FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 23 avg 2014, 22:59

Totalno sam razočaran,pokisao sam ko pic.ka na stadionu,izašao nakon drugog gola Zrinjskog,kad im bude bio trening treba otići i sve ih namlatiti dobro i igrače i Adžema,jedino batina pomaže,prije smo ih nakon poraza docekivali pjesmom podrške al ovo sad je za dobrog degeneka, pa levati nosite dres Željezničara jeb.o vas grob. a igrate ko piz.de zadnje, pazite da se ne prehladite, padala je kiša balerine.. molim te Amare nemoj im davati plate,nisu zaslužili marke..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 23 avg 2014, 22:59

istok65 je napisao/la:karate fukare danas sa 10 postova trolanja...
BAŠUM SAGOSUM
momak to piši momcima koji su to radili, normalne ostavi na miru :)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 23 avg 2014, 22:59

black64 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Vi koliko ste losi, Evropu mozete slijedece sezone vidjeti samo ako su ostali losiji. Realno Siroki, Sarajevo, Zrinski i Velez su sad daleko ispred vas.
velez i mi smo tu negdje, vjerovatno sa njima borba za 4.
Jesam navijac Sarajeva, ali ovo fakat govorim najobjektivnije, po neni je Velez za klasu jaci od vas. Mozda grijesim.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 23 avg 2014, 23:01

E moj Adžeme , Jamak najbolji veceras .
Zadnja izmjena: Ljiljani87, dana/u 23 avg 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
1921 !
05.06.1998

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 23 avg 2014, 23:02

Jesmo losi,jest da otvaramo uvijek sezonu katastrofalno,jest da Adzemu treba uruciti otkaz i vratiti ga u kadete,ali u ovoj ekipi ima itekako igrackogpotencijala,ali uz trenera koji zna posao,Adzem je zalutao u seniore bar jos uvijek nije za toga.
I za ove sto se nasladjuju,budite uvjereni da ovaj Zeljo igra Evropu sledece godine,nije to jos bas tako kako bi vi zeljeli :wave: Vase zelje,pusti snovi
SLOBODA NAVIJAČIMA

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 avg 2014, 23:03

hz033 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ovi pitari se sad nasladjuju na nasim mukama... neka... samo uzivajte... lafo im zao sto smo losi... :roll:
Opšte se ne naslađajumo, nama je odgovarala vaša pobjeda ili x, zato nas je nekolicina koja prati PL propratila i ovu utakmicu iz koje je proizašlo da ne samo da ste loši nego je ovo katastrofa i da pod hitno morate udjeliti par ispisnica.
Sad ti misli kako hoćeš, pozdrav !
tek je 4.kolo i ti vec brines o tome sto je zrinjski uzeo nas?! :roll: svasta, majko mila... uglavnom, nas je problem sto imamo problema u klubu, a ne vas, ako imas dobronamjeran savjet, reci, a ako ti je samo stalo da sad podyebavas kako ste dobri (a jeste) a mi nismo (i nismo), onda fino nazad na vasu temu... jel vidis mene da sam skakao po vama kad smo uzimali trofej za trofejom, a vi nista?! nisi ;)

sad je vama banja, jer ste najbolji i najbogatiji u drzavi i vjerujem da je vecini vasih navijaca (cast izuzecima) sada jos milije vidjeti kako mi tonemo trenutno, iskren budi pa reci da nije tako... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 23 avg 2014, 23:03

Ljiljani87 je napisao/la:E moj Adžeme .
Eh da je problem samo u Adžemu
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 avg 2014, 23:03

Adžeme, jel to neko naše blago ili šta vec :puke:

meda ne možemo protiv Zrinjskog, kojem usput cestitam zasluženu pobjedu

iskukirajte ove pitarske metilje, sad su se povampirli, pa cemo kasnije našeto napisati kad se djeca raziđu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 avg 2014, 23:04

samozeljo1987 je napisao/la:jel se to javlja evropska sloboda, sad legendom Džimijem :lol: :lol:
sine, javlja se jedan forumaš da ti ukaže kakav si pacijent

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 avg 2014, 23:04

aS_Roma je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:a jeste vi kao iznenadjeni sto smo losi... :roll: pa tacno prije 10 godina, je pocela era lose uprave koja je trajala do 2009. godine, mi ciklicno imamo trofejne periode a onda susa :D
Samo sto ovaj put ako budete stali 5-6 sezona , necete se moci vratiti ko prosli put, nema vise stajanja u FKS, Sirokom, Zrinjskom, pa i Velezu
Mi da nikako ne igramo četiri sezone taman bi nas mogli stiči pod uslovom da sve četiri budete prvaci. Tako da ti je bolje da začepiš više tu labrnju. I što se tiče evrope dali smo vam zadaču koju niste ispunili a znaš ti dobro koju a nečete je nikad ni ispuniti ;)

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 23 avg 2014, 23:05

jaludovolimte je napisao/la:
Dok budete smatrali da je iskljucivi krivac Adzem ili ranije Dino, nema vama napredka. Bez para nema ni muzike. Ko je kriv sto nema para?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 avg 2014, 23:07

Jao Stane, Tomic ograiso, Sadikovic mali slabo totalno Svraka broj 2, odbrana nekompaktabilna zaljecu svi sem Kvesica, Adzem s upitnicima vadi Memiju ubacuje BUcana, jedini normalni defanzivni vezni ne igra j.ebiga Admire ja sam vjerovo u njega al on iste greske ponavlja iz kola u kolo, i dodas to da mi moramo stvorit 10 sansi da jedna udje i dobijes ovo sto imamo

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 23 avg 2014, 23:07

Naslađujte se, zaslužili smo.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 23 avg 2014, 23:08

Aragon je napisao/la:
jaludovolimte je napisao/la:
Dok budete smatrali da je iskljucivi krivac Adzem ili ranije Dino, nema vama napredka. Bez para nema ni muzike. Ko je kriv sto nema para?
Aj stručnjak gdje naci pare??? Imal gdje da rastu?? Isto majke mi ko da je ovo Premiership a jedini Željo nema para :rol:

Znamo svi da para nema dugova ima nista novo nisi reko ;)
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 23 avg 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 23 avg 2014, 23:08

Veliko nevrijeme u Sarajevu,sa Grbavice odnjelo bodove u Mostar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 avg 2014, 23:08

bojamora je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:a jeste vi kao iznenadjeni sto smo losi... :roll: pa tacno prije 10 godina, je pocela era lose uprave koja je trajala do 2009. godine, mi ciklicno imamo trofejne periode a onda susa :D
Samo sto ovaj put ako budete stali 5-6 sezona , necete se moci vratiti ko prosli put, nema vise stajanja u FKS, Sirokom, Zrinjskom, pa i Velezu
Mi da nikako ne igramo četiri sezone taman bi nas mogli stiči pod uslovom da sve četiri budete prvaci. Tako da ti je bolje da začepiš više tu labrnju. I što se tiče evrope dali smo vam zadaču koju niste ispunili a znaš ti dobro koju a nečete je nikad ni ispuniti ;)
Da inače pojedini žive od istorije, samo se ti hrani time i gledaj kako ti klub tone ! Inače imate isto tako i kvalitetnu negativnu istoriju, al nju nešto ne pominješ !
U novi boj ...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 avg 2014, 23:10

Meni neke stvari neće bit jasne nikad kod nas:
1. korneri koji su katastrofalni :oops:

2. šutevi iz daljine :| pa jbmu majku u 90 minuta niko damu nema da je opali sa 18,19 metara pa kud puklo da puklo. Sadiković eto na kraju pokušao.

3. Zar nijedan igrač, krilo, u ovoj našoj ekipi ne zna ubaciti loptu u 16 metara iz prve iz trka? Dok oni stanu, okrenu se, prođe voz. :sick:

Po bodove u Bijeljinu!
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 23 avg 2014, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 avg 2014, 23:11

sad ce biti vjerovatno veliki eksodus "navijaca" koji ne zele biti dio tima, koji igra lose, pa ce na kraju ostati samo oni najvjerniji, sto je i dobro, jer navijaci koji su samo uz tim, kada pobjedjuje, ne zasluzuju tu titulu... iskreno, period lose igre (2005-2009) je po meni bilo najiskrenije navijanje, sa po 500-1000 momaka na jugu, a kad vidim da neko samo dodje da gleda zelju kad je uspjesan, dodje mi da povracam...

sad se vidi, ko je navijac a ko, sto bi rekli nijemci erfolgfan
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Doc Holliday
Kontakt:

Post Postao/la Doc Holliday » 23 avg 2014, 23:11

jovanmaksimovic je napisao/la:ovi pitari se sad nasladjuju na nasim mukama... neka... samo uzivajte... lafo im zao sto smo losi... :roll:
Nazalost sve ocekivano, jos od juna oni koji mogu objektivno sagledati situaciju u Klubu upozoravali su na ovakav razvoj dogadjaja - od nekompetentne uprave, strategije mlada ekipa+neiskusan trener= neuspjeh. Zato sam prije da se ekipa totalno pomladi (jer nema sansi da ispadne u ovakoj ligi) da se angazuje iskusan trener (ako Amar definitivno nece nazad na klupu) i restrukturirati Upravu i Klub.

Pokusati sve (izaci iz okvira BiH) u cilju pronalazenja cvrstog izvora finansiranja, uciniti rad u Klubu transparentnijim, rijesiti se kvazi navijaca i prijatelja Kluba te da u Upravu ulaze ljudi koji su i srcem i dusom uz Zelju ali i sa kredibilnim znanjem ( a ne raznoraznim linijama) i ako budemo imali srece necemo pocinjati od O.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 avg 2014, 23:12

Bez jakog Želje nema jakog Sarajeva i obratno, svako ko misli drugačije ne želi dobro ni bordo ni plavoj ekipi. ;)

Željo večeras jako loš, kao što neko reče Adžem ala Musemić kod ovog drugog nije bilo sreće, kod prvog slaba realizacija i svako kolo ista priča nakon tekme.

Neutralac sam pa volim i poštujem i jedne i druge, ali se iskreno nadam da će Željo da stane na noge i da je ovo samo prolazna faza ka boljim danima, kako kažu poslije kiše dođe sunce, valjda ne bude vama kasno.

Lijep pozdrav svima i čestitke za prave navijače kojima ni nevrijeme nije prepreka da bodre svoj klub. :clap: :bow:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 24 gosta.