uh jbt, Reus-Sanchez-Walcot a iza Ozil -Ramsey ,paklena ekipa bi to bila

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ofanzivno bi bili pakleni...chily-rz je napisao/la:Ja Walcota racunam kao prvu postavu,dolazak krila bi znacilo da Walcot ili Sanchez idu u spic napada![]()
uh jbt, Reus-Sanchez-Walcot a iza Ozil -Ramsey ,paklena ekipa bi to bila
Vi barsa, a alexis Messi sad?? Jedini primjer si našo i nije ti čudno da samo jedan takav primjer postoji??AA23 je napisao/la:pa patuljak messi je godinama u napadu i jel to što je mal to znači da ne može biti špic?JoseMourinho je napisao/la:Vjeruj da se svodi na isto, samo sto ce za razliku od navasa alexis u arsenalu imati slobodu na tom desnom krilu, pa ce "cut inside" i kretat se dosta vise po terenu, al ponovo on igra desno krilo kao i kod vas, samo sto ima razlike u taktici i načinu kako igralet3 je napisao/la: ma jok brate....nije to tovjeruj...ne igraju uopšte u istoj liniji, to prvo ....Alexis igra mnogo bliže 16-ercu, zato što je u napadackoj liniji (trozubac) i zato što je formacija takva... a nemaju ni iste zadatke i kretnje.
ja ne znam šta ce igrati kod Wengera i šta ovaj planira sa njim, ali ja se moram referisati na Barcu i na ono što sam pratio 3 godine kad je AS u pitanju. (nemam na šta drugo jbg)
http://outsideoftheboot.com/wp-content/ ... 4/psg4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://chalkontheboots.files.wordpress. ... /image.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
a Navas je skroz druga prica, druga linija
http://sharemytactics.com/1968/Manchest ... actics.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cdn.bleacherreport.net/images_ro ... 1382558668" onclick="window.open(this.href);return false;jbg to je i do igrača i njegovog stila igre jer svaki drugačije se ponaša, jer kad silva/Nasri igraju umjesto navasa u Cityu drugačije igraju al ponovo je to ta AMR pozicija
A ti bi patuljka alexisa u napad?? To jer je zadnji u planini albumu??BigBigBang je napisao/la: Pa to ja i pricam a neki su ovdje dolazili i pricali bajke o Alexisu krilu, on ce biti teski flop ukoliko bude nastavio da igra u ovom nakaradnom sistemu igre gdje sluzi samo da trci kontru i nabacuje lopte Giroudu i Sanogu...ne znam samo kako se treneru Wengerovog kalibra moze desiti da sa ovako amaterskom taktikom pocne sezonu. Alexis bi trpao nemilice u sistemu gdje je on neki spic a krila Campbell i Ox a iza njih Ramsey i Ozil i na tu ekipu dodaj jednog klasnog DMFA i onda mozes pricati da ces nesto napraviti sa ovom taktikom i ekipom sada 4 maksimum 3 mjesto je neminovnost.
Cuj ovog Mourinha eksperta Alexis bi mu na krilo a u spic bi gurao Campbella...![]()
![]()
inače ekipa smo sa najlakšim igračima i najmanjim, zato se ona klada Giroud ne može nikako uklopiti, treba sad igru forsirati na brzini i tranziciji, a ne na sidrašu Giroudu koji čim dobije loptu vraća pas nazad
Nevjerujem da ce dovesti bas 3 igraca do kraja prelaznog roka,o dvojici bi se dalo pricati,iako mi nikako ne mirise na dobro,previse se nesto,nagadja a na krju nista biti neceQUARTERBACK je napisao/la:Mene ovo cekanje za velike transfere kod Wengera ne cudi, ceka zadnji momenat i ugovara sve detalje oko transfera, drzi sve u tajnosti, ne zeli da ostavi vremena konkurenciji da reaguje ukoliko bi npr. doveo Cavanija ili Reusa, ili neko drugo pojačanje.
Wenger je mudar, nakon najboljeg prelaznog roka (po meni) i dalje smo u igri za velika imena i Wenger sigurno zna da nam fali i stoper i veznjak i jedan ofanzivni igrač (ako bi se doveo Reus mogao bih trpiti Girouda još jednu sezonu) i ja sam uvjeren da će te 3 pozicije biti popunjene do kraja prelaznog roka adekvatnim pojačanjima.
Iako nekim slučajem ne bude tako, on je moje povjernje ponovo zadobio osvajanjem dva trofeja u razmaku od par mjeseci, dovođenjem dobrih igrača u klub iz najvećih klubova na svijetu i sl. tako da ce imati moju podrsku dok god je u Arsenalu pa makar i ne doveo nikoga do kraja ovog prelaznog roka.
IN ARSENE WE TRUST!
Svi mi to vidimo,ali Wenger ne zeli da vidi,kao sto ne zeli da vidi da mu Cazorla netreba biti u prvih 11,kao ni Giroud,kao i da nam treba zadnji vezni umjesto Artete,ali izgleda da je Francuz ponovo zatvorio pipucala je napisao/la:Ovoj ekipi treba jos po jedan igrac za sva tri dijela terena ako se mislimo borit za titulu i uspjeh u lp.
Ma Buraz od 100 sansi koje bi Giroud promašio Manđo bi pogodio 80AllGunsBlazing je napisao/la:Jest, bas kao sto se do sad nadavao golova, a nikad nije presao 20 golova. I onda pricamo o nekoj objektivnosti i cemu vec.
Giroud sa 16 golova i 8 asistencija je panj, ali Mandzukic sa 18 golova i 4 asistencije je igracina.
I da sad ce neko reci nije sve u statistici. Bla bla bla, spicevi su tu da daju golove, ovaj nije nista bolji od Girouda u tome.
Ma kakav Mandzukic, tri klade u napadu bi bile previseAllGunsBlazing je napisao/la:Jest, bas kao sto se do sad nadavao golova, a nikad nije presao 20 golova. I onda pricamo o nekoj objektivnosti i cemu vec.
Giroud sa 16 golova i 8 asistencija je panj, ali Mandzukic sa 18 golova i 4 asistencije je igracina.
I da sad ce neko reci nije sve u statistici. Bla bla bla, spicevi su tu da daju golove, ovaj nije nista bolji od Girouda u tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.