i ja sam to pitao davno, ali jos niko nije odgovorio.H-beg je napisao/la:Zašto sudije još uvijek nose opremu Legea? Ispričavam se ukoliko je već bilo govora o tome.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
i ja sam to pitao davno, ali jos niko nije odgovorio.H-beg je napisao/la:Zašto sudije još uvijek nose opremu Legea? Ispričavam se ukoliko je već bilo govora o tome.
Bit ce da Savez boli k* za to i da im je bitno jedino to da reprezentacija ima adidas dres. Sve ostalo 'ko sljivi.H-beg je napisao/la:Zašto sudije još uvijek nose opremu Legea? Ispričavam se ukoliko je već bilo govora o tome.
Odkud to. Pa sta je vise ljudima koji vode ovu ligu.badblueboylivno je napisao/la:Utakmica Sloboda - Zrinjski odgođena zbog lošeg stanja terena, a utakmica koja će se igrati sedam dana prije toga na istom stadionu se igra po planu?
Samo kod nas.
http://www.fksloboda.ba/vijesti/1306-pr ... -zrinjskog" onclick="window.open(this.href);return false;moustapha je napisao/la:Odkud to. Pa sta je vise ljudima koji vode ovu ligu.badblueboylivno je napisao/la:Utakmica Sloboda - Zrinjski odgođena zbog lošeg stanja terena, a utakmica koja će se igrati sedam dana prije toga na istom stadionu se igra po planu?
Samo kod nas.
Milan Tarot im javio da ce se na toj utakmici koja se igra sedam dana prije razrovati teren i da zbog tog Zrinjski nece moci igrati na Tusnju. Vidis da Savez odlicno radi, drze sve moguce konce u rukama i na sve misle.badblueboylivno je napisao/la:Utakmica Sloboda - Zrinjski odgođena zbog lošeg stanja terena, a utakmica koja će se igrati sedam dana prije toga na istom stadionu se igra po planu?
Samo kod nas.
ma tako je, nek **** i sloboda i savez i ti supci u savezu.HercUSrcu je napisao/la:Mogućnost odgode je odbačena od strane uprave Zrinjskog.
Samo zamjena domaćinstva ili nek se nađe drugi stadion koji zadovoljava uvjete da se utakmica odigra u zadanom terminu.
Kralju perverzija!!!!!hilmo je napisao/la:Šta se ovo dešava u Vitezu, ja tek sad vidio.... :O
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hahaha...Head je napisao/la:Kome smeta evropska Sloboda?
Inače svako od navijača preko uprave i predsjednika je govorio da su realni ciljevi za ovu sezonu titula,pa se onda pojačat i napasti LP.Koji moronizam.Klub ima ogromne dugove,cilj je sredina tabele i vraćanje dugova ove sezone.fcsforever je napisao/la:Bili malo naloženi, Ćiro ovo ono a država zna da im je predsjednin kupio šta se moglo kupiti, samo da uđu u PL. I eto, dođe Široki i hladno ih otrese...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.