Bico odlican kao ostatak timaNerminovic je napisao/la:Jel' dobar Bico?Ajax je napisao/la:Bravo Hoffenheim 1:0![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bico odlican kao ostatak timaNerminovic je napisao/la:Jel' dobar Bico?Ajax je napisao/la:Bravo Hoffenheim 1:0![]()
Bicakcic vrlo dobro...nesto ovo druge ne razumijem.Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
Bico odlican bez i jedne greske dosad.![]()
Kaze reporter. Bicakcic zea gut ajne abver sef. Sta mu je to abver ?? Trebo bi i Salihovic da ostane u klubu sta mu fali ?? Dobar je Hoffenheim klub.
Nasao sam rekao je abwehr chef sto znaci defense chiefNerminovic je napisao/la: Bicakcic vrlo dobro...nesto ovo druge ne razumijem.![]()
zgembo89 je napisao/la:Oni se najbolje nadopunjuju onaj ima visinu i zracni duel ovaj brzinu mada ispao je brate mnogo sa onim potezom protiv Argentine kad je srusio Besica al dobro nije bio u formi skoro mjesec dana..Ovo je odlicno za nas jos Zukanovic da se ustali u Cievu i imamo 3ojicu
Ma hajde sto su ga sa Sunjicem poredili, ali su ga stavili cak 2 klase ispod Vranjesa.Vandelanoite je napisao/la:Neko ovog čovjeka poredi sa krampom Šunjićem![]()
Naš daleko najbolji štoper.
Misliti i shrat nije isto,moj ti zgembani.zgembo89 je napisao/la:Salihovic igra li ?? sobzirom da se prica da ce napustiti klub ja mislim da Salihovic i nema vise kvalitet za Hofenhajm i da je to jedini razlog sto bi mozda sjedio na klupi..... kod mene prenosi Salke 04 na tv
Nije bio ni na klupi danas ocito nagadjanja su tacna mozes i moj i od Salihovicaharishp je napisao/la:Misliti i shrat nije isto,moj ti zgembani.zgembo89 je napisao/la:Salihovic igra li ?? sobzirom da se prica da ce napustiti klub ja mislim da Salihovic i nema vise kvalitet za Hofenhajm i da je to jedini razlog sto bi mozda sjedio na klupi..... kod mene prenosi Salke 04 na tv
Meni je najveca sega bila kad su momka nakon Argentine pojedinci lincovali kao kloc, nista ne zna. A momak mjesec dana na teren nije kako treba stao, a kamoli tekmu odigrao. Pa sta su ocekivali? Cuda?zgembo89 je napisao/la:Oni se najbolje nadopunjuju onaj ima visinu i zracni duel ovaj brzinu mada ispao je brate mnogo sa onim potezom protiv Argentine kad je srusio Besica al dobro nije bio u formi skoro mjesec dana..Ovo je odlicno za nas jos Zukanovic da se ustali u Cievu i imamo 3ojicu
Moj ti ga Zgembirani,mani se nagadjanja,kako rekoh ne mjesaj pojmove misljenja i akcije u cenifi.zgembo89 je napisao/la:Nije bio ni na klupi danas ocito nagadjanja su tacna mozes i moj i od Salihovicaharishp je napisao/la:Misliti i shrat nije isto,moj ti zgembani.zgembo89 je napisao/la:Salihovic igra li ?? sobzirom da se prica da ce napustiti klub ja mislim da Salihovic i nema vise kvalitet za Hofenhajm i da je to jedini razlog sto bi mozda sjedio na klupi..... kod mene prenosi Salke 04 na tv
Šunjić nije kramp, Bičakčić nije naš daleko najbolji štoper, da nisi malo požurio da hvališ nakon samo jedne utakmice?Vandelanoite je napisao/la:Neko ovog čovjeka poredi sa krampom Šunjićem![]()
slazem se s tobom. a sto je najgore, lincovat i popljuvat ce bicakcica opet cim bude kiksovao...GangstaX je napisao/la:Šunjić nije kramp, Bičakčić nije naš daleko najbolji štoper, da nisi malo požurio da hvališ nakon samo jedne utakmice?Vandelanoite je napisao/la:Neko ovog čovjeka poredi sa krampom Šunjićem![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Muumii, Sheyi i 33 gosta.