Safet Sušić - Pape

adriano_leite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adriano_leite » 22 avg 2014, 12:22

TMovac je napisao/la:Branimir Hrgota, rođeni Zeničanin koji je sinoć postigao gol na Koševu u dresu Borussije protiv Sarajeva, je još jedan od igrača koji su u fokusu medija.

Selektor BiH je rekao da bi ga pozvao "da može", ali da je očito da će prije zaigrati za Švedsku ili Hrvatsku nego za BiH.

e moj Pape umjesto da izjavis Pozvao bi ga da mogu, i ukoliko sredi papire pozvat cu ga 100%, ti ga guras Hrvatima i Svedima. Aferim
Pa i rekao je da bi ga pozvao da moze :lol: , ali da po svemu sudeci on ne zeli igrati za nas i na taj nacin Pape prebacuje loptu na Hrgotu, da se dijete izjasni vec jednom. Doduse on je clan Svedske i dalje, a vjerovatno ce tako i ostati. Izjavio je za Arslanagica da bi vec Arslanagic igrao neke utakmice, pa Arslanagic prstom izgleda nije mrdnuo da mijenja papire. Ne moze Pape svakome obecat poziv ako promijeni papire ;) .

@kobe24, to koliko ime kluba govori o nekom igracu je cista glupost. Znaci Luke Chadwick koji je igrao u Unitedu je bolji igrac od recimo Tome Sokote koji je igrao u Dinamu ili Balabana ili nekog petog desetog. Zukanovic je dosao u Chievo i odigrao je poluvrijeme od 3 moguce utakmice. Ako to ne znaci da se nije ustalio, onda **** i fudbal i sve. Sto se tice Ognjena Vranjesa, lik je u reprezentaciji odigrao puno boljih utakmica od Zukanovica i tu sva prica prestaje, jer nam je Ogi uvijek bio potrebniji i kada je bio u najboljoj formi, zadesi ga nesretna povreda, ali se eto hvala Bogu vraca. To sto sada nema kluba, ne znaci da je lik los igrac, pa i Miske je bio bez kluba, pa i Spahic, pa i mnogo drugih igraca. Naci ce Ognjen klub, u to nema sumnje.

@bhsport, ko ti drma kavez?
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 22 avg 2014, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 22 avg 2014, 12:24

@bhsport, "niko" neće Vranješa jer je često povrijeđen i zbog toga što mu je plata astronomska u poredjenju sa Zukanom. Zukan je sposoban da izvodi slobodne udarce, Itd i to ga izdvaja, ali ni u kom slučaju nije bolje štoper od Vranješa. ;)

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 22 avg 2014, 12:24

Trebao je zukanovica pozvati.Hadžić ne zaslužuje poziv,djaba će ga narod zamrziti,lik nema veze sa fudbalom kao i vrsajevic koji je ispricana priča ali još je tu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 22 avg 2014, 12:28

ne pamtim kad je losiji bio sastav. Da zanemarimo hadzica koji je i sam po intervjuima bio misljenja da nece nastupiti vise nikad xd , sad dolaze tu price kako prvotimci ne mogi igrati. Znaci po toj logici vranjes ne bi smio biti u ekipi. Jarane lik je u prvoj postavi free agentsa xd znaci jos malo pa nam nece ni mujdza igrati posto nece biti standardan, ni dzeko koji ce sve vise biti na klupi, pitanje je i za bicakcica i hajrovica. Dakle po oj logici pola startera ovih ne trrba biti pozvano. Ovo je ocit primjer provaljivanja i trazenja najglupljeg izgovora za zukanovica. pa ne mogu vjerovat da nije pozvan. Njemu da zukan ode u real madrid 100% sam siguran da bi isto govorio a tu startno mjesto nema ni iker casillas sigurno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2014, 12:28

adriano_leite je napisao/la: @bhsport, ko ti drma kavez?
Glupa fore studenticu, ko ti drma mozak? Ostavi ga na miru pa promisli malo.

Zukanovic je morao biti na spiku iz razloga sto nema Spahica a Stilic sto nema Misketa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dijaspora
Kontakt:

Post Postao/la Dijaspora » 22 avg 2014, 12:31

Ko sve pise, i ima internet.

E cuj Vranjes bolji od Zukanovica. Nije vrijedno odgovarat takvim osobama.

Po meni, nikad gori spisak repke nije bio.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 22 avg 2014, 12:32

Na osnovu čega je bolji štoper? Šta se koristi kao relevantni argumenti?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 avg 2014, 12:32

adriano_leite je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Branimir Hrgota, rođeni Zeničanin koji je sinoć postigao gol na Koševu u dresu Borussije protiv Sarajeva, je još jedan od igrača koji su u fokusu medija.

Selektor BiH je rekao da bi ga pozvao "da može", ali da je očito da će prije zaigrati za Švedsku ili Hrvatsku nego za BiH.

e moj Pape umjesto da izjavis Pozvao bi ga da mogu, i ukoliko sredi papire pozvat cu ga 100%, ti ga guras Hrvatima i Svedima. Aferim
Pa i rekao je da bi ga pozvao da moze :lol: , ali da po svemu sudeci on ne zeli igrati za nas i na taj nacin Pape prebacuje loptu na Hrgotu, da se dijete izjasni vec jednom. Doduse on je clan Svedske i dalje, a vjerovatno ce tako i ostati. Izjavio je za Arslanagica da bi vec Arslanagic igrao neke utakmice, pa Arslanagic prstom izgleda nije mrdnuo da mijenja papire. Ne moze Pape svakome obecat poziv ako promijeni papire ;) .

@kobe24, to koliko ime kluba govori o nekom igracu je cista glupost. Znaci Luke Chadwick koji je igrao u Unitedu je bolji igrac od recimo Tome Sokote koji je igrao u Dinamu ili Balabana ili nekog petog desetog. Zukanovic je dosao u Chievo i odigrao je poluvrijeme od 3 moguce utakmice. Ako to ne znaci da se nije ustalio, onda **** i fudbal i sve. Sto se tice Ognjena Vranjesa, lik je u reprezentaciji odigrao puno boljih utakmica od Zukanovica i tu sva prica prestaje, jer nam je Ogi uvijek bio potrebniji i kada je bio u najboljoj formi, zadesi ga nesretna povreda, ali se eto hvala Bogu vraca. To sto sada nema kluba, ne znaci da je lik los igrac, pa i Miske je bio bez kluba, pa i Spahic, pa i mnogo drugih igraca. Naci ce Ognjen klub, u to nema sumnje.

@bhsport, ko ti drma kavez?

prebacivanje loptice bi bilo da je izjavio Vrlo rado bih ga pozvao, ali nazalost momak nema trenutno nase papire. Ukoliko sredi papire pozvat cu ga odmah. A ne ove izjave tipa ocito je da ce igrati za HR ili Svede, po cemu je to ocito majke ti? Sve i da jest ocito on to nebi smio izjaviti. trebao bi presutjeti i zamoliti ljude u savezu da ga pokusaju premuntat da igra za nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 22 avg 2014, 12:37

slika

Sad će Pape da konačno proba uvijek željenu formaciju 4-3-3
To bio ovako nekako trebalo izgledati, ali ipak će početi sa Sušićem mjesto Prcića i eventualno mjesto Mujdže sa Vršajevićem!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 avg 2014, 12:39

bodi123 je napisao/la:

Ma koji će nam k takva **** ako neće sam reći hoću da igram za BiH i odmah bih dobio poziv.

A i da je neki igrac i nije, sinoć je to i pokazao, potpuno bezopasan bio, nije imao 10 dodira s loptom, onu greška Deje bi i moja baba iskoristila a ona frljoka mu udje jedna od 1000 suteva, tako da i nije nam potreban u tolikim mjerama kao što pišete.

Drago mi je zbog Prcića, dobar igrač, budućnost naše veze Prcić-Bešić-Pjanić :tokralju:
oko broje se golovi. momak je u zadnjih 5 dana zabio 4 gola. Takodjer treba uzeti u obzir da Borusija jos nije tempirala svoju formu.njima je ono sinoc bila tek druga takmicarska utakmica ove sezone. dok je Sarajevu bila 6-ta. i normalno je da su izgledali uigranije, kompaktnije. A uz to Favre je sinoc nakon utakmice nahvalio momka pravo i rekao da ce momak izrasti u odlicnog igraca. A valjda je on kompetentniji i strucnii od nas dvojice
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 avg 2014, 12:41

Ibizevic je napisao/la:
"Za Zukanovića vrata nisu zatvorena. Gledao sam prijateljske utakmice u kojima je igrao, a kada se ustali u prvih 11 onda ću na njega računati," kaže Sušić.
Ubi se Safete i skrati nam muke
volio bih vidjeti igraca koji je standardan u pripremnim utakmicama!? Zamislite da selektor argentine otpise Messija jer on eto nije odigrao pripremne utakmice za Barcu..koji ublehas na klupi, Boze sacuvaj..
Volim te Bosno!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 avg 2014, 12:42

bhsport je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: @bhsport, ko ti drma kavez?
Glupa fore studenticu, ko ti drma mozak? Ostavi ga na miru pa promisli malo.

Zukanovic je morao biti na spiku iz razloga sto nema Spahica a Stilic sto nema Misketa.
Ma nisu glupe fore, samo postoje glupi ljudi ;) . Sto se tice Zukanovica, Vranjes je bolji igrac od njega, srcaniji je, brzi, bolje se postavlja, Zukanovic je bolji tehnicar i ima visinu, ali opet nije nista skocniji od Vranjesa. Ako si pratio reprezentaciju, imali smo najbolju odbranu kada su stoperi bili Vranjes i Spahic. Zukanovic se itekako gubio na toj poziciji, dok je Vranjes odigrao kao stoper mnogo boljih utakmica. Sto se tice Stilica, nikakva nepravda prema njemu nije ucinjena. Imao je on poziva ali nikada nije odigrao minutu dobru. Spor je i glumi Misketa, a to nikada nece biti.

Mes Que Un Club!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 22 avg 2014, 12:43

Tko god podrzava Susica nema pojma o fudbalu i shodno tomu zasluzuje jedino ignore. Da je i pozvao sve igrace koje je trebao, ma da je ne znam sta napravio on je kod mene ispucao sve kredite na SP-u. Nek nam je Bog na pomoci protiv Belgije.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 avg 2014, 12:45

Bolje ti je prati kosarku, bezveze se sprdaju sa tobom na fudbalskom forumu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 avg 2014, 12:47

Mozambik je napisao/la:Bolje ti je prati kosarku, bezveze se sprdaju sa tobom na fudbalskom forumu.
Meni imponuje da se takvi "sprdaju" sa mnom na forumu, jer to znaci da nisam kao oni, da sam drugaciji ;) . Hvala Bogu da nisam isti kao fudbalski znalci koji nekog nazivaju telecom glavom itd.

Mes Que Un Club!

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2014, 12:50

Meni spisak nije iznenadjenje,uglavnom sve ocekivano izuzev Zuke,ali o njemu cu malo kasnije..Prvo,lijepo je vidjeti Prcica,nadam se da ce dobiti i neku minutazu u ove dvije tekme da pokaze sta zna i opravda poziv..Drago mi je i zbog Cimirota,dobar je to igrac,svakako uz Zolu,Radovca,Hodzica,Gojaka buducnost repke..I Zakaric je ok..Dujkovic mi je trenutno nebitan,ocito da Safet tog 3 golmana bira iz PL BiH i nema tu nekog drugog aman zaman boljeg rjesenja..Avdija,Tino i Hadzic ce biti tu dok je i Safeta,samo kad su zdravi,i to sam se pomirio..Jbg..
Eh Zuka..Izjavom oko Zuke Safet me podsjetio zasto nisam bio za njegov ostanak.Izjava koja nema ni glavu ni rep..Prvo Seria A nije jos ni pocela,kako on zna da Zuka nije clan prvih 11,baca grah mozda..!?! U prijateljskim je i Ronaldo ulazio sa klupe..Drugo,taj kriteriji igranja u prvih 11 je odavno izgubio smisao jer se krsio sto puta kod nekih drugih igraca ( opravdano i neopravdano )..Sta treba,da svi igraju u Hajducima,Kubanima ili Elagisporovima da bi dobijali pozive :crazy:
Mislim da se Zuki jos nije halalilo ono oko vize i da nece dugo..Nazalost.. :|
P.S.
Tuzno i neobicno je bilo malo citati spisak i ne vidjeti prezimena Spahic i Misimovic nakon toliko godina,al eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 22 avg 2014, 13:00

Samo polahko,sad kad krenu porazi i kad izgubimo sanse za evropsko prvenstvo tek tad ce da krene krah! Al onaj pravi,mozda ce tad raja uvidit sta ovaj nosonja radi od Repke. Ovo je sprdancija on nema nimalo obraza nit zna da vodi jednu ozbiljnu Repku ! Za svakog ko voli ovu repku i prati je godinama je ovo velik udarac ! Pogotovo njegove izjave u vezi Zukanovica,da je glup Susitsch znao sam al nisam znao da je preglup !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 avg 2014, 13:03

Ne da mi se citati sve ove postove, sta je ovaj put razlog kuknjavi, nema Cocalica?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2014, 13:05

plavipatriota je napisao/la:Eh ovako.. Hajmo realno situaciju posmatrati:

Golmani: Prva dva ok, ali Ratko Dujković? Riješio se Avdukića koji ima 33 godine da bi doveo Dujkovića koji ima 31?
Bolje opcije iz naše lige: Oštraković
Bolje opcije iz drugih liga: Šehić, Burić
Bolje bi bilo da je čak nekog iz mlade reprezentacije zvao..

Odbrana: Reći za Zukanovića da se nije ustalio je SRAMOTA.. Pa čovjek gol dao, logično da ne igra 90 jer su prijateljske utakmice, liga im počela nije.. Zato je zvao Vranješa koji ne zna sam ni gdje će ni šta će..

Sredina terena: Ne pozvati Semira Štilića koji je u životnoj formi i pozvati Hadžića koji je kloc u bilo kojoj formi je idiotizam! Ove ostale neću da komentarišem..

Napad: NEMAMO TREĆEG ŠPICA!!!!!!!!
Sve je receno. Skandal je da niko ne spominje Stlica, SKANDAL! Odbrana nam je katastrofalna, ubjedljivo najslabiji dio tima, posebno bez Zukanovica. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 avg 2014, 13:06

calcio je napisao/la:Ne da mi se citati sve ove postove, sta je ovaj put razlog kuknjavi, nema Cocalica?
ma manijaci zakukali sto nema cocalica,sehica,stanica,stilica,i zukanovica koji je jedini od nabrojani trebao dobit poziv

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.