Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Lukas Podolski didn't travel with the Arsenal squad ahead of the Premier League game against Everton.
The German forward has been linked with a move away from Emirates Stadium.
Per Mertesacker and Mesut Özil are included in the squad.
The German forward has been linked with a move away from Emirates Stadium.
Per Mertesacker and Mesut Özil are included in the squad.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hajde ba šta vam je. Idemo po pobjedu!
-Šćešni-
-Debiši-Čejmbers-Košćelni-Monreal-
-Vilšir-Remzi-
-Alexis-Ezilj-OX-
-Žiru-
Eh ja bih najviše volio npr kad bi Čejmbers mogo uletit na mjesto Nača, a da Mert igra na poziciji centralnog
-Šćešni-
-Debiši-Čejmbers-Košćelni-Monreal-
-Vilšir-Remzi-
-Alexis-Ezilj-OX-
-Žiru-
Eh ja bih najviše volio npr kad bi Čejmbers mogo uletit na mjesto Nača, a da Mert igra na poziciji centralnog

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Juventus directors will negotiate a deal for Podolski with Arsenal next week, @DiMarzio reports. #afc
Podolski i Cazorla kad bi otišli riješili bi se igrača koji nam ne trebaju, imamo Campbella koji je u razvoju a znamo Podolskog kako je nevidljiv tokom meča iako ima strašnu šutinu, samo još se nadam da ćemo Cazorlu utrpat kome..
Danas bi volio vako :
-Flamini-Ramsey-
Ox-Ozil-Campbell
----Alexis----
I znate koja je tuga, da su Theo i Ozil odigrali samo 5 mečeva zajedno

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja sam ravnodušan povodom moguceg odlaska Podolskog, ako on ode em ce po meni bolji igrač Campbell dobiti više šanse em je moguće da ćemo i dovesti nekoga još na tu poziciju lijevog krila, tako da win win situacija u svakom slučaju.
Sretno Lukasu u Juventusu ako ode.
Sretno Lukasu u Juventusu ako ode.
Re: $: Arsenal
Zato sto je momcina samo prosli decembar od cijele sezone odigrao i za to kratko vrijeme je uspio da zabiljezi 5 golova i 5 asistencija i onda dodje neko da prica kako je flop!?AA23 je napisao/la:Juventus directors will negotiate a deal for Podolski with Arsenal next week, @DiMarzio reports. #afc
Podolski i Cazorla kad bi otišli riješili bi se igrača koji nam ne trebaju, imamo Campbella koji je u razvoju a znamo Podolskog kako je nevidljiv tokom meča iako ima strašnu šutinu, samo još se nadam da ćemo Cazorlu utrpat kome..
Danas bi volio vako :
-Flamini-Ramsey-
Ox-Ozil-Campbell
----Alexis----
I znate koja je tuga, da su Theo i Ozil odigrali samo 5 mečeva zajedno

PS: Treba iskoristiti Poldija za dolazak Pogbe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ako ode Podolski, nece se niko dovesti na krilo. Imamo dovoljno igraca na tim pozicijama...
Ali cuj Mandzukic klasa za Girouda :'D
Ali cuj Mandzukic klasa za Girouda :'D
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sjecas se Paja prije par godina kad je Arsenal pravio nevjerovatan broj sansi a gubio utakmice? E vidis da je moguce i praviti(a i fulati) sanse
Ja ne sumnjam da sa malo pravog rada Ozil moze stvarati 2-3 dobre sanse po utakmici. Dovoljno dobre da ih Giroud ne promasi.
I ja ne sporim da Giroud nije neki igrac, ali nije ni los igrac. Solidan za 15-20 golova(u ligi) po sezoni, sto i nije losa stvar. Da li treba bolji? Mozda. Ali bolji nije Mandzukic i slicni.

I ja ne sporim da Giroud nije neki igrac, ali nije ni los igrac. Solidan za 15-20 golova(u ligi) po sezoni, sto i nije losa stvar. Da li treba bolji? Mozda. Ali bolji nije Mandzukic i slicni.
Celik!3,2,2.
Ozil i stvara i više šansi nego to, pa najviše šansi s Ramizom napravi i ti opet svaljujes sve na vezni red, sad mu i krila namjeste loptu i opet fuli, kriv je jedini od veznih Cazorla a bolje reci da Klada treba bolje da reaguje jer dobije dosta lopti u meču, sad što je on klada ne trebaju se kriviti igrači u vezi
- Londonarsenal
- Kontakt:
Danas će Wenger sigurno da odmara nekoliko igrača za veoma bitan meč protiv Bešiktaša. Tako da od Ox, Cambel, Bellerin, Sanogo, Flamini sigurno će neko dobiti priliku od prve. Očekujem da to budu Flamini, Sanogo, Ox uz Mertesackera i Ozila koji bi također trebali da igraju od prve. Vjerovatno će odmarati Sancheza, Cazorlu, i Girouda.
Ta rasprava za Žiru-a se vodila više puta!!
Teško gostovanje danas, i sve osim poraza je dobro! Šteta što neću moć gledat tekmu (mada se ne sjećam kad sam jednu propustio)!
-Flamini-Ramsey-
Alexis-Ozil-Santi
----Žiru----
Vrlo vjerovatno će Profa opet klasiku da izvede,sa Turčinom na AM!
Teško gostovanje danas, i sve osim poraza je dobro! Šteta što neću moć gledat tekmu (mada se ne sjećam kad sam jednu propustio)!
-Flamini-Ramsey-
Alexis-Ozil-Santi
----Žiru----
Vrlo vjerovatno će Profa opet klasiku da izvede,sa Turčinom na AM!
A.F.C. Bournemouth!
Rijesimo se Podolskog dovedemo Reusa. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Dajte malo optimizma ljudi,ja ocekujem danas ,konacno neku laganiju tekmu,da se ne nerviram ,iako znamo da ce biti tesko,ali sto se nama nekada nebi moglo desiti da protivnik zakaze a da mi odigramo odlicnu tekmu,zato malo vise optimizma nece skoditi 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
According to the Metro, Arsenal could make a move for Southampton’s defensive midfielder Victor Wanyama. The Kenyan star made a name for himself in the SPL with Celtic, before making a £12.5million move to the south coast.
prošle godine ga mogao dovest za duplo manje love nego kolko bi sad koštao
**** se oko njega i kondogbije,ali nisu dovoljno dobri bili za nas prema voajeru i nekim fanovcima koji su pljuvali po ovoj dvojici igrača
prošle godine ga mogao dovest za duplo manje love nego kolko bi sad koštao

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Man City- Aguero, Dzeko
Man United- RvP, Rooney
Liverpool- Sturridge, Balotelli
Chelsea- Costa, Drogba
Arsenal - Giroud and Sanogo..
Mora se nešto uraditi po ovom pitanju.. Wengeru reaguj!
Man United- RvP, Rooney
Liverpool- Sturridge, Balotelli
Chelsea- Costa, Drogba
Arsenal - Giroud and Sanogo..
Mora se nešto uraditi po ovom pitanju.. Wengeru reaguj!
Volio bih danas da Vođa proba Chambersa na dmf-u,da to ovako izgleda
Chambers-Ramsey
Sanchez--Ozil-----Santi
----------Giroud--------
Chambers-Ramsey
Sanchez--Ozil-----Santi
----------Giroud--------
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Arsenal: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Monreal, Flamini, Ox, Wilshere, Ramsey, Ozil, Alexis
Subs: Martinez, Bellerin, Koscielny, Rosicky, Giroud, Cazorla, Campbell
Meni se ovo svidja.
Evo i ovako.

COME ON YOU GOONERS!
Subs: Martinez, Bellerin, Koscielny, Rosicky, Giroud, Cazorla, Campbell
Meni se ovo svidja.
Evo i ovako.

COME ON YOU GOONERS!
Eto Alexis u spicu da vidimo i to
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dakle Ozil na krilu. Hajde Wengeru gledao si kako je briljirao na toj poziciji u reprezentaciji de ga i ti muci tu.
Celik!3,2,2.
Ezel je u Realu na desnom krilu odigrao milion utakmica. Lajkam formaciju!!!
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I to su one utakmice gdje su svi govorili da nestaje. A i nestane, osim pasova. Mislim zar je bilo belaj izaciti Jacka(koji je uzasan) i ubaciti Campbella?
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.