Pappy je napisao/la:Rek'o čiko pred početak sezone da je Slavija daleko od ekipe za ispadanje.![]()
Gaziiiiiiiii !

Pappy je napisao/la:Rek'o čiko pred početak sezone da je Slavija daleko od ekipe za ispadanje.![]()
Gaziiiiiiiii !
Znaci samo lagano i opusteno!!!!pitic je napisao/la:Pappy je napisao/la:Rek'o čiko pred početak sezone da je Slavija daleko od ekipe za ispadanje.![]()
Gaziiiiiiiii !Znači prođe i 4 kola, a Slavija bez poraza
. Realno iznenađujuće
1:9mravojed je napisao/la:leotar dobio visocku bosnu mislim 13 nula u visokom
jest u prvoj sezoni i to odmah prvo kolo.alan_kardec je napisao/la:a sjećam se, to je bilo mislim u onoj prvoj zajedničkoj sezoni kad je Leotar imao strašnu ekipu i kad su bili šampioni.
prvo Ceca pa slobodalovcen16 je napisao/la:Evo gledam sad trenutno Zelju i Zrinjevce pa sve nesto kontam da sam pravo zadovoljan sa prva cetri kola...jbg-a Zrinjevci sampioni a mi nerjeseno sa njima na neutralnom terenu,Zeljovci nadaju se Evropi mi opet nerjeseno...bod iz Bjeljine puno saka brade a ova danasnja perverzija vrh!!!!Samo lagano i opusteno protiv Slobode pa na zasluzenu pauzu!!!!
prosle sezone vitez - VELEZ 1-5alan_kardec je napisao/la:huh šta ovo bi u vitezu? kad sam video rezultat, nisam mogao da vjerujem. Svaka častNajprijatnije iznenađenje prvenstva, zasad.
![]()
Neko gore spomenu najveću gostujuću pobjedu u istoriji PLBiH, ja se sjećam da je prije 5-6 godina Slavija na Bilinom polju pobijedila Čelika 4:0 ili 4:1, isto tako se sjećam da je Željo prije nekoliko godina dobio Slaviju u Lukavici 4:1, ali da gost petardom razbije domaćina, to mislim da se nikad nije desilo.
Foca kralju necemo igrati ovde najvjerovatnije do 9 kola protiv Mladosti a postoji mogucnost i da se zaigra u 7 kolu brotiv Borca sve zavisi u kakvom ce stanju biti teren poslije koncerta i naseg bodovnog salda jer ako ovako budemo dobro gurali ispostovace se sve moguce procedure sto se tice obnove terena...staragarda je napisao/la:gdje igramo sa slavijom...jel foca il lukavica...
Nemogu nesto da se sjetim ali mislim da je Radnik prosle godina nas dobio 5-2,cini mi se i Zeljo nam je petaka uvalio prije 3-4 godine...Ne treba se sad nesto previse qurciti na osnovu ove pobjede samo treba igrati hrabro i pozrtvovano pa sta nam Bog da.Momci treniraju u nenormalnim uslovima na dan tekme putuju u Focu kad smo domacini ukratko svaka im cast za ova prva cetri kola....pravnik1981 je napisao/la:prosle sezone vitez - VELEZ 1-5alan_kardec je napisao/la:huh šta ovo bi u vitezu? kad sam video rezultat, nisam mogao da vjerujem. Svaka častNajprijatnije iznenađenje prvenstva, zasad.
![]()
Neko gore spomenu najveću gostujuću pobjedu u istoriji PLBiH, ja se sjećam da je prije 5-6 godina Slavija na Bilinom polju pobijedila Čelika 4:0 ili 4:1, isto tako se sjećam da je Željo prije nekoliko godina dobio Slaviju u Lukavici 4:1, ali da gost petardom razbije domaćina, to mislim da se nikad nije desilo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.