Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

MikiHJ
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la MikiHJ » 23 avg 2014, 12:31

Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 23 avg 2014, 12:38

MikiHJ je napisao/la:Napokon Mertojak osovjio Torcida kup
Pa nije to kišom došlo!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 avg 2014, 15:29

Treca sreca sto bi se reklo :D

Nakon sjevera,nestalo ulaznica za istok,u prodaji jos zapad :)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 23 avg 2014, 23:10

sanlituncay je napisao/la:
Pa nije to kišom došlo!
LOL ja ne vjerujem
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 avg 2014, 09:35

NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Do 21h prodano 17 127 ulaznica.

U Osijek nece putovati nijedan igrac iz pocetne postave. Sve se baca na Dnjipro.
koliko je ovo tacno da znam zbog kladionice ?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 avg 2014, 09:53

Vrlo vjerojatno. Kalinić na golu i možda još dva tri igrača koja su igrala protiv Dnjepra. A možda i Dante bude na golu.
Igrat će Vlašić, Nižić, Jozinović, Mikanović, Maloku, Bencun.....igrači sa klupe i igrači koji su priključeni iz Hajduka B koji igra u trećoj ligi. Onda i onaj novi Mezga bi trebao igrati. Jedno 15 minuta će dobiti i Milevski iako se i u utakmici protiv Dnjepra vidjelo da teško dolazi do daha.

Ovo je prvi put u 20 godina koliko pratim Hajduka da se prednost daje jednoj europskoj utakmici na uštrb domaće lige. Prvi put!! 20 godina im treba da dođe iz guzice u glavu.

Inače, tog prokletog Osijeka nismo pobijedili u gradskom vrtu 6 godina, pa vrijeme je već. Vjerujem da će biti tekma sa dosta golova, i ovi pričuvni igrači se žele dokazati, kao i oni mlađi. A i oni igrači koji su igrali nekad u prvoj pa ispali (Jozinović, Bencun)
1:3 je sasvim dosta i u redu :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 avg 2014, 09:56

dubrava je napisao/la:Vrlo vjerojatno. Kalinić na golu i možda još dva tri igrača koja su igrala protiv Dnjepra. A možda i Dante bude na golu.
Igrat će Vlašić, Nižić, Jozinović, Mikanović, Maloku, Bencun.....igrači sa klupe i igrači koji su priključeni iz Hajduka B koji igra u trećoj ligi. Onda i onaj novi Mezga bi trebao igrati. Jedno 15 minuta će dobiti i Milevski iako se i u utakmici protiv Dnjepra vidjelo da teško dolazi do daha.

Ovo je prvi put u 20 godina koliko pratim Hajduka da se prednost daje jednoj europskoj utakmici na uštrb domaće lige. Prvi put!! 20 godina im treba da dođe iz guzice u glavu.

Inače, tog prokletog Osijeka nismo pobijedili u gradskom vrtu 6 godina, pa vrijeme je već. Vjerujem da će biti tekma sa dosta golova, i ovi pričuvni igrači se žele dokazati, kao i oni mlađi. A i oni igrači koji su igrali nekad u prvoj pa ispali (Jozinović, Bencun)
1:3 je sasvim dosta i u redu :)
onda probati oba daju ili 3+ iako sam prije ovog tvog posta mislio odigrati 1x :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 avg 2014, 10:00

Prije igraj oba daju gol nego 3+. Znam se ja kadkad i za.hebat... :D Iako vjerujem da će biti golova i da će se igrati otvoreno i sa jedne i sa druge strane..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 24 avg 2014, 10:09

U danasnjim Sportskim novostima i Slobodnoj Dalmaciji je najavljen iduci sastav:

Kalinic - Mikanovic, Z. Milic, Nizic, Jozinovic - Vlasic, Vukovic, Mezga - Maloku, Milevski, Bencun.

Dakle u odnosu na prvu utakmicu protiv Dnjipra u pocetnoj postavi bi trebao biti isti samo golman. Dosta njih nije ni otputovalo u Osijek. Poput Maloce, Milovica, Caktasa, Maglice...

Za ovu utakmicu je u kadar prve momcadi prikljucen i juniorski reprezentativac BiH Ismar Hairlahovic, tako da je moguce da bude na klupi.

Sto igrati ne znam, ali takve su trenutne informacije.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 24 avg 2014, 11:34

Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 avg 2014, 11:43

Clutch je napisao/la:Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
Zasto? Pa vaznija ima je moguca pobjeda tj. prolazak u skupine EL nego HNL gdje svakako ne mogu bit prvaci, al' u Europu ce lagano. Ako uspiju odmorit igrace i proci u grupnu fazu dobivaju vise para i tako to ide.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 24 avg 2014, 12:00

Lillard je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Hajduk nije slavio u Osijeku 6 godina i da slavi danas s B timom..ne vjerujem..
Zasto? Pa vaznija ima je moguca pobjeda tj. prolazak u skupine EL nego HNL gdje svakako ne mogu bit prvaci, al' u Europu ce lagano. Ako uspiju odmorit igrace i proci u grupnu fazu dobivaju vise para i tako to ide.
Očigledno nisi shvatio moj post.

@dubrava je napisao da će Hajduk danas uzeti u Osijeku, što je po meni malo vjerovatno, zbog tih stvari što sam naveo.

A što se tiče toga da su izabrali Evropu ispred HNL-a, pa to je logičan i pametan izbor i nisam uopšte kritikovao tu odluku.. Šta li si ti pročitao da mi je znati :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 avg 2014, 12:23

Evo tek sad vidim :lol: .
Mislio sam da si napisao da 6 godine nisu tamo pobijedili i sad idu s B sastavom... Al' dobro, bit ce gusto, nije Osijek nista psoebno, racunam na X.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 avg 2014, 12:28

Vukovic je trenutno najbolji igrac B momcadi i zasluzuje priliku od prve minute,eh sad sto se tice Milevskog,ako bude igrao od prve minute vjerovatno ce biti zamjenjen na poluvremenu jer sumnjam da ima snage za vise

HRHB

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 24 avg 2014, 18:22

U odnosu na najave imamo samo jednu promjenu u početnom sastavu. Umjesto Malokua tu je Gotal.

[SLUŽBENO] HNK Hajduk Split u Gradskom vrtu nastupa u sljedećoj početnoj postavi: Kalinić - Mikanović, Z. Milić, Nižić, Jozinović (c) - Vlašić, Vuković, Mezga - Bencun, Milevski, Gotal.

Na klupi su: Stipica, Bosančić, Vasilj, Tima, Bašić, Maloku, Hairlahović.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 avg 2014, 19:37

Pa i nije baš nešto šaroliko koliko sam mislio. Mikanović je prošle godine u par utakmica (tijekom ljeta) bio u prvoj postavi. Isto kao i Mujan, ako ga se sjećate. Obojica, po meni odlični mladi igrači. Osim toga reprezentativci u U-21 i U-19.
Mezga će vrlo brzo zaigrati u prvoj. Jozinović, iako katastrofalan lijevi bek, do jučer bio među prvih 11. Gotal se tu već ustalio otkako je došao.

Nižić, Vlašić su već igrali (ulazili) ove sezone. Bencun također. Z. Milić i Vuković su ti novi.. Milevskom ne bi dao više od pola sata, jednostavno nema snage da trči, nije još u natjecateljskoj formi.
Nadam se da će mali Hairlahović zaigrati..

Ništa neobično jedino što nisu još dosad igrali skupa :mrgreen:

Pa ja tek sad vidim da je tekma već uveliko počela, bemti samog sebe :mrgreen: :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 avg 2014, 19:49

1-0 za Osijek na poluvremenu,ocekivano,tesko se nesto moze uciniti sa ovom postavom

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 avg 2014, 21:10

2:0 za Osijek.
Gledao 10 minuta prvog poluvremena i 10 drugog i ugasio stream. Nisam imao živaca više gledati. Očekivao sam više od momaka koji su igrali...
Sva sreća pa je i Rijeka izgubila..

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 avg 2014, 21:54

Zasluzena pobjeda Osijeka,Nizicu je ovo plafon karijere,Bencun najbolji danas,mali Milic solidan,ovo ostalo li-la

HRHB

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 avg 2014, 23:01

Kako je Iso odigrao tih petnaestak minuta?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.