poslate su pozivnice za austriju i madzarskuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zna li se kad u21 spisak izlazi?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
brzo ekspresno taman kad sam mislio da nema nista ovog ljeta od njegaSabinho je napisao/la:Rade Krunic novi igrac Verone.

Izgleda da su nasi igraci primamljivi njihovim skautima. Steta za Susica, imao bi vise prostora za napredak medjutim i ovo sto pokazuje u Hajduku je odlicno.zgembo89 je napisao/la:brzo ekspresno taman kad sam mislio da nema nista ovog ljeta od njegaSabinho je napisao/la:Rade Krunic novi igrac Verone.a Susic je nesto puno odugovlacio te da ga na pozajmicu te nece da daju pare vako nako u ovom slucaju bi bilo ponizenje da Susic predje u Veronu

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
je li on jos moze igrati za nasu U21 Rade Krunic 93g ? Volio bih da ga Jagodic pozove sobzirom dan ije bio neko vrijeme nao kupljanjima zbog povrede
Pa moze i vjerovatno ce biti pozvan osim ako Vlado planira praviti kostur za sljedece kvale. Ipak, mislim da je prije izjavio da ce ici tamo sa najjacim timom.zgembo89 je napisao/la:je li on jos moze igrati za nasu U21 Rade Krunic 93g ? Volio bih da ga Jagodic pozove sobzirom dan ije bio neko vrijeme nao kupljanjima zbog povrede
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sad im je i Mico Kuzmanovic pred ocima. Ako se bude razvijao do sada, slobodno ga prekrizite 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Srbi imaju vrhunski podmladak, nema Mićo tamo mjesta i da hoće.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sad im je i Mico Kuzmanovic pred ocima. Ako se bude razvijao do sada, slobodno ga prekrizite
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hajde sto imaju podmladak, nego mi sad na um pade da imaju gori savez od naseg, tako i da nije toliko lose
ipak je tamo na vecem udaru skauta. Sto se tice kvaliteta lige, nije to neka Bog zna kakva promjena

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Nisu nama Srbi puno uzeli za razliku od Hrvata koji kupe i šakom i kapom..Meni je zao zbog Adema LJajica jer smo mogli pokusati sobzirom da su i oni sad uzeli Gudelja..trenutno RAde KRunic i taj MIco Kuzmanovic su talenti
Pa ima li imena?adal je napisao/la:poslate su pozivnice za austriju i madzarskuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zna li se kad u21 spisak izlazi?
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Dje spisak bolan
-
- Kontakt:
Nikola Vasilj (Zrinjski), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wienna, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar).
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Nikola Vasilj (Zrinjski), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wienna, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar).
dino-92 je napisao/la:Nikola Vasilj (Zrinjski), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wienna, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar).
Danas objavljujemo spisak od 17 igrača od kojih je deset iz inostranstva, a sedam iz domaćih klubova. Spisak ćemo dopuniti sa dva golmana i četiri igrača, ali nakon premijerligaškog kola koje će biti odigrano u srijedu jer imamo neke dileme, pogotovo kada su u pitanju golmani i defanzivci pošto ne dobijaju šansu u svojim klubovima“, rekao je selektor Vlado Jagodić.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Na prvu, spisak dobar....
Da cujem kriticare ko fali..

Da cujem kriticare ko fali..

Fali StanicBatko je napisao/la:Na prvu, spisak dobar....
Da cujem kriticare ko fali..![]()

Ne znam za vas al hajd da ne bude da stalno se nesto selektori kritikuju, moram reci da sam koliko toliko zadovoljan. Kakvih smo spiskova imali, ovo mi se cini kao poprilicno solidan spisak koji nije kanta za nabijanje da pusimo od spanaca recimo 5-0 i slicno. Poprilicno solidan u odnosu na nade neke prosle mlade selekcije
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Svidja mi se spisak. Mozda je mogao i Gojaka pozvat, ali ne znam kako igra ove sezone. Inace vidim Hajrovic u drugoj ligi, odma sam govorio da tom momku mnogo fali za ozbiljnog nogometa...Vidit cemo je li se popravio sada, ranije je pravio nekoliko kardinalnih gresaka po utakmici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jedino onaj iz Bayerna i Lazic. Nikako da ih vidimo na djelu. prosli put se kao nisu odazvali jer nije bio zvanican termin. sta li je sad u pitanju? ili se mozda momci uopste nisu odlucili za nas.Batko je napisao/la:Na prvu, spisak dobar....
Da cujem kriticare ko fali..![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
meni fali hajradinovic. lik je jedan od rijetkih nasih mladih igraca u inostranstvu koji igraju standardno, a moze pokriti vise pozicija, tako da je sigurno bilo mjesta za njega.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983 i 20 gostiju.