Ne zajebavaj!Borčevac je napisao/la:1:1![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
mislim na kraju utakmice
kakav snijeg u trebinju snijeg nije padao ima bar 100 godina...& ? je napisao/la:teren ne valja nicemu sinoc padao snjeg u trebinju
evo jedna pjesmica od lala za nas...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Vec sam ranije napisao da mi MORAMO dobiti sve domace a bilo sta sa strane nam je premija.
HAJ FAJV
jebte, ovaj na radiu kaže da je trener Borca Ćelo Malbašić, da nije dao bog pa da je Marić negdje ispao iz autobusa...
Zadnja izmjena: RBA 1987, dana/u 06 mar 2010, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
izgleda da nije sviran penal za nas.....
hahahahahahahaha lud si ko strujaVB 1987 je napisao/la:jebte, ovaj na radiu kaže da je trener Borca Ćelo Malbašić, da nije dao bog pa da je Marić negdje ispao iz autobusa...

tako onaj komentator kazeBorčevac je napisao/la:kakav snijeg u trebinju snijeg nije padao ima bar 100 godina...& ? je napisao/la:teren ne valja nicemu sinoc padao snjeg u trebinju
Prava je sreća da sa ovako defanzivnom ekipom uopšte ulazimo u 16 metara...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Da, jos je i Zara popio zuti zbog protesta. Gospodski nas onaj sudijski majmun kartonira...Schlager je napisao/la:izgleda da nije sviran penal za nas.....
HAJ FAJV
mozda je padala neka susznjezica kakav crni snjeg nema tamo snjega bio sam u trebinju hiljadu puta znam kakva je dole klima& ? je napisao/la:tako onaj komentator kazeBorčevac je napisao/la:kakav snijeg u trebinju snijeg nije padao ima bar 100 godina...& ? je napisao/la:teren ne valja nicemu sinoc padao snjeg u trebinju
Stvarno ljudi, jel ja imam neki problem i lično ne podnosim džoa, Damjanovića, kako je moguće da momak igra u prvih 11, jel to do mene il šta je u pitanju, pa ko je ovdje lud... 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Nije do tebe.VB 1987 je napisao/la:Stvarno ljudi, jel ja imam neki problem i lično ne podnosim džoa, Damjanovića, kako je moguće da momak igra u prvih 11, jel to do mene il šta je u pitanju, pa ko je ovdje lud...

HAJ FAJV
Pa stvarno, ako nema ko da igra, bolje je da počne sa igračem manje nego da je on u timu, računaš da si kompletan, a on je opasan po tvoj gol...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
a kakva je to situacija bila za taj penal ?
na sportsport.ba kazu da igramo ofanzivno, nemam radio prenos, ako moze neko ko ima sa detaljima koje je cuo
na sportsport.ba kazu da igramo ofanzivno, nemam radio prenos, ako moze neko ko ima sa detaljima koje je cuo
TREĆI PUT ČASTIMO !
Dobili ste četiri žuta kartona. Kažu da vam igrači gube živce.
A đe da znam?!
-
- Kontakt:
evo citam 4 zuta za borac, njima penal nama nije svirao, polako dolazi na onu pricu zbog koje je trazena kontrola, cini mi se.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ma nemojte ljudi, kakva priča, pa to je unaprijed traženo opravdanje, pet žutih kartona, od toga dva za prigovor, Vule i Žara, to vam je dokaz nediscipline o kojoj sam govorio, pogledajte ukupan broj kartona iz prvog dijela polusezone...borcev_navijac je napisao/la:evo citam 4 zuta za borac, njima penal nama nije svirao, polako dolazi na onu pricu zbog koje je trazena kontrola, cini mi se.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ovo dosad nije dobro, makar da izjednačimo do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.