Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 23 avg 2014, 17:33

Goalgetter je napisao/la:Trenerski velikan Safet Susic u tom momentu otpisuje Zukanovica, jer nije standardan u Chievu. :facepalm:

Da dodamo, Vranjes ne moze da nadje kluba vec 2 mjeseca, i nece biti u nikakvoj formi, i trenutno imamo 2 stopera na raspolaganju.

Susic dijeli pljuske kriticarima. :beba:
Pljuske ili ne, meni se crvene obrazi od jucer
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 23 avg 2014, 17:33

Sušić zvan pljuska, idol naš. Idi bolan zalij se vodom neko te je izazvao, pa možda dođeš sebi ;)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 avg 2014, 17:44

Interesuje me hoce li Pape zakasniti na ovu trenersku konferenciju koju organizuje Fifa 16-tog i 17-tog septembra u St. Petersburgu. Svrha konferencije jeste da se obrazloze utisci trenera sa SP-a, obuhvatit ce i sudjenja. Nadam se da ce Pape biti ostar i kategorican jer smo mi selekcija kojoj je nanesena najveca nepravda kada je sudjenje u pitanju, tolika nepravda koja nas je kostala ne prolaska u drugi krug. Pape kreni sada da stignes na vrijeme.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 avg 2014, 17:52

Cepi1981 je napisao/la:Interesuje me hoce li Pape zakasniti na ovu trenersku konferenciju koju organizuje Fifa 16-tog i 17-tog septembra u St. Petersburgu. Svrha konferencije jeste da se obrazloze utisci trenera sa SP-a, obuhvatit ce i sudjenja. Nadam se da ce Pape biti ostar i kategorican jer smo mi selekcija kojoj je nanesena najveca nepravda kada je sudjenje u pitanju, tolika nepravda koja nas je kostala ne prolaska u drugi krug. Pape kreni sada da stignes na vrijeme.
Nemoj se slobodno nadati.Njegova logika ti je ova,ako je sudija svirao nesto to je i bilo,ako nije svirao nije ni bilo.
To je rekao u Brazilu poslije utakmice.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 avg 2014, 18:50

Kreten, svrsim mu na tu logiku. Ja u zivotu nisam vidjeo hladniju osobu od njega, lik je mrtav hladan nikakve emocije ne pokazuje. Sve u svemu poslje one kradje protiv Nigerije bolje bi bilo da je lijepo loptu dao sudiji O`leeriu pa neka se on igra sa nigerijcima, a ekipu okupiti i izaci sa terena i pravac kuci. Dok na taj necin neko ne bude bojkotovao igru kradje od strane sudija su neminovne.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2014, 20:18

Pape je genije, vi veze nemate. Krivo vam sto je majstor za pronaci igraca iz Hajduka.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 24 avg 2014, 00:09

Zasto Stanic nije pozvan ? Vecerasnjom partijom je jos jednom pokazao kvalitet al' jok tele iz Zavidovica poziva onog malog pitara Cimirota, odigrao jednu dobru utakmicu protiv Borusije pa sta nije Borusija bundesligas pa da ga se nesto hvali.. PAPE ODLAZI!!!

:rol: :rol: :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 avg 2014, 00:15

Stanic je izgubio svoje potencijalno mjesto u reprezentaciji zato jer se ga je seljakalo na vise pozicija. On je najbolji kao bek. Da je igrao samo beka sada bi bio mozda u boljoj formi i dobio bi vjerovatno poziv. Posebno zbog problema sa Mujdzom. Onaj proslogodisnji Stanic nije bio losiji bek od Avdije. Moze biti i da je cisti pad forme ali ja mislim da je ipak i to utjecalo. Naravno tu nije niko kriv. Trener mora nekako da sastavi ekipu od igraca koje ime na raspolaganju. Nemaju svi 20 igraca kao Sarajevo.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 24 avg 2014, 00:53

Igraci koji nisu rang, odnosno kvalitet za reprezentaciju naseg ranga su Vranjes, Vrsajevic, bratic i Hadzic.

Tu je trebalo zvati Zukanovica, Sudica (da imamo 4 stopera), Corica i Stilica. Dok Arslanagic ne dobije papire...
Kada dodje Arslanagic, u izboru izmedju Arsle, Sudica, Bicakcica, Zukanovica i Sunjica, odlucio bih se za prva 4.

Isto tako, kada dodje Vrancic, Stilic leti napolje iako nisu ista pozicija, ali tada bismo fino bili popunjeni u cijelom veznom redu.
A Stilic, realno nije neki aman zaman igrac. Prcic i Pjana su njegove pozicije, i nema sta tu traziti pored njih.

Ali na ovom spisku je imao mjesta svakako.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2014, 01:35

Arslanagic :facepalm: Taj ce kako je krenuo zavrsiti u Eupenu... Svaku utakmicu ima minimalno jedan kiks :facepalm:

Evo sa jucerasnje utakmice :clap: :clap: Jos jedan dokaz da covjeka niko ne gleda. Da dodam nakon 45min zamijenjen je.

http://www.rtbf.be/video/detail_standar ... id=1950729" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: Postavljao sam i sa proslih utakmica u svakoj je bio kritican. Sad kazem, samo lud covjek ga moze prizivati u reprezentaciju. Mouscron 5 komada :rol:
[youtube][/youtube]
Kod drugog je propustio loptu da ode u gol a kod treceg pravoremeno ostavljanje slobodnog covjeka :tokralju:
Zatim odlican potez protiv Panate
[youtube][/youtube]
Zatim penal protiv Kortrijka nakon sto ga je frajer izbacio jednim potezom na 0:34
[youtube][/youtube]
Kuci protiv Panate: Na 1:00 fula loptu glavom frajer fula zicer sa 5m, na 3:30 ispada spasava ga drugi stoper, dakle samo nebo ga je spasilo.
[youtube][/youtube]
Znaci ovo sve je sa zadnjih 5-6 utakmica :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 avg 2014, 01:40

Sabinho je napisao/la:Arslanagic :facepalm: Taj ce kako je krenuo zavrsiti u Eupenu... Svaku utakmicu ima minimalno jedan kiks :facepalm:

Evo sa jucerasnje utakmice :clap: :clap: Jos jedan dokaz da covjeka niko ne gleda. Da dodam nakon 45min zamijenjen je.

http://www.rtbf.be/video/detail_standar ... id=1950729" onclick="window.open(this.href);return false;
:clap: Postavljao sam i sa proslih utakmica u svakoj je bio kritican. Sad kazem, samo lud covjek ga moze prizivati u reprezentaciju. Mouscron 5 komada :rol:
[youtube][/youtube]
Kod drugog je propustio loptu da ode u gol a kod treceg pravoremeno ostavljanje slobodnog covjeka :tokralju:
Zatim odlican potez protiv Panate
[youtube][/youtube]
Zatim penal protiv Kortrijka nakon sto ga je frajer izbacio jednim potezom na 0:34
[youtube][/youtube]
Kuci protiv Panate: Na 1:00 fula loptu glavom frajer fula zicer sa 5m, na 3:30 ispada spasava ga drugi stoper, dakle samo nebo ga je spasilo.
[youtube][/youtube]
Znaci ovo sve je sa zadnjih 5-6 utakmica :tokralju:
:clap: :clap: :clap:

Lik ne bih ni bio standardni kod nas. :nene:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 24 avg 2014, 01:43

sanlituncay je napisao/la:Nikad nećete moći razumijeti našeg sir Safeta Sušića Papeta... Ono čemu se teži bez Zukanovića! Hajduk je veći klub od Rena,tako da Tino ima prednost ispred Prcića,logično jel !

slika

Kako će Bešić biti u sastavu kad ne igra nikako u Evertonu , umjesto njega Cimirota stavit.
1921 !
05.06.1998

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 24 avg 2014, 03:06

[quote="Sabinho"]Arslanagic :facepalm: Taj ce kako je krenuo zavrsiti u Eupenu... Svaku utakmicu ima minimalno jedan kiks :facepalm:

@Sabinho, slazem se sa tobom oko Arslanagica. Momak trenutno nije za reprezentaciju, kiksao je vrlo cesto ove godine i u sve utakmice sto sam i ja gledao. Protiv Zenita onaj gol je isto njegov kiks bio zato sto je njegov igrac bio i nije ga cuvao dobro. Prosle godine mi se cinio odlican, ove godine neznam sta mu je, uglavnom on je standardan igrac Belgije u-21 i St. Liegea, znaci da momak ima potencijala treba ga pratiti ali sad zasad nije ni blizu repke, ocajno igra u skroz losoj formi je. On je jos vrlo mlad i nadam se da ce se brzo oporavit da neizgubi samopouzdanje previse i da se vrati na stari put i da pruza partije kao prosle godine :thumbup:

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 24 avg 2014, 03:11

ren_hz je napisao/la:Igraci koji nisu rang, odnosno kvalitet za reprezentaciju naseg ranga su Vranjes, Vrsajevic, bratic i Hadzic.

Tu je trebalo zvati Zukanovica, Sudica (da imamo 4 stopera), Corica i Stilica. Dok Arslanagic ne dobije papire...
Kada dodje Arslanagic, u izboru izmedju Arsle, Sudica, Bicakcica, Zukanovica i Sunjica, odlucio bih se za prva 4.

Isto tako, kada dodje Vrancic, Stilic leti napolje iako nisu ista pozicija, ali tada bismo fino bili popunjeni u cijelom veznom redu.
A Stilic, realno nije neki aman zaman igrac. Prcic i Pjana su njegove pozicije, i nema sta tu traziti pored njih.

Ali na ovom spisku je imao mjesta svakako.

Ko je Coric? Ovaj Sudic nije nikakav stoper, ima bolji stopera u nasoj PLBIH, naprimjer Dupovac i Brekalo su daleko bolji od njega, znam sta pricam posto zivim ovdje u Svedskoj i pratim njegove igre. Hem sto nema kvalitet, hem sto je operisao oba koljena jedno 4 puta(pauzirao po 6 mjeseci svaki put, krizni ligamenti)moj licni stav je da mu je svedska liga plafon. Inace igra u losem klubu koji je predzadnji na tabeli i vjerovatno ce ispasti iz prve lige.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 24 avg 2014, 08:12

Pratiš li ti ovo Safete ??? Nemoj sutra kad Adriano za Brazil zaigra reći da je logično...
slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 avg 2014, 08:43

Nisam oduze na forumu. Ko je sad ovaj klaun? :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Tiro
Kontakt:

Post Postao/la Tiro » 24 avg 2014, 09:32

Uhhhh kuknjava

[youtube][/youtube]

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 avg 2014, 09:37

Principatus je napisao/la:Nisam oduze na forumu. Ko je sad ovaj klaun? :urnebes:
To se naš gravče europeizirao, emigrirao iz Skopja u Amsterdam.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 09:47

Kolašinac je znači out... Hvala Bogu pa je naš vrli strateg pozvao dosta defanzivaca :facepalm:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 24 avg 2014, 10:25

Molim da se ovo zapamti,pa me citirajte nekad tamo...slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.