Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Glupo je ovdje spominjati bilo kojeg igrača, jer ulazak u reprezentaciju diktiraju neki drugi uslovi, a ne sportski. Što se tiče Hrgote, igrat' će za Hrvatsku 100%, nisam još nijednog Hrvata vidio da je odabrao neku drugu zemlju, osim ako ga Hrvatska nije odbacila. Jednostavno ljudi imaju izražen nacionalni identitet. A i njihovi skauti rade odličan posao. Sve ono što kod nas Bošnja možeš mjeriti u miligramima.
Još na to nadodaj panja od selektora i njegovu ''logiku'', onda dobiješ da nam domari i kapiteni ''bare'' igrače da zaigraju za nas, umjesto da to rade ljudi iz Saveza na čelu sa selektorom.
Još na to nadodaj panja od selektora i njegovu ''logiku'', onda dobiješ da nam domari i kapiteni ''bare'' igrače da zaigraju za nas, umjesto da to rade ljudi iz Saveza na čelu sa selektorom.
Štilić upisao još jednu asistenciju
- Consigliere
- Kontakt:
Nisam najbolji sa poljskim jezikom ali koliko sam razumio da je navukao 3 igraca na sebe i posluzio napadaca... Uglavnom, bice video veceras. Nadam se samo kojem clanku u medijima da ova simultanka ne prodje nezapazenoChinaglia je napisao/la:Štilić upisao još jednu asistenciju

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Consigliere
- Kontakt:
Poljski novinar na twiteru: Stilic izgleda kao ucenik 6A razreda u mecu protiv 3C....

da, bio je u prodoru, išao sam do kraja, spetlja se kod zadnjeg igrača i nekako proturi do saigrača i ovaj zabije 

Pregledao sam utakmicu, Stila standardno najbolji, jos jedan odlican gol iz slobodnjaka i 2 asistencije 

Wisla ubjedljiva, fantastični Štilić ponovo pogodio
U prvom susretu 6. kola poljske Ekstraklase Wisla je sa ubjedljivih 0:3 savladala domaći Pogon.
Ekipa iz Krakova je u vodstvo stigla u 26. minuti. Svoj treći gol na dva posljednja susreta postigao je Semir Štilić i tako još jednom potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi. Naš fudbaler je imao i dvije asistencije.
Nakon šest mečeva Wisla je vodeća sa 12 bodova.
U prvom susretu 6. kola poljske Ekstraklase Wisla je sa ubjedljivih 0:3 savladala domaći Pogon.
Ekipa iz Krakova je u vodstvo stigla u 26. minuti. Svoj treći gol na dva posljednja susreta postigao je Semir Štilić i tako još jednom potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi. Naš fudbaler je imao i dvije asistencije.
Nakon šest mečeva Wisla je vodeća sa 12 bodova.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nema Msrica na Gracanovom popisu. Dva puta tribine i onda lijepo noga.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gol na 0:30...
Sad da sam na mjestu našeg selektora ne bih ga pozvao,debelo je pogriješio i nek ispašta za tu grešku, jeste mali potencijal al' izabrao je sebi put,nek mu je sretno..Pauleta je napisao/la:Nema Msrica na Gracanovom popisu. Dva puta tribine i onda lijepo noga.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
jedan gol i dvije asistencijeConsigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- master1015
- Kontakt:
fantasticne asistencije i fantastican gol u njegovom stilu
zar je moguce da nema mjesto pored jednog anela hadzica
zar je moguce da nema mjesto pored jednog anela hadzica
...samo....valjda pređe u Hajduk da i njega sunce ogrijeŽeljooooo je napisao/la:jedan gol i dvije asistencijeConsigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- master1015
- Kontakt:
gdje je onaj gangsta pametnjakovic da nam dadne lekciju kako stilic ne zasluzuje poziv u reprezentaciji
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ko Misimovic iz mladjih dana
Ali imamo mi Hadzica

Ali imamo mi Hadzica

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Štilić Semir unosi nemir
DRUG NEBI TI PUNCA
- Nerminovic
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Štilić Semir unosi nemir

Hadzic unosi igru za zatvora.
Stilic je za njega Maradona.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Cestitam Semiru Stilicu posebno na sjajnom otvaranju sezone a posebno na vecerasnjoj predstavi u kojoj je zaista briljirao. Nadam se da selektor nece biti slijep te da ce za naredno okupljanje uputiti poziv ovom momku da bude kakva-takva zamjena za Misimovica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta je ovo uradio Jasmin Sudic, izgleda da se u stilu Cantone obracunavao sa nekim navijacem.
http://www.sydsvenskan.se/sport/fotboll ... -askadare/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sydsvenskan.se/sport/fotboll ... -askadare/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerminovic
- Kontakt:
Pise da je ovaj navijac rekao nesto pa je Jasmin reagirao i sakom udario u stomaku.calcio je napisao/la:Sta je ovo uradio Jasmin Sudic, izgleda da se u stilu Cantone obracunavao sa nekim navijacem.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.