hvala drug ajde nađi nam i za City kakav dobar ovaj moj atdhenet u zadnje vrijeme nije baš nešto
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Cartman je napisao/la:ELIA MARTELL, YOU RAPED HER, YOU MURDERED HER, YOU KILLED HER CHILDREN!!!Ajax je napisao/la:Ne sekiraj se igraju Elia, Junuz i Izet u napadu. Nema zime za Werder.Nerminovic je napisao/la:e moj werder
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
Nerminovic
- Kontakt:
Najbolji za sada je Hajrovic, zna se vec ko je zvijezda.Ajax je napisao/la:Nema sanse da zaustave Eliu, Junuza i Izeta svih 90 minuta. Dobro cuda jesu moguca ali mislim da Werder prolazi. Joj da hoce Izet zabit jos bar jedan gol u inat hejterimaNerminovic je napisao/la: Za malo ga Izet ubaci.![]()
Mali Elia je opasan kad je u formi![]()
![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ako Hajrovic bude pucao penale i u prvenstvu bice golovaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ocigledno ga postuju ako momak vec sada puca penale.
uh prečka.golman je pravo ocijenio let lopte 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jel' to Izet bio?zmaj348 je napisao/la:uh prečka.golman je pravo ocijenio let lopte
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
da,pravo zajeban izet iz ovih prekidaNerminovic je napisao/la:Jel' to Izet bio?zmaj348 je napisao/la:uh prečka.golman je pravo ocijenio let lopte
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovaj Werder ili Ibiševicev Stutgart ispadaju iz Bundeslige garant. Ovi se jedva sa amaterima nose
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj Werder ili Ibiševicev Stutgart ispadaju iz Bundeslige garant. Ovi se jedva sa amaterima nose
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma jok ba, kakvo poštovanje, nego u timu nema niko bolji od izeta u prekidimaAjax je napisao/la: Ocigledno ga postuju ako momak vec sada puca penale.
braćo mila, kakva tekma k'o da gledam BH Telecom Premijer Ligu
ne znas se ko je gori
ne znas se ko je gori
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
viKK je napisao/la:ma jok ba, kakvo poštovanje, nego u timu nema niko bolji od izeta u prekidimaAjax je napisao/la: Ocigledno ga postuju ako momak vec sada puca penale.
Wolf - Fritz, Lukimya, Caldirola, García - Kroos, Junuzovic, Makiadi, Hajrovic - Elia, Di Santo!
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Hoce li biti kakav dobar link streama,postavite.
Werder je katastrofa, vjerovatno jedan od kandidata za ispadanje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Gledam i ja Werder,kao da igra 11 nijemih i slijepih..
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Samo neka je Izet starter. A pojedini "strucnjaci" su govorili ovdje 20 postova unazad da je doveden da bude na klupiphily je napisao/la:Wolf - Fritz, Lukimya, Caldirola, García - Kroos, Junuzovic, Makiadi, Hajrovic - Elia, Di Santo!
Samo rokaj Izo u inat dusmanima
Kad ih hertha ovako bruka, sta ce biti protiv jačih ekipa...MetanorisBack je napisao/la:Gledam i ja Werder,kao da igra 11 nijemih i slijepih..
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Izet i Junuzović izvode prekide,odlično,zapravo Hajrović je do sada i najviše pokazao u Werderu..
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.