XEmir_ZENICA je napisao/la:haha ..a sacekaj jeli X ili 1 .Bosnier je napisao/la:
Odigro sam na Villareal cvaju , ako padnem ima da do srbije idem da ga bijem
je

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
XEmir_ZENICA je napisao/la:haha ..a sacekaj jeli X ili 1 .Bosnier je napisao/la:
Odigro sam na Villareal cvaju , ako padnem ima da do srbije idem da ga bijem
ma ova ekipa me je kostala brat bratu 100km mislim samo na uplate...10x sam najmanje pao na njima picka im materinaadnan24 je napisao/la:Opet glupi Wolfsburg igram...nisam ni znao da Misimovic ne igra
19TM87 je napisao/la:ma ova ekipa me je kostala brat bratu 100km mislim samo na uplate...10x sam najmanje pao na njima picka im materinaadnan24 je napisao/la:Opet glupi Wolfsburg igram...nisam ni znao da Misimovic ne igra
dobar samo james ne vjerujem da moze al etoNeutral je napisao/la:Evo od mene jedan tiket, pa ko hoće neka prepiše.
Wade 2 poeni
Dirk 2 poeni
Lopez 2 poeni
James 2 poeni
11 kvota na 3km, 33km.
Nemoj se ti sekirati za LaktaseElmar je napisao/la:Jbg, Laktasi i Zvijezda nisu u stanju pobjediti, ajd ima jos 30 minuta nade'.
Ma suti bolan, bojao sam se zbog njih, znaci jos Zrinjski i Sarajevo.neko_iz_mase je napisao/la:Nemoj se ti sekirati za LaktaseElmar je napisao/la:Jbg, Laktasi i Zvijezda nisu u stanju pobjediti, ajd ima jos 30 minuta nade'.Oni su kec dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.