FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

TNT
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la TNT » 06 mar 2010, 17:00

Zna se ko samo dobije bodove u Trebinju, a to znaju komsije jedne godine njima jedne nama ;)
Znaju ljudi sta rade i nikada nece imati problem ispadanja.

bojdo
Kontakt:

Post Postao/la bojdo » 06 mar 2010, 17:02

TNT je napisao/la:Zna se ko samo dobije bodove u Trebinju, a to znaju komsije jedne godine njima jedne nama ;)
Znaju ljudi sta rade i nikada nece imati problem ispadanja.
3 za 3!!! :D

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 06 mar 2010, 17:06

nisam ni ocekivao bodove od danasnje utakmice,s obzirom na ono sto sam vidio protiv Laktasa :roll: Al' ako smo tako igrali da su nam morali "oteti" bodove,to vec pokazuje odredjeni napredak ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 mar 2010, 17:08

killer je napisao/la:nisam ni ocekivao bodove od danasnje utakmice,s obzirom na ono sto sam vidio protiv Laktasa :roll: Al' ako smo tako igrali da su nam morali "oteti" bodove,to vec pokazuje odredjeni napredak ;)
ja ne znam da l su ili nisu oteli, samo prenosim sta mi je rekao covjek kojise razumije u fudbal a koji je gledao utakmicu.

usput budi rečeno, laktaši su i danas pkazali da su dobra ekipa, tako da ne treba potcjenjivati tu pobjedu u proslu subotu protiv njih.

vidjecemo druge ekipe kako ce im uzimati bodove ??
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 06 mar 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 06 mar 2010, 17:09

borcev_navijac je napisao/la:
killer je napisao/la:nisam ni ocekivao bodove od danasnje utakmice,s obzirom na ono sto sam vidio protiv Laktasa :roll: Al' ako smo tako igrali da su nam morali "oteti" bodove,to vec pokazuje odredjeni napredak ;)
ja ne znam da l su ili nisu oteli, samo prenosim sta mi je rekao covjek kojise razumije u fudbal a koji je gledao utakmicu.
ma nisam ni ja rekao da jesu,nego ako se ispostavi da jesu ,onda to znaci da smo bar malo napredovali u igri :mrgreen:

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 mar 2010, 17:12

tatamata je napisao/la:
Ocekivano...sad samo kod kuce pobijedjivati,jer izgleda da na strani nemamo sta traziti.Inace off topic Bilbija danas postigao prvi zvanicni gol za Vojvodinu.Nikada necu shvatiti zasto su ga pustili da ode.
Ех то " " јасно % су ? " $ $ :( у " јасно је, ' % " не ' " $... & % је - & ", $ $ у управу $ се $ пара... пуца " она ствар за &

А % се " ове ", $ & " " % - " "
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 mar 2010, 17:13

zaboravih reci, ako laktasi nastave sa dobrim igrama, to ce znacajno pomoci borcu.

dovvcekuju velez i sarajevo, a gostuju sirokom i zrinjskom i zelji, vidjecemo kako ce im oni uzimati bodove , nisam bas siguran da ove ekipe mogu racunati na sigurne bodove tu.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 mar 2010, 17:14

borcev_navijac je napisao/la:zaboravih reci, ako laktasi nastave sa dobrim igrama, to ce znacajno pomoci borcu.

dovvcekuju velez i sarajevo, a gostuju sirokom i zrinjskom i zelji, vidjecemo kako ce im oni uzimati bodove , nisam bas siguran da ove ekipe mogu racunati na sigurne bodove tu.
$ то " у праву, " ' & " $ ?, а & $ " " - " $ " у $ са ?
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 mar 2010, 17:17

" je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:zaboravih reci, ako laktasi nastave sa dobrim igrama, to ce znacajno pomoci borcu.

e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj

nasi nisu htjeli na konferneciju za stampu, jer bi ih savez kaznio kad bi rekli sta misle o utakmici.

Kazu da je sramota kako su nas pokrali.
Penal njihov nije bio, nas je bio nisu svirali, sudija nam nije dao maketi u njihovih 30 metara, sviro offsajde, faule, ma kaze katastrofa , ljudi ogorceni
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 mar 2010, 17:19

borcev_navijac je napisao/la: e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj

nasi nisu htjeli na konferneciju za stampu, jer bi ih savez kaznio kad bi rekli sta misle o utakmici.

Penal njihov nije bio, nas je bio nisu svirali, sudija nam nije dao maketi u njihovih 30 metara, sviro offsajde, faule, ma kaze katastrofa , ljudi ogorceni
Znas kad u potpunosti vjerujem tom izvjestaju!Nisu nasi dzabe trazili kontrolore sudjenja...U novinama se danima provlacilo da nam sudi sudija koji "simpatise" Siroki!
Treci put castimo

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 06 mar 2010, 17:19

Nista novo u Trebinju i tako godinama........

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 06 mar 2010, 17:21

borcev_navijac je napisao/la:
" je napisao/la:

e ovako dobio sam sad malo detlajniji izvjestaj

i pored toga sto je borac traxio da utakmica bude kontrolisana ovakve stvari su se desile.Tesko ce mo uzeti prvenstvo jer ocigledno da nam to niko nece dopustiti

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 06 mar 2010, 17:22

pa drug sta si ocekivao sa gostovanja ,pa zeljo jedino moze igrati protiv BORCA ,SARAJEVA I SIROKOG a sva ostala gostovanja i mi mozemo zaboraviti jer na svim ostalim gostovanjima ne igraju timovi nego sudije

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 mar 2010, 17:23

Sad ce se neki javiti na temu,i reci daj sta kukate,stalno neke teorije zavjere,ali ljudi moji,pa vidite da to nije daleko od istine!Cim sam na radiju cuo penal za Leotar sve mi je bilo jasno....Hvala bogu samo sto se niko nije povrijedio od igraca.Bar neko dobro.
Treci put castimo

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 06 mar 2010, 17:24

tatamata je napisao/la:

Znas kad u potpunosti vjerujem tom izvjestaju!Nisu nasi dzabe trazili kontrolore sudjenja...U novinama se danima provlacilo da nam sudi sudija koji "simpatise" Siroki!
ko je bio sudac utakmice?

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 06 mar 2010, 17:26

[quHvala bogu samo sto se niko nije povrijedio od igraca.Bar neko dobro.[/quote]
nije se povredio zato sto je leotaru islo sve na ruku

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 mar 2010, 17:26

Steve Urkel je napisao/la: ko je bio sudac utakmice?
Anto Zivkovic iz Orasja.
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 06 mar 2010, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 mar 2010, 17:27

Steve Urkel je napisao/la:
tatamata je napisao/la:

ko je bio sudac utakmice?
živković orašje, i pomoćnik iz mostara i još jedan je bio ne znam tačno znam da je bio hrvat tu negdje iz hervegovine cini mi se, kontrolor sudjenja isto hrvat iz mostara cini mi se
TREĆI PUT ČASTIMO !

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 mar 2010, 17:31

све " ' ¥ на ову $ у & " :evil: :evil: :evil:

" не ' $, & је у " ' "... ааааааааааа ' ? " "...

? " је & $ свега, а $ % ' $ $, је $ ? $ на ' ...у " '
"" ПУТ ""

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 06 mar 2010, 17:37

sto se tice danasnje utakmice ,ako Schlager zeli neka obrise post ,evo komentar sa **** na clanak o danasnjem porazu :
Kako ste vi smiješna ekipica,pa niste 1 šutnuli na gol.Čitav stadion vam se smijao i komentarisao vašu igru.Ja ne kažem da je Leotar neki tim,recimo prosječan,ali ovo što je borac igrao (lider BiH lige) je smiješno i jadno.I kako vas nije sramota da veličate ovakvu igru,i ispade (po rezultatu) gustu utakmicu.A još vam i igrači na kraju utakmice neće da pordrave navijače,koji su došli da se malo osunčaju i ajmo nazad kući.STVARNO STE SMIJEŠNI

I jos da dodam da mi je "moj izvor" koji je dole bio na utakmici rekao za ovo da igraci nisu htjeli da pozdrave Lesinare,bilo je tu jos nesto ali ispostovacu Sclagera pa necu pisati nista vezano za Lesinare :D

http://www.****/index.php?op ... 1&Itemid=1

evo jedan clanak koji nema veze sa danasnjom utakmicom ali niko nije postavio,pa eto za one koji ga nisu procitali :mrgreen:

& ''"'' ?
Saturday, 06 March 2010
$ ? & $ $ $ "-" ' &. По ' $, & $ """ са $ $ - $ " " " ? " $ $ " у & $ $ о " ? " је $ " "црвено-?".

- " % " ? ' ", ? се $ $ - $ $ ? то ". % & - " на " ? $ - $ " " " " ' своје ". ? ' $ " " пуну " о " " & ", ? $ " свој ? " – & је тренер & Зоран ".

Стратег ? $ је % " ово:

- ' $ ' све о ?, $ се ? " $ $ $ & " на ". То је $ ? ", а " " & ' ".

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.