Sta bi pricali da nam je trener kao kod Celika ili Travnika, pa ona dva ne mogu 3 rijeci sastaviti. Kao da su ih sa neke njive pokupili..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako se budemo ispadali,sudeći po tabeli,idete i vi zajedno sa namasamozeljo1987 je napisao/la:Druga liga druga liga smijat će vam se svi
Niste svijesni niste svijesni da ćete opet ispasti
A kada opet ,a kada opet ispadnete
Više nikad više nikad se ne vraćate .
Pusti brate idiota ko ga ebe brate ja ga ni procito nisam do sad haahhaha..vidis da boluje lik pusti ga smjesna su ta djeca tipa njega koji dolaze na tudje teme daju neke komentare tipa ovog ..umjesto da se bori za svoju ekipu ali etpinoglavi je napisao/la:Ako se budemo ispadali,sudeći po tabeli,idete i vi zajedno sa namasamozeljo1987 je napisao/la:Druga liga druga liga smijat će vam se svi
Niste svijesni niste svijesni da ćete opet ispasti
A kada opet ,a kada opet ispadnete
Više nikad više nikad se ne vraćate .
Igrači su loše izgledali danas,nit se branili,nit napadali ko što neko reče,više smo trčali kad smo po 2-3 gola razlike vodili u 90oj min prošle sezone nego danas.Il je do želje,zalaganja,pripreme utakmice,taktike,kondicije al nešto nije valjalo.Široki je sila i ne treba tako psovat sve redom što od Širokog izgubimo,al treba bit nanerviran što igrači ne trče.Nije ni Sadiković toliki odron od trenera,nema ni on ekipu da sve redom guzi,al eto on nema puno kredita,tj. nema ga uopšte,zbog nekih drugih razloga.Danas je imo lošu postavku i izmjene,al može se i to jednom desit.Vidit ćemo za ubuduće
Samo da Azmir ne odustane od nas. I ako neko dobije bilo kakvu informaciju o vraćanju nekih dugova,i kako stoje stvari sa tim,nek postavi,hvala
Znam buraz vjeruj na drugom poluvremenu sam bio kraj lika koji se nije gasio bukvalno samo psuje svima redom... iskreno da nije stariji covjek i da nemam postovanja prema njima bio bi iznabijan zbog tog jednostavno jer je bio cisti seljak...klma je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko je bilo likova na zapadu koji nisu prestajali da psuju, onaj srednji dio.Mala plata nema posla, sta li vec...Mislio sam da ce ekipa sa stolnjakom rakijom i mezetom posati malo normalnija kad ostari ali dzaba neke mozes samo motokom utuc.
Nije ni pocela utakmica a vec su mati otac familja itd pobrojani...Mislim kome nije do toga bujrum u pozoriste ali brate samo prica navijaci ovo ono a ne prestaju.
Ma nije poraz toliko zabolio koliko je nezalaganje... igraci su bukvalno hodali po terenu, a u drugom poluvremenu su se izgubili totalno bilo je samo izbijaj u zito da ne bi primili jos jedan.. nezz tacno koji je igrac sirokog dobio aplauz nakon onog pokusaja voleom pri kraju utakmice.. za ono mu svaka cast ... ljudi su se igrali s namaabetting1902 je napisao/la:Jesmo losi navijaci,jedan poraz na gostovanju,jedan poraz od jedne od najbolje ekipe u ligi (sa,siroki) i odma po treneru po svima,opstanak,nedo bog jos jedan poraz,biti ce uprava napolje,**** takvu ljubav,sto se mene tice nek ova 7 pozicija i ostane, samo da se rijesmo dugova i da igracki kadar bude uigran makar 10% kao siroki, kontinuitet trenera i igraca na duge staze,svi bi odma zeljeli u playoff lige prvaka,ni realu nije islo sa zvjezdama dok se nisu uigralipoz..
Zasto? Cijelo vrijeme se pjevala samo pjesma za Nevena..mukesh80 je napisao/la:Prešao na poluvremenu na sever sa zapada zbog kiše i stvarno razočaran fukarama i navijanjem, primitivno seljačko navijanje pretežno pijanih momaka
Druzee jesi se ti jucer doselio? Ta pjesma o kojoj pricas je kao zastitni znak otkad znam za tribinuu ... ustvari kakvo vi imate pravo pricat za fukare nesto kad je sve sto radite bogaranje na zapadu ? I necu se slozit s tim sto si rekao ispade kad god dodje neki jaci protivnik trebamo predat utakmicu odmah u startu...mukesh80 je napisao/la:Pjesma za Nevena u redu, ali ostalo navijanje (mi smo fukare iz grada soli **** nas boli.... fukara voli picke da bije itd), pa jarane kad dodjes sa detetom na utakmicu pa čuješ takvo navijanje, zatim podrška ekipi i Denise ( Denis napolje i igrajte picke skandiranje), razlika u kvalitetu slobode i širokog je ogromna i ko god se bavio fudbalom zna da tu ništa ne pomaže ni davanje 300% mogućnosti tako da igrači i Deis nisu takvo nešto zasluzili jer sva krivica je što su igrali protiv 6 puta kvalitetnijeg protivnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.