Sve to stoji, ali on kao pojedinac nece uspjeti bez podrske ostatka ekipe. Ukoliko ne ode van BiH do kraja prelaznog roka postaje novi Muamer Svraka, moje misljenje.Rizzla je napisao/la:Jeste vi normalni ljudi dragi pa covjek za vrijeme utakmice promjeni tri(3) pozicije !?tplink je napisao/la:Ono sto se desilo sa Svrakom to ce se desiti i sa Stanicem, 100% sam uvjeren u to.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta se desava sa Stanicem , ni sjenka proslogodisnjeg.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lijevi vezni , desni vezni , desni bek?
ja cu biti optimista i reci slijedece,
mozda je dobro ovo sto nam se desava jer ce nam doci iz guzice u glavu da sa ovakvom strukturom kluba necemo nista postic. pogledajte kone, prije 2-3 godine su bili u istoj poziciji i uprava je vidjela da tako vise ne ide. napravili su plan za prodaju kluba i nedugo zatim neka budala se nasla da kupi klub. godinu dana kasnije igraju play-off za ligu europa protiv borussie i dobro se drze. sta hocu ovim da kazem jeste da kad uprava vidi da para vise nema od ovakvog sistema samo je pitanje vremena prije nego sto nas neko kupi a vidjet cete onda kako igraci znaju centrirat, sutat, pozicionirat se a golmani ce znat odbranit sut
mozda je dobro ovo sto nam se desava jer ce nam doci iz guzice u glavu da sa ovakvom strukturom kluba necemo nista postic. pogledajte kone, prije 2-3 godine su bili u istoj poziciji i uprava je vidjela da tako vise ne ide. napravili su plan za prodaju kluba i nedugo zatim neka budala se nasla da kupi klub. godinu dana kasnije igraju play-off za ligu europa protiv borussie i dobro se drze. sta hocu ovim da kazem jeste da kad uprava vidi da para vise nema od ovakvog sistema samo je pitanje vremena prije nego sto nas neko kupi a vidjet cete onda kako igraci znaju centrirat, sutat, pozicionirat se a golmani ce znat odbranit sut
- titulesutu
- Kontakt:
Totalno nevažno... Los je do bola, uostalom kao i cijela ekipa. Nije samo Stana kriv, ali nemaš razloga da ga braniš...Rizzla je napisao/la:Lijevi vezni , desni vezni , desni bek?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Tonemo pomalo
, nemamo mi kvalitetnih igrača sve neka polovka 

SvenZ je napisao/la:ja cu biti optimista i reci slijedece,

Ti si opet šampion !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Naši bi da imaju reprezentativca u ekipi
E moji VI!
Amar je lukav, prošle sezone je vidio da padamo i povukao se a breme natovario Dini. Lafo radi nešta. **** ti radiš! Trebaju normalni ljudi koje vole Želju tražiti promjene, navijači jedino što znaju skandirat jest *ebavat matere protivničkim navijačima, a da primjete da im je klub u kurcu to nikako

Amar je lukav, prošle sezone je vidio da padamo i povukao se a breme natovario Dini. Lafo radi nešta. **** ti radiš! Trebaju normalni ljudi koje vole Želju tražiti promjene, navijači jedino što znaju skandirat jest *ebavat matere protivničkim navijačima, a da primjete da im je klub u kurcu to nikako
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
i zadnji put je poslije Amara ostala pustos,a sada se to ponovo ponavlja...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Moram da ga branim kad napadate covjeka , ponajvise ga je zajebalo to sto je bio na korak do ino angazmana i na kraju ostao pa ga saltaju lijevo-desno gore-dole...ne serendajte boga vamtitulesutu je napisao/la:Totalno nevažno... Los je do bola, uostalom kao i cijela ekipa. Nije samo Stana kriv, ali nemaš razloga da ga braniš...Rizzla je napisao/la:Lijevi vezni , desni vezni , desni bek?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
a jeste vi kao iznenadjeni sto smo losi...
pa tacno prije 10 godina, je pocela era lose uprave koja je trajala do 2009. godine, mi ciklicno imamo trofejne periode a onda susa 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Samo sto ovaj put ako budete stali 5-6 sezona , necete se moci vratiti ko prosli put, nema vise stajanja u FKS, Sirokom, Zrinjskom, pa i Velezujovanmaksimovic je napisao/la:a jeste vi kao iznenadjeni sto smo losi...pa tacno prije 10 godina, je pocela era lose uprave koja je trajala do 2009. godine, mi ciklicno imamo trofejne periode a onda susa
- titulesutu
- Kontakt:
Generalno, mi u 4. ligaske tekme i 4. u LE nismo odigrali NIŠTA I NIKAKO, eto izuzevši onih pola sata protiv Olimpika. Odbrana losa, veznog nema, a svakako igramo bez klasičnog napadača...
Bit će ovo najteža poslijeratna sezona, garantujem.
Bit će ovo najteža poslijeratna sezona, garantujem.
pa sta je sa tom djecom, evropski zeljo ?

- jaludovolimte
- Kontakt:
Fakin ba kad vidi da stvari idu naopako povuce se, kad je imo najbolju ekipu u ligi s kojom bi i najobičniji trener osvojio ligu bio je tu, sad kao neki menadžer.mma_hz je napisao/la:i zadnji put je poslije Amara ostala pustos,a sada se to ponovo ponavlja...
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Nije se nasla nikakva budala vec pametan covjek. Pravi ljudi su preuzeli Sarajevo i sada ubiremo plodove tog plana, a tek smo na pocetku. Furate se na djecu citavo ljeto i neke talente... Eto vam djece i talenata. I ako ovako nastavite bice te sve gori i gori... Realno govorim. Za ovu ligu treba puno vise od par dobrih mladih igraca. Neki igraci su vam psihicki pali, a neki su u velikom padu... Osim se povukao na vrijeme, znao je sta ga ceka ako ostane trener. Brko je pametan covjek. Sjecam se generacije Sarajeva Skoro, Pelak, Berberovic... Mislili smo svijet je nas. Pola ih propalo, a pola dzabe otislo. U Zelji trenutno nista ne funkcionise. Uprava losa, trener tu i tamo, igraci losi, losa finansijska situacija... Medjutim mi smo svi navikli na to. Izuci ce se Zeljo iz ovog belaja, ali previse su vam zamazali oci sa djecom i talentima.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
za godine od kada je tu i pare sve koje je Zeljo dobijao sto od igraca,sto od titula,sto od pune Grbavice i evrope i dovesti klub do ovoga strahota...jaludovolimte je napisao/la:Fakin ba kad vidi da stvari idu naopako povuce se, kad je imo najbolju ekipu u ligi s kojom bi i najobičniji trener osvojio ligu bio je tu, sad kao neki menadžer.mma_hz je napisao/la:i zadnji put je poslije Amara ostala pustos,a sada se to ponovo ponavlja...

FK SARAJEVO.
- titulesutu
- Kontakt:
Pričaj ti priču. On je los i tačka. I ne vrijeđaj, jer niko tebi nije rekao da serendas... Ende.Rizzla je napisao/la:Moram da ga branim kad napadate covjeka , ponajvise ga je zajebalo to sto je bio na korak do ino angazmana i na kraju ostao pa ga saltaju lijevo-desno gore-dole...ne serendajte boga vamtitulesutu je napisao/la:Totalno nevažno... Los je do bola, uostalom kao i cijela ekipa. Nije samo Stana kriv, ali nemaš razloga da ga braniš...Rizzla je napisao/la:Lijevi vezni , desni vezni , desni bek?
Re: Odg: FK Željezničar
Komsije nadao sam se i prizeljkivao x da ovdje bude. Ne volim vas, ali tuzno je vidjeti kako vas na Grbavici mlate bez problema. Od onakve dominacije ligom dosli ste do ovoga. Kako?
Moje misljenje je da ste vi navijaci sami po malo krivi. Napravili ste bozanstvo od Amara i tim onemogucili bilo kakvu opoziciju Amaru. Shodno tome Amar se osilio i digao iznad samog kluba. Poceo je zaposljavati svoju rodbinu i rezultat svega je ovo. Od Amara koji je zaista izdigao vas klub, hvalospjevima ste ga doveli da vam je sad obicni parazit u klubu koji svojom tvrdoglavoscu i vlastim ambicijama i zeljom za sopstvenim profitom i promocijom, koci napredak Zelje. Ko ce u vas klub uci sa svojim parama ako ce se jedini za te pare pitati iskljucivo Amar?
Moje misljenje je da ste vi navijaci sami po malo krivi. Napravili ste bozanstvo od Amara i tim onemogucili bilo kakvu opoziciju Amaru. Shodno tome Amar se osilio i digao iznad samog kluba. Poceo je zaposljavati svoju rodbinu i rezultat svega je ovo. Od Amara koji je zaista izdigao vas klub, hvalospjevima ste ga doveli da vam je sad obicni parazit u klubu koji svojom tvrdoglavoscu i vlastim ambicijama i zeljom za sopstvenim profitom i promocijom, koci napredak Zelje. Ko ce u vas klub uci sa svojim parama ako ce se jedini za te pare pitati iskljucivo Amar?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
+1amstaff je napisao/la:Nije se nasla nikakva budala vec pametan covjek. Pravi ljudi su preuzeli Sarajevo i sada ubiremo plodove tog plana, a tek smo na pocetku. Furate se na djecu citavo ljeto i neke talente... Eto vam djece i talenata. I ako ovako nastavite bice te sve gori i gori... Realno govorim. Za ovu ligu treba puno vise od par dobrih mladih igraca. Neki igraci su vam psihicki pali, a neki su u velikom padu... Osim se povukao na vrijeme, znao je sta ga ceka ako ostane trener. Brko je pametan covjek. Sjecam se generacije Sarajeva Skoro, Pelak, Berberovic... Mislili smo svijet je nas. Pola ih propalo, a pola dzabe otislo. U Zelji trenutno nista ne funkcionise. Uprava losa, trener tu i tamo, igraci losi, losa finansijska situacija... Medjutim mi smo svi navikli na to. Izuci ce se Zeljo iz ovog belaja, ali previse su vam zamazali oci sa djecom i talentima.
Trenutno korisnika/ca: dark44, JuzniVjetar1979, Levin i 43 gosta.