Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
hajd dobro....da ne mjerimo sad kite unaprijed i ne glumimo vidovnjake, bolje da sacekamo sezonu i onda da donosimo zakljucke po viđenom na terenu
jedva cekam da krene ovogodišnja Primera... vi ste doveli svoje, mi smo doveli svoje, pa cemo vidjeti.

Pa osvojio je i Ronaldo do 24-te sve trofeje. Ni u karijeri nije neka razlika cak su vjerovatno jednaki sto se tice tri najvaznija trofeja po sezoni.
Uopste ne mislim da je ikakva zasicenost u pitanju, valjda bi barem na svjetskom to pokazao.
Uopste ne mislim da je ikakva zasicenost u pitanju, valjda bi barem na svjetskom to pokazao.
Mislim da trenutno Real ima za klasu bolji tim od Barcelone, boljeg i iskusnijeg trenera na klupi, kvalitetnije igrace su doveli u prijelaznom roku i mislim da bi sve osim prvog mjesta za Real bilo iznenadjenje..Pogotovo bi razliku mogao ciniti trenutno puno bolji Ronaldo u odnosu na Messija..U Spaniji favoriziram Valenciju i nadam se LP ove godine, a u odnosu Real-Barcelona, mislim da je ove godine sve jasno.
RedBullSA je napisao/la:Mislim da trenutno Real ima za klasu bolji tim od Barcelone, boljeg i iskusnijeg trenera na klupi, kvalitetnije igrace su doveli u prijelaznom roku i mislim da bi sve osim prvog mjesta za Real bilo iznenadjenje..Pogotovo bi razliku mogao ciniti trenutno puno bolji Ronaldo u odnosu na Messija..U Spaniji favoriziram Valenciju i nadam se LP ove godine, a u odnosu Real-Barcelona, mislim da je ove godine sve jasno.
I imaju kompleks od barselone, veoma bitna činjenica
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Mislim da su s Ancelottijem na klupi prevazisli i tu psiholosku barijeru koja se pojavila nakon par neuspjeha za vrijeme Mou-a,dijelom su to pokazali prosle sezone a mislim da ce ove i definitivno.nedim93 je napisao/la:RedBullSA je napisao/la:Mislim da trenutno Real ima za klasu bolji tim od Barcelone, boljeg i iskusnijeg trenera na klupi, kvalitetnije igrace su doveli u prijelaznom roku i mislim da bi sve osim prvog mjesta za Real bilo iznenadjenje..Pogotovo bi razliku mogao ciniti trenutno puno bolji Ronaldo u odnosu na Messija..U Spaniji favoriziram Valenciju i nadam se LP ove godine, a u odnosu Real-Barcelona, mislim da je ove godine sve jasno.
I imaju kompleks od barselone, veoma bitna činjenica
- juanitomaravillaa
- Kontakt:

Sergio opet dominira. Koji bogotac.

I meni su se uvijek sviđale Robinove pjesme.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kada jos ovo nebi bio fake...messilla je napisao/la:
Sergio opet dominira. Koji bogotac.![]()
![]()
Nije ovo sa neke fb stranice, kao što vi znate nekad postaviti.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koji očajan pokušaj. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AlfredBorden
- Kontakt:
naravno da nije fb, to je tviter ako nisi znaomessilla je napisao/la:Nije ovo sa neke fb stranice, kao što vi znate nekad postaviti.

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Kakav pokušaj? Boli me neka stvar za njim. A i nije da mu se prvi put nešto slično dešava.
E ovo kod @Lennya se zove očajan pokušaj.
E ovo kod @Lennya se zove očajan pokušaj.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da ista zna nebi bio cules.AlfredBorden je napisao/la:naravno da nije fb, to je tviter ako nisi znaomessilla je napisao/la:Nije ovo sa neke fb stranice, kao što vi znate nekad postaviti.
sad probaj naci taj tweet na njegovom profilumessilla je napisao/la:
Sergio opet dominira. Koji bogotac.![]()
![]()
https://twitter.com/SergioRamos
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zašto ga ne bi obrisao?
dailymail, huffingtonpost...meni je bilo dovoljno da postam, ali bolje da nisam. Neki očigledno ne prepoznaju zayebanciju.
dailymail, huffingtonpost...meni je bilo dovoljno da postam, ali bolje da nisam. Neki očigledno ne prepoznaju zayebanciju.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!

to je to

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!

jedini pravi "sextete"
onaj koji su merenguesi spominjali je nidje veze cuj sextete od lige prvaka i kupa

trostruku krunu moras osvojiti da bi bio u igri za 6 trofeja ,barca jedina ekipa u istoriji koja je to uspjela
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
A gdje su sudije na slici,bez njih to ne bi bilo moguće..
samo pošteno,bolje imat 10 klempi bez i jedne mrlje nego tri od kojih dva smrde ko septička jama
..
alanfordovski
samo pošteno,bolje imat 10 klempi bez i jedne mrlje nego tri od kojih dva smrde ko septička jama

alanfordovski
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa obzirom da spominju sextete, valjda su mislili da uz ova tri nocna turnira, u 2015. uzmu Kup, Ligu i Ligu prvaka.barca_87 je napisao/la:onaj koji su merenguesi spominjali je nidje veze cuj sextete od lige prvaka i kupa
trostruku krunu moras osvojiti da bi bio u igri za 6 trofeja ,barca jedina ekipa u istoriji koja je to uspjela
Marksizam u skole!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.