FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma ajte ljudi, de malo dostojanstva, izgubili smo, priče o tome dal nas je pokrao il nije nemože niko reći jer nije bio dole, znači to nije opravdanje... Da smo zaslužili vjerovatno bi i pobijedili ili uzeli bod, otišlo je najpovoljnije gostovanje ovog proljeća onako kako nismo željeli ali šta je tu je, nemoj da pišemo ovdje o teorijama zavjere nego sami da stisnemo zube i kažemo ok idemo dalje, a dalje je ČELIK...
Obzirom kako sada stvari stoje nisam optimista i protiv Čelika bi mogli prosuti bodove, ali sa druge strane pozitivno bi moglo biti to da će otići kući gosn Marić, kako sam već rekao nakon one bruke u Krupi, četiri kola za njega su dovoljna i možda bi otišao i ranije da ga Olja nije zavukao, elem nije kraj svijeta, treba nam 6 bodova i sigurni su...
Obzirom kako sada stvari stoje nisam optimista i protiv Čelika bi mogli prosuti bodove, ali sa druge strane pozitivno bi moglo biti to da će otići kući gosn Marić, kako sam već rekao nakon one bruke u Krupi, četiri kola za njega su dovoljna i možda bi otišao i ranije da ga Olja nije zavukao, elem nije kraj svijeta, treba nam 6 bodova i sigurni su...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Vazno je da smo odigrali momacki i treba cestitati igracima i treneru sto nisu skinuli gace na gostovanju,treba nas doci desetak hiljada protiv Celika da ih docekamo aplauzom kao da smo pobjedili,i da im pokazemo da nam je dovoljno samo da daju sve od sebe,a da se protiv primitivaca i seljacina ne moze,bar za nas to nije nista novo...
Neka "penaltike" i prvenstva poklanjaju podobnima i svojim kasabama,a meni je jedino vazno da nam iste te seljacine ne bi slucajno pokusali nesto "vracati" protiv Celika....Ako im padne na pamet da nesto bude svirano bezobrazno protiv Zenicana,to treba popratiti zvizducima cijelog stadiona i skandiranjima "Sudija Lopove" i " Savez napolje",bez obzira koliko ta sudijska odluka isla u nasu korist......
Neka "penaltike" i prvenstva poklanjaju podobnima i svojim kasabama,a meni je jedino vazno da nam iste te seljacine ne bi slucajno pokusali nesto "vracati" protiv Celika....Ako im padne na pamet da nesto bude svirano bezobrazno protiv Zenicana,to treba popratiti zvizducima cijelog stadiona i skandiranjima "Sudija Lopove" i " Savez napolje",bez obzira koliko ta sudijska odluka isla u nasu korist......
Pa eto taj koji je to napisao je sigurno bio na utakmici, a nismo mi ni protiv Laktaša šutnuli na gol, što jest jest, da se ne lažemo...killer je napisao/la:sto se tice danasnje utakmice ,ako Schlager zeli neka obrise post ,evo komentar sa **** na clanak o danasnjem porazu :
Kako ste vi smiješna ekipica,pa niste 1 šutnuli na gol.Čitav stadion vam se smijao i komentarisao vašu igru.Ja ne kažem da je Leotar neki tim,recimo prosječan,ali ovo što je borac igrao (lider BiH lige) je smiješno i jadno.I kako vas nije sramota da veličate ovakvu igru,i ispade (po rezultatu) gustu utakmicu.A još vam i igrači na kraju utakmice neće da pordrave navijače,koji su došli da se malo osunčaju i ajmo nazad kući.STVARNO STE SMIJEŠNI
I jos da dodam da mi je "moj izvor" koji je dole bio na utakmici rekao za ovo da igraci nisu htjeli da pozdrave Lesinare,bilo je tu jos nesto ali ispostovacu Sclagera pa necu pisati nista vezano za Lesinare
http://www.****/index.php?op ... 1&Itemid=1
evo jedan clanak koji nema veze sa danasnjom utakmicom ali niko nije postavio,pa eto za one koji ga nisu procitali![]()
& ''"'' ?
Saturday, 06 March 2010
$ ? & $ $ $ "-" ' &. По ' $, & $ """ са $ $ - $ " " " ? " $ $ " у & $ $ о " ? " је $ " "црвено-?".
- " % " ? ' ", ? се $ $ - $ $ ? то ". % & - " на " ? $ - $ " " " " ' своје ". ? ' $ " " пуну " о " " & ", ? $ " свој ? " – & је тренер & Зоран ".
Стратег ? $ је % " ово:
- ' $ ' све о ?, $ се ? " $ $ $ & " на ". То је $ ? ", а " " & ' ".
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Niste jedini koji ste pokradeni ... to je zlo premijer lige ...UFC momcad iz Trebinja.
Mozda je i sve reguralno ako jeste tako izvinjavam se ljudima iz Trebinja..
Mozda je i sve reguralno ako jeste tako izvinjavam se ljudima iz Trebinja..
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 06 mar 2010, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Čestitam ti na postu, mi smo danas u Gradačcu pored sudije bili nemoćni, zbog njih se igra ova liga.Schlager je napisao/la:Vazno je da smo odigrali momacki i treba cestitati igracima i treneru sto nisu skinuli gace na gostovanju,treba nas doci desetak hiljada protiv Celika da ih docekamo aplauzom kao da smo pobjedili,i da im pokazemo da nam je dovoljno samo da daju sve od sebe,a da se protiv primitivaca i seljacina ne moze,bar za nas to nije nista novo...
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne zaboravimo da smo sa jacom ekipom pali i u Travniku i u Prijedoru BEZ postignutog gola. J.bes ga, danas su bar pokusali nesto naprijed i zabili jedan.
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
jbt ja mislio iz širokog.pa koliko je puta nama sudio iz visokog kad igramo protiv želje,čelika pa šta bi vi da hrvati ne sude nikako,čovječe pa gledaj malo i u svoje dvorište nemoj o širokom bolan,pogledaj malo probleme svoje momčadi nisi ni bio u trebinju odmah sereš o krađitatamata je napisao/la:Anto Zivkovic iz Orasja.Steve Urkel je napisao/la: ko je bio sudac utakmice?
Pa jel to treba do non stop pobjedjute, da nebi bio ogorčen na BiH, pa i Manchester United izgubi ponekad." je napisao/la:све " ' ¥ на ову $ у & "![]()
![]()
![]()
" не ' $, & је у " ' "... ааааааааааа ' ? " "...
? " је & $ свега, а $ % ' $ $, је $ ? $ на ' ...у " '
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Nisam bio,ali iz pouzdanih izvora ZNAM da sudjenje nije bilo posteno!Mozda mi nismo ni zasluzili pobjedu,ali nam cist penal nije sviran,i jos par stvari da sad ne pisem!I zato nemoj govoriti da serem,kad nisi upucen!A sto se sudije tice...zna se kako je ostetio Borac jednom prilikom.I sad se to ponovilo.Steve Urkel je napisao/la: jbt ja mislio iz širokog.pa koliko je puta nama sudio iz visokog kad igramo protiv želje,čelika pa šta bi vi da hrvati ne sude nikako,čovječe pa gledaj malo i u svoje dvorište nemoj o širokom bolan,pogledaj malo probleme svoje momčadi nisi ni bio u trebinju odmah sereš o krađi
Treci put castimo
-
- Kontakt:
naravno nikome sudenje ovo kolo ne valja jer su izgubili od bora do zvijezde,rekao sam podavno borac ce pasti kao i velez,ostace siroki,sarajevo u borbi za titulu,naravno ja mislim i zeljo ali nisam stavio jer znam kakvih ce komentara biti 

Da nasa uprava nije rasprodala sve sto valja,vi bi sad mogli samo da sanjate o stizanju Borca...A ovako,najgore je sto si mozda upravu.vjeran1987 je napisao/la:naravno nikome sudenje ovo kolo ne valja jer su izgubili od bora do zvijezde,rekao sam podavno borac ce pasti kao i velez,ostace siroki,sarajevo u borbi za titulu,naravno ja mislim i zeljo ali nisam stavio jer znam kakvih ce komentara biti
Treci put castimo
Mislim da bi navijaci ostalih klubova trebali izbjegavati dolaziti na ovu temu i podjebavati bar dok postoje indicije da smo tesko pokradeni dole,jer to nije korektno. Predlazem da sacekamo izvjestaje.
Da je sve bilo regularno,ili da nas je Leotar razbio 3-0,4-0 i slicno ne bih nista rekao na vase podbadanje,ali ako se ispostavi da je bio lopovluk,onda stvarno ne mogu razumjeti tu vasu srecu i ushicenost,jer to se moze i vama desiti!
Ili mozda znate da ne moze,pa zato svrsavate...
Da je sve bilo regularno,ili da nas je Leotar razbio 3-0,4-0 i slicno ne bih nista rekao na vase podbadanje,ali ako se ispostavi da je bio lopovluk,onda stvarno ne mogu razumjeti tu vasu srecu i ushicenost,jer to se moze i vama desiti!
Ili mozda znate da ne moze,pa zato svrsavate...
Upravo tako!Ako nas je Leotar posteno uzeo,ja necu nista vise reci.To je to,idemo dalje.Ali ako smo pokradeni,onda stvarno nema smisla...Nije lijepo smijati se tudjoj nesreci.Schlager je napisao/la:Mislim da bi navijaci ostalih klubova trebali izbjegavati dolaziti na ovu temu i podjebavati bar dok postoje indicije da smo tesko pokradeni dole,jer to nije korektno.
Ili mozda ne moze,pa zato svrsavate...
Treci put castimo
ali gledajte nas mentalitet je susran u ovoj zemlji na ovi prostorima poraz sudije ovo ono
treba okrenut novi list ko je pobjedio u trebinju niko ljudi imaju lobi i zdravo
treba okrenut novi list ko je pobjedio u trebinju niko ljudi imaju lobi i zdravo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Mozda Borac jeste pokraden dole, mozda nije, ne mogu komentarisati nesto sto ne znam...ali vam mogu svima postaviti jedno pitanje ? Koliko ste utakmica u Premier ligi BiH gledali , a da je sudjenje bilo na nekom visokom nivou ? Ja veoma malo =(.
Kakve to ima veze dal neko gleda ligu, čuj suđenje je loše, pa jel gledaš ti ligu šampiona pa da vidiš šta je loše suđenje... 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Koliko cesto je lose u LP, a koliko cesto kod nas ? Mozda sam se i pogresno izrazio, pod lose nisam mislio da je potpuno nekvalitetno, vec dirigovano zakulisnim radnjamaVB 1987 je napisao/la:Kakve to ima veze dal neko gleda ligu, čuj suđenje je loše, pa jel gledaš ti ligu šampiona pa da vidiš šta je loše suđenje...

Pa eto vidiš, ljudi griješe, eto ja znam jednog od najboljih sudija u PL, mislim da nisi uopšte u pravu, sudija može da podlegne pritisku od strane publike ili igrača, ali to se dešava i u najjačem klupskom svjetskom takmičenju, bar je to jasno, šta bi rekli navijači Fiorentine, Čelzija, Štutgarta itd itdiggy_tm87 je napisao/la:Koliko cesto je lose u LP, a koliko cesto kod nas ? Mozda sam se i pogresno izrazio, pod lose nisam mislio da je potpuno nekvalitetno, vec dirigovano zakulisnim radnjamaVB 1987 je napisao/la:Kakve to ima veze dal neko gleda ligu, čuj suđenje je loše, pa jel gledaš ti ligu šampiona pa da vidiš šta je loše suđenje...

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
а јест ? све $ " &, & $ $ & $ се % " на овој " па $ $ то " на " " ' $...Wert je napisao/la:Pa jel to treba do non stop pobjedjute, da nebi bio ogorčen na BiH, pa i Manchester United izgubi ponekad." je napisao/la:све " ' ¥ на ову $ у & "![]()
![]()
![]()
" не ' $, & је у " ' "... ааааааааааа ' ? " "...
? " је & $ свега, а $ % ' $ $, је $ ? $ на ' ...у " '
" ? $ & ", & је " %!
"" ПУТ ""
Da razjasnimo jednu stvar,posto vidim da se nesto desilo u Trebinju a da pojedinci zbog mene nece da pisu to ovdje.
Nisam ja zabranio da se pise o Lesinarima,samo sam predlozio da se to izbjegava jer oni,po meni neopravdano, tvrde da se njih na ovom sajtu pljuje. Ako neko ima sta da napise,a misli da je to za ovaj forum neka pise slobodno,nisam ja diktator.
Ali treba voditi racuna da nisu sve stvari ni za forum,pa neka svako za sebe procjeni sta ce se pisati a sta ne.
Nisam ja zabranio da se pise o Lesinarima,samo sam predlozio da se to izbjegava jer oni,po meni neopravdano, tvrde da se njih na ovom sajtu pljuje. Ako neko ima sta da napise,a misli da je to za ovaj forum neka pise slobodno,nisam ja diktator.
Ali treba voditi racuna da nisu sve stvari ni za forum,pa neka svako za sebe procjeni sta ce se pisati a sta ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.