FK Slavija

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la alan_kardec » 15 avg 2014, 01:37

Pappy je napisao/la:Eto na prosloj strani ja ostavio. Kulina je još uvijek član UO. Iskren da budem jedan od rijetkih koji još uvijek u Savezu lobira za Slaviju.
Pa jbg za koga će lobirati ako ne za Slaviju. Slavija je ipak njegov klub sa kojim je u bliskoj prošlosti imao dosta uspjeha.
Jel i Lale Slavijin čovjek u Savezu? Lobira li on? Ipak je on neka čivija tamo, i njegova se nešto pita.

UO miks par privrednika, ostalo političari. Fina ideja je to da svaki od članova u klub unese po 15000. Daj Bože da nešto bude od toga i da to profunkcioniše.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 avg 2014, 01:40

alan_kardec je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Eto na prosloj strani ja ostavio. Kulina je još uvijek član UO. Iskren da budem jedan od rijetkih koji još uvijek u Savezu lobira za Slaviju.
Pa jbg za koga će lobirati ako ne za Slaviju. Slavija je ipak njegov klub sa kojim je u bliskoj prošlosti imao dosta uspjeha.
Jel i Lale Slavijin čovjek u Savezu? Lobira li on? Ipak je on neka čivija tamo, i njegova se nešto pita.

UO miks par privrednika, ostalo političari. Fina ideja je to da svaki od članova u klub unese po 15000. Daj Bože da nešto bude od toga i da to profunkcioniše.
I on koliko moze. Zapravo, na Skupštini je predlagano da i Lale udje u UO, ali zbog toga sto se nalazi u takmičarskoj komisiji to bi bio sukob interesa i nije zvanicno u UO. Kao predsjednik PFS SAR-ROM, ima solidan znacaj za Slaviju.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 avg 2014, 01:46

Ok, drug hvala puno na ovim informacijama iz kluba :thumbup: . Povremeno dolazim na utakmice, ali dešavanja unutar kluba sam davno prestao pratiti. :|
Čujemo se, pozdrav.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 avg 2014, 19:06

http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... trave.html

Prema mojoj procjeni, Slobodu cemo docekat u Foci (to je dan poslije Cecinog koncerta), a onda bismo u 7. kolu Borac trebali dočekati ovdje.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 avg 2014, 19:45

pravi vam se teren, onda ide koncert na kojem ce se sve raz*ebat :crazy:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 15 avg 2014, 20:49

Danas postavljen prvi sleper a veceras su trebala da stignu jos dva slepera sa busenom...sutra ce biti ukljucen veci broj radnika u postavljanje istog...uporedo se radi sistem navodnjavanja i prskalica...Covjek koji je zaduzen za izvodjenje radova ima Uefin sertifikat izdat od Grckog fudbalskog saveza a u Grckoj radio je stadione Paoka,Arisa i Kavale u Srbiji je radio stadion Pirota a i BiH stadion Rudara Prijedor i bio je izgleda prisutan kad se renoviralo stadion Bilino Polje za utakmice rep. BIH..A na nasem stadionu je prije radio sistem navodnjavanja tako da je upoznat sa svim shemama ovde dole kod nas....

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 avg 2014, 20:58

Ima li nekih jos fotki?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 avg 2014, 21:12

AdiFKS je napisao/la:Ima li nekih jos fotki?
To je to. Sve se vidi ovdje, nema nista zanimljivije. Kada postave busen onda cu raditi novi apdejt.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 17 avg 2014, 01:10

Evo sad brat sa svadbe prvo se malo zadavalo na svadbi pa se doslo kuci i ugledalo nekoliko interesantnih rezultata u jucerasnjem danu sad sam milion posto siguran da uzimamo Zelju u Foci!!!!Razbicemo ih ko sliku!!!!Ako Bog da 2-0 za SOKOLOVE!!!!Brat se malo ubio stokom ali i trijezan mislim isto!!!!izvinite ako sam sta pegresno nabo **** bilo ludilo!!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 avg 2014, 00:05

Odlična tekma je ovo bila u globalu. I jedni i drugi su imali svoje prilike ali ih nisu iskoristili. Zeljo bolje, ali daleko od toga da je Slavija bila nijemi posmtarac.

Sto kaze Amar na kraju utakmice, zasluzen remi.

Jos uvijek neporazeni. :cool: Next stop: Vitez

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 avg 2014, 20:52

http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... kraju.html

Sutra, protiv Famosa u Vojkovićima.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 avg 2014, 21:13

Pozdrav sokolovima.Imam jedno off topic pitanje,bio bih zahvalan na odgovoru
Ako neko zna Neso Novakovic(mislim da se tako zove),nekad igrao u Hrasnickom Famosu,kasnije sam jednom vidio da je negdje u Svedskoj msm,igro i LP protiv Barselone
Gdje je covjek i sta radi(da li je u fudbalu)
Bio pakleno desno krilo a onako malo slabije muskulature
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 19 avg 2014, 23:03

rodjenisa je napisao/la:Pozdrav sokolovima.Imam jedno off topic pitanje,bio bih zahvalan na odgovoru
Ako neko zna Neso Novakovic(mislim da se tako zove),nekad igrao u Hrasnickom Famosu,kasnije sam jednom vidio da je negdje u Svedskoj msm,igro i LP protiv Barselone
Koliko se ja sjecam on je igrao za AIK Stokholm....Znam da je bio i trener u mladjim kategorijama vodio je odavde jednog momka na probu Novu Mocevica cak mislim da mu je Nebojasa i ujak...Momak je bio dobar igrac ali nije vodio sportski zivot i ispusio foru....

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 avg 2014, 23:13

lovcen16 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Pozdrav sokolovima.Imam jedno off topic pitanje,bio bih zahvalan na odgovoru
Koliko se ja sjecam on je igrao za AIK Stokholm....Znam da je bio i trener u mladjim kategorijama vodio je odavde jednog momka na probu Novu Mocevica cak mislim da mu je Nebojasa i ujak...Momak je bio dobar igrac ali nije vodio sportski zivot i ispusio foru....
Hvala na odgovoru
Kako sam shvatio Neso je jos uvjek u Svedskoj i moram ti reci da je i on volio zayebanciju ali eto uspio je,i bas mi je drago.Bio je vrhunsko krilo i da je malo ozbiljniji bio msm da bi svijet cuo za njega,a i objektivno je imao hendikep sa tom misicnom masom(mrsav ko grana)+ cuga,trebe i ostalo
Pozdrav

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 19 avg 2014, 23:19

Kralju neznam jeli jos gore u Svedskoj ali sutra je tekma u Vojkovicima Slavija-Famos pa cu se bas raspitati za njega pa ti javim....

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 avg 2014, 23:21

lovcen16 je napisao/la:Kralju neznam jeli jos gore u Svedskoj ali sutra je tekma u Vojkovicima Slavija-Famos pa cu se bas raspitati za njega pa ti javim....
:thumbup:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 avg 2014, 23:47

Neso je jos uvijek u AIK-u iz Štokholma.Živi za AIK, a bgm i svi ga tamo posmatraju kao jednu legendu kluba. Inače je pomoćni trener. Kćerka mu takođe igra fudbal, i krenula je tatinim stopama, igra za žensku ekipu AIK-a. ;)

p.s Sa mojim ćaletom u osnovnu išao. :D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 avg 2014, 12:34

Pappy je napisao/la:Neso je jos uvijek u AIK-u iz Štokholma.Živi za AIK, a bgm i svi ga tamo posmatraju kao jednu legendu kluba. Inače je pomoćni trener. Kćerka mu takođe igra fudbal, i krenula je tatinim stopama, igra za žensku ekipu AIK-a. ;)

p.s Sa mojim ćaletom u osnovnu išao. :D
Drago mi je cuti lijepe vjesti o Nesi.Dugo sam pratio Famosa i znam koliko ga je raja gotivila.A to za kcerku ne sumnjam da ce im mala biti tata-mata u ekipi :lol: ako bude zeru na cacu
Hvala vam momci u svakom slucaju :salut:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 20 avg 2014, 19:47

Ne mogu da vjerujem da smo zijanili od Famosa jeste igrao drugi tim ali opet ovo bas je bilo jadno za gledati...I rezerve su morale ovo danas da dobiju...Jedino raduje da je Lemez opet fit i da je frajer zvjer.....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 avg 2014, 18:15

Rek'o čiko pred početak sezone da je Slavija daleko od ekipe za ispadanje. :cool:

Gaziiiiiiiii !

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.