BigBigBang je napisao/la: Pa ima veze jer je Di Maria zvucno pojacanje ko i Cavani, realno nama treba jedno pravo krilo, treba nam i spic ali kad bi Alexisa tu gurnuo to ne bi bio problem a ima i Campbell. Ja bi najvise volio Reusa jer jedino je on bolji na toj poziciji od Di Marie a i cesto zabija pa bi skinuo teret sa napadaca ali tesko ce biti njega dovesti... Di Maria je na prodaju ne vidim nijedan razlog da ga ne pokusamo dovesti.
Ma mislio sam na poziciju koju igraju,.
Nerealno je razmisljati o jos jednom krilu kad smo i onako vec natrpani na tim pozicijama,druga stvar je ta sto bi Di Maria sigruno bio pojacanje ali to ne mijenja cinjenicu da krilo u Arsenalu mogu igrati redom Cambell,Ox,Wallcot,Sanchez,Podolski,Cazorla pa i Ozila je cesto Wenger gurao na desno krilo prosle sezone..
Ja vjerujem da bi Podolski mogao napustiti klub do kraja prelaznog roka s obzirom da smo ove sezone dobili jos dvije opcije na krilu (sanchez,Cambell) a Poldi ima visoka primanja a ne znam koliko je realno ocekivati neku vecu minutazu s obzirom da se ni prosle sezone nije naigrao cak i u izostanku Wallcota i bez ove dvojice novih..
I ovo s Cambellom ne djeluje obecavajuce,barem za one koji ga zele vidjeti ovu sezonu u Arsenalu,.Wenger ga nije ovjerio u ligi prvaka sto daje neke sumnje da je njegov eventualni transfer jos uvjek moguc i otvoren,.
Misljenja sam da je Arsenal u igri za par transfera ali da su moguci i jos neki odlasci,ocekujem jos dva nova imena na Emiratesu,ce da vidimo
Ja bi ostavio otvoren transfer i za Reusa ali njegov dolazak bi znacio siguran odlazak Podolskog ali vjerovatno i Cambella,.