Ne moraju. Casillas ih nije primao u kontinuitetu. Casillas je zato poljubio klupu u Realu, i nije više prvi golman Španije.Mozambik je napisao/la:Primao je i Casillas 5, pa 6 komada itd...
Buric i Sehic zasluzuju i moraju biti drugi i treci izbor kod svakog normalnog selektora.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 22 avg 2014, 12:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Sto ovo niko ne otvara temu o trecem golmanu. Ja mislim da je covjek trazio vode preko masica kad je cuo da je dobio poziv. 

1946
Možda zato što ovaj prvi nije među naša prva tri golmana, drugi i treći se nisu ustalili u prvih 11 klubova u kojim igraju?Pauleta je napisao/la:I dalje mi nije jasno kako na popisu nisu Burić, Zukanović i Đurić. Zašto javnost nije obavještena u stanju Hrgote i Arslanagića?
Miske no. 1
navodno Kovač ide na prvo kolo Bundeslige kako bi privolio Hrgotu da zaigra za Hrvatsku ,a sudeći prema posljednjim informacijama iz novina i s obzirom da mu je menadžer Hrvat to bi trebalo biti dovoljno da Branimir zaigra za HrvatskuPauleta je napisao/la:I dalje mi nije jasno kako na popisu nisu Burić, Zukanović i Đurić. Zašto javnost nije obavještena u stanju Hrgote i Arslanagića?
Ratko Raleeee Dujković. Rašo skače da se bori s njima
Ako je pametan neće imat posla ni sa Bosancima ni sa Hrvatima već sa Šveđanima.jozinho je napisao/la:navodno Kovač ide na prvo kolo Bundeslige kako bi privolio Hrgotu da zaigra za Hrvatsku ,a sudeći prema posljednjim informacijama iz novina i s obzirom da mu je menadžer Hrvat to bi trebalo biti dovoljno da Branimir zaigra za HrvatskuPauleta je napisao/la:I dalje mi nije jasno kako na popisu nisu Burić, Zukanović i Đurić. Zašto javnost nije obavještena u stanju Hrgote i Arslanagića?
Miske no. 1
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, Susic bi pozvao Bandovica 100% da ovaj nije zaplivao sinoc pred ocima cijele nacije. Ovaj je rezerva rezerve.Head je napisao/la:Sto ovo niko ne otvara temu o trecem golmanu. Ja mislim da je covjek trazio vode preko masica kad je cuo da je dobio poziv.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bandović je definitivno sam sebe eliminisao sinoć, sve mu je bilo pripremljeno.Consigliere je napisao/la:Ma, Susic bi pozvao Bandovica 100% da ovaj nije zaplivao sinoc pred ocima cijele nacije. Ovaj je rezerva rezerve.Head je napisao/la:Sto ovo niko ne otvara temu o trecem golmanu. Ja mislim da je covjek trazio vode preko masica kad je cuo da je dobio poziv.
Po meni, redoslijed za reprezentaciju naših golmana:
1. Begović
2. Šehić
3. Neko iz naše lige, u ovom trenutku Dujković, mada bi se da nije bilo Bandovićevih kikseva u Evropi, mogao lako branit poziv za njega
Miske no. 1
- Consigliere
- Kontakt:
Spisak bi bio dobar sa dvije izmjene:
Zukanovic umjesto Vranjesa
Stilic umjesto Hadzica
Zukanovic umjesto Vranjesa
Stilic umjesto Hadzica
Normalno da nije među tri golmana, kada nije pozvanGangstaX je napisao/la:Možda zato što ovaj prvi nije među naša prva tri golmana, drugi i treći se nisu ustalili u prvih 11 klubova u kojim igraju?Pauleta je napisao/la:I dalje mi nije jasno kako na popisu nisu Burić, Zukanović i Đurić. Zašto javnost nije obavještena u stanju Hrgote i Arslanagića?

Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Kad je primao po 5,6 bio je neprikosnoven na oba gola.GangstaX je napisao/la:Ne moraju. Casillas ih nije primao u kontinuitetu. Casillas je zato poljubio klupu u Realu, i nije više prvi golman Španije.Mozambik je napisao/la:Primao je i Casillas 5, pa 6 komada itd...
Buric i Sehic zasluzuju i moraju biti drugi i treci izbor kod svakog normalnog selektora.
Golman Arsenala je ove godine u utakmica protiv najjacih ekipa primio 20 golova u 4 utakmice. Sta bi onda za njega rekli?
Ne mozes golmana ocjenjivat samo po broju primjenih golova. Evo Sehiceva ekipa je izgubila protiv Salzburga i on je primio 2 gola, al je biuo najbolji igrac svoje ekipe i spasio ih velikog potopa.
Ako ti kažeš da je tako, onda je tako. Ako ti kažeš da nije, onda nije. I ti Pauleta Stručnjak takođe.Mozambik je napisao/la:Kad je primao po 5,6 bio je neprikosnoven na oba gola.GangstaX je napisao/la:Ne moraju. Casillas ih nije primao u kontinuitetu. Casillas je zato poljubio klupu u Realu, i nije više prvi golman Španije.Mozambik je napisao/la:Primao je i Casillas 5, pa 6 komada itd...
Golman Arsenala je ove godine u utakmica protiv najjacih ekipa primio 20 golova u 4 utakmice. Sta bi onda za njega rekli?
Ne mozes golmana ocjenjivat samo po broju primjenih golova. Evo Sehiceva ekipa je izgubila protiv Salzburga i on je primio 2 gola, al je biuo najbolji igrac svoje ekipe i spasio ih velikog potopa.

Šehić i nekako da se pozove (mada i on brani po sistemu toplo-hladno), za Burića mi je baš smiješno, Burić baš često zna poljubit klupu, plus nije neki golman, gledao sam ga u ligi za čelik često.
Dijete drago Pauleta, Cican Stanković koji je po nacionalnosti /pravnoj vezi sa državom ( ne govorim o etničkoj pripadnosti) je Austrijanac, dakle nije Bosanac, a njegov Grodig u pet utakmica u ligi ima go razliku 6:12. Gledao sam utakmicu protiv Red Bull Salzburga koju je Grodig izgubio 0:8, Stanković je primao golove kroz uši.
Niste fer prema Dujkoviću stvarno, čovjek nekoliko godina u kontinuitetu brani dobro unašoj ligi i evropskim utakmicama, praktično bez greške. ovo bi mu trebala biti nagrada.
Miske no. 1
Ja sam rekao 3 x 800.000 = 2.4 mil. Ti si naveo cifru od 5 mil. To je duplo vise.Clutch je napisao/la: Ja ga pretjera a ti navede otprilike istu cifru.
bio je on mladji drug igrao za Borac, Celik igrao i u inostranstvu samo je razlika sto sad igra za tvoje SarajevoHead je napisao/la:Steta sto Puzigaca nije mladji.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Steta sto se Dzemo oprostio. Na toj strani nam pomalo skripi.Head je napisao/la:Steta sto Puzigaca nije mladji.

ako je ovo spisak samo za lichenstein onda ok ali Zuka nam treba za kvalifikacije, najstari ja mislim i mozda najizkusni nas defanzivac. Vranjesa volim ali kontradiktan je Pape sto pise o Zuki jer Vranjes nema kluba a ovaj bar ima.
Hadzic 100% out, taj momak je prelos i Stilic in. Stilic po meni je najspremni da preuzme od Misketa. Treba naci i zamjenu za Mujdzu polako, momak izgleda nemoze vise biti pocetnik za nas. Stanic ili Emir Dilaver treba pozvati a za sad mozda probati Lulica na tu poziciju, svakako je desnjak i nema nikakve koristi od njega na krilu.
Hadzic 100% out, taj momak je prelos i Stilic in. Stilic po meni je najspremni da preuzme od Misketa. Treba naci i zamjenu za Mujdzu polako, momak izgleda nemoze vise biti pocetnik za nas. Stanic ili Emir Dilaver treba pozvati a za sad mozda probati Lulica na tu poziciju, svakako je desnjak i nema nikakve koristi od njega na krilu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ni Stilic ni Hadzic ne zasluzuju biti tu
Hadzic nema kvalitetu a Stilic ima 27 godina (iduce veliko takmicenje ce imati 29) i oni na klupi ne donose nista. Bolje pozvati Radovca, Gojaka, Modica, Grahovca, Zolotica, Horica... Znaci pozvat dva igraca od ovih da sjede na klupi, a u godinama koje dolaze bi imali jos vise koristi od njih.
Ne zove Kovac bez razloga Jedvaja, Halilovica, Pjacu, Kramarica... Imaju oni vjerovatno boljih igraca u ovom trenutku ali nemaju prevelike koristi od njih.
Hadzic nema kvalitetu a Stilic ima 27 godina (iduce veliko takmicenje ce imati 29) i oni na klupi ne donose nista. Bolje pozvati Radovca, Gojaka, Modica, Grahovca, Zolotica, Horica... Znaci pozvat dva igraca od ovih da sjede na klupi, a u godinama koje dolaze bi imali jos vise koristi od njih.
Ne zove Kovac bez razloga Jedvaja, Halilovica, Pjacu, Kramarica... Imaju oni vjerovatno boljih igraca u ovom trenutku ali nemaju prevelike koristi od njih.
- Consigliere
- Kontakt:
Stilic bi lagano bio najbolji igrac Sarajeva i lige... Mislim da je time sve receno.
U Sarajevo da dođe Pero Perić bio bi najbolji, to je ta vjecna logika pitara u svemu naj naj, dosadni ste.Consigliere je napisao/la:Stilic bi lagano bio najbolji igrac Sarajeva i lige... Mislim da je time sve receno.
Stilic je novi Pricic, ... ne mozemo bez njega, a kad ga naredni put pozove naci ce se neki X igrac bez kojeg se ne moze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×