FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJO MOJA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJO MOJA » 06 mar 2010, 13:47

ma ti ljudi ne zasluzuju da se spominju uopste

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 06 mar 2010, 13:47

Znaci danas ye tekma u Širokom , pa zar niye sutra :lol: ?

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 mar 2010, 13:49

Krunic je trener Cukarickog.
HAJ FAJV

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 06 mar 2010, 13:50

Seyo_TM je napisao/la:Ko?
Hotic kao sportski direktor, a Simo je izgleda trener FK Cukarickog..
EDIT:nisam vidio da je vec napisano za Simu
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 06 mar 2010, 13:53

amarpustahija je napisao/la:Znaci danas ye tekma u Širokom , pa zar niye sutra :lol: ?
zeljo igra sutra sigurno

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 06 mar 2010, 13:56

Ev gledam u avazu parove i nigdje nevidim nas i sirokog :|

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 06 mar 2010, 13:59

heheheee uzmi avaz za sutra

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 mar 2010, 14:02

Seyo_TM je napisao/la:Simo je BIO trener u ofk b. do ove sezone, a hotic je u nekom svabskom klubu ko menadjer (da ne lupam, nemogu se sjetit imena)...
Hotić je trebao biti sportski direktor Karlsruhera, a izdvojiću sljedeći dio njegovog intervjua za Google translate :mrgreen: u kojem objašnjava kako se to izjalovilo
Naravno, udruga vidi drugačije. Ali ako predsjednik i potpredsjednik dogovaranje sa mnom obećanje ... sam trebao potpisati ugovor u četvrtak i petak s tim već na putu. Onda je došao poništavač. Ono što sam doživio bilo je vrlo, vrlo neprofesionalno.
Onda jedna nama poznata:
Imam veze s sponzorstvo, ali ništa. :mrgreen:
O svome konceptu koji je predložio Karlsruheru:
Koncept je rešetati mlade talente iz Njemačke, ali i Kraotien Bosna, Srbija, i tako dalje i vezati ih za klub.
O oktazu u ŽELJI:
A s Željezničar Sarajevo, bio sam i menadžer tima. Ja sam imao posao kao i weitergemacht sretan, ali je došao novi predsjednik koji je donijela svoj narod. Te stvari također trebaju vremena da se razvije to ne učini u roku od pola godine. Nakon dva do tri godine prije nego mi vidjeti uspjeh.
Inače, intervju je rađen za transfermarkt.tv
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 mar 2010, 14:02

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Ev gledam u avazu parove i nigdje nevidim nas i sirokog :|
pa **** mu misa....kako :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 mar 2010, 14:35

avaz je uvjek bio nepouzdan... :mrgreen:
http://www.livescore.com/soccer/bosnia/
BRAVE HEART 1979-2005

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 mar 2010, 14:43

http://www.sou___.ba/clanak/82031596656

kaze Mesic: "Dobili smo Nike lopte" :mrgreen: oleeee.... :)
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 mar 2010, 14:46

Dobili su lopte da bi imali iste kao sto ce protiv sirokog biti, a ne zato sto nemaju....

PS ako ti je ono mesic...ja sam rooney :mrgreen:
jos pise "ovolikim" slovima
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 mar 2010, 14:50

Seyo_TM je napisao/la:Dobili su lopte da bi imali iste kao sto ce protiv sirokog biti, a ne zato sto nemaju....

koliko god se ti pravis pametan i mangup... on je rekao presmjesno... pa ti kako hoces... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 mar 2010, 15:02

Nema potrebe da se pravim ;)
Samo ne kontam sto ti je citanje "pamet"...
Al nek si nas nasmijao :mrgreen:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 mar 2010, 15:11

ljudi kad je tekma
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 mar 2010, 15:12

Široki – Željezničar, S.ource.ba derbi PL BiH
Iz Širokog poručuju: Pobijedit ćemo Želju!

Nedjelja je sve bliže, a samim tim bliži se i derbi utakmica 17. kola Premijer lige BiH. Pecara će sutra biti mjesto okršaja drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na ligaškoj tabeli. Domaći su uvjereni u svoj kvalitet i sigurni su u prva tri boda u nastavku sezone, dok je pred Željom izazov da se nakon 10 prvenstvenih gostovanja napokon vrate neporaženi iz Širokog Brijega.
Škripari još od prošle godine nisu gledali svoje ljubimce na domaćem terenu, pa vjerujemo da će u nedjelju napraviti odličnu atmosferu. Manijaci su, također, najavili dolazak velikog broja navijača, tako da nas sutra, osim dobre fudbalske predstave, očekuje i sjajna atmosfera na tribinama.
Atmosfera u obje ekipe je maksimalno „nabrijana“, što su nam potvrdili i igrači Širokog i Želje, pred kojima je sutra veliki zadatak da opravdaju epitet derbija koji ova utakmica nosi.
Zbog snježnih padavina i teških uslova za treniranje u glavnom gradu, ekipa Željezničara je juče otputovala u Međugorje kako bi se što bolje spremila za ovu utakmicu. Iako je pred njima težak meč, optimizma pred put u Heregovinu nije im nedostajalo.
Iz izjava čelnih ljudi, trenera i igrača oba kluba, može se zaključiti samo jedno, a to je da nas sutra na Pecari očekuje prava fudbalska poslastica, koje rijetko viđamo na utakmicama Premijer lige. Susret u Širokom Brijegu počinje u 15 sati, a glavni sudija je Radoslav Vukasović iz Trebinja.
Eksluzivna reportaža sa derbi utakmice očekuje vas sutra u večernjima satima samo na S.ource.ba.
_______________________________________________________________________________________________
05.03.2010
Široki – Željo, S.ource.ba derbi Premijer lige
Puna Pecara za pravi spektakl

Posljednju prvenstvenu utakmicu Široki Brijeg je na Pecari odigrao krajem novembra prošle godine (Široki – Zvijezda 5:0), pa nema sumnje da su se u tom hercegovačkom gradu poželjeli dobre fudbalske predstave. Još kada tome dodamo da u goste dolazi zahuktala ekipa Željezničara, onda je normalno da u nedjelju na Pecari svi očekuju spektakl.
Domaći su nakon poraza u posljednjem kolu izgubili lidersku poziciju na tabeli i protiv Želje ih zanima jedino pobjeda. To nam je potvrdio i Toni Karačić, trener Širokobriježana, koji zna da je Željezničar kvalitetna ekipa, ali bez obzira na to, vjeruje da će njegovi momci utakmicu riješiti u svoju korist.
Široki će protiv sarajevskih plavih igrati bez Dioga i Topića, koji su u prošlom kolu zaradili suspenziju, ali se, za utjehu, u tim vraća kapiten Šilić, bivši reprezentativac BiH, koji je dvije sezone igrao i za ekipu sa Grbavice. U Širokom Brijegu se nadaju i punoj Pecari, pa su zbog toga smanjili cijene ulaznica, za tribine sjever i jug.
Da se u Širokom s pravom nadaju u povoljan ishod ovog derbija govori i podatak da Željezničar nikada nije odnio nijedan bod s Pecare, ali u taboru „plavih“ kažu da su tradicije tu da se ruše. Menadžer sarajevskog kluba Amar Osim je oprezan sa prognozama, ali je siguran da će Željo u Hercegovini igrati da ne izgubi, ponovo.
Ekipa Željezničara danas je otputovala na mini pripreme u Međugorje i to je samo još jedna potvrda ozbiljnosti s kojom su u taboru plavih pristupili ovom derbiju, ali i pokazatelj želje da se „ukletost“ Pecare napokon sruši.
Sutra vam donosimo i ekskluzivne izjave igrača oba tima i njihove prognoze rezultata derbija u Širokom Brijegu.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 06 mar 2010, 15:50

klip iz sirokog kad nas je bilo 3000 ili kad nam je trebalo za titulu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 mar 2010, 16:42

edotm87 je napisao/la:http://www.sou___.ba/clanak/82031596656

kaze Mesic: "Dobili smo Nike lopte" :mrgreen: oleeee.... :)
Nista dobili smo Nike lopte od Sarajeva da se pripremamo jer oni imaju Nike nista... sve ozbiljno. :mrgreen:

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 06 mar 2010, 16:57

Seyo_TM je napisao/la:Dobili su lopte da bi imali iste kao sto ce protiv sirokog biti, a ne zato sto nemaju....

REci mu yoSe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 mar 2010, 17:02

Sutrašnjom pobjedom bi došli na 3 boda lideru.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.