Safet Sušić - Pape

bagrcavi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bagrcavi » 22 avg 2014, 12:10

Tele je tele, bez obzira što živi u Parizu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2014, 12:11

Drago mi je zbog Cimirota i Zakarica.

Da se razumijemo, ne ocekujem da ce biti neki (bitan) faktor u reprezentaciji, ali ovim je Pape pokazao da se moze doci do reprezentacije direktno iz nase lige. :D

Sto se tice sveukupnog spiska, misljenja sam da je i Zuka tu mogao naci mjesto (no, lijepo je vidjeti da nije zaboravljen od strane Papeta), kao i Semir Stilic. Ono sto me cudi je da Stilu nikako ne spominje. No, vjerujem da ce Semir (opet) privuci paznju na sebe dobrim igrama.

Volio bih da se zna na cemu su zaista sa Hrgotom. Mada, mislim da se tu odavno sve zna, no lijepo je izaci u javnost s tim.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 22 avg 2014, 12:11

amstaff je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:jeste smijesni u pm! on da zove 59 igraca u repku vi bi opet nasli nekog 60. kojeg nije pozvao :evil:

Eto zvao je Prcica i Cimirota, pa polako ne moze od jednom zvati 10 novih igraca, na sta bi to licilo... Zove ljude koji su uigrani i dodaje polako po jednog ili dvojicu novi.

Polahke Safete, ovima svedno neces nikada ugoditi...
Da li je u Turskoj počela sezona da zove Vranješa kada već u Zukanović ne igra jer nije počela liga... Avdija je ubleha, Hadžić je ubleha. Trebao je zvati Zukanovića i Štilića umjesto njih.
Ali lik je puko i šta sad...
Ma dobar spisak, kljucni igraci su tu, zdravi, spremni... a mi ne trebamo svaki put biti ovoliko negativno nabrijani kad on izbaci spisak.
Ne podrzavam ga ni ja, i ja sam htio da mu ne produze ugovor, al sta cemo sad... mi se ne pitamo, sta je tu je.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2014, 12:11

Spisak sasvim ocekivan samo je mogao ubacit Zukanovica.

A papirđije neka obave svoje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 avg 2014, 12:11

Branimir Hrgota, rođeni Zeničanin koji je sinoć postigao gol na Koševu u dresu Borussije protiv Sarajeva, je još jedan od igrača koji su u fokusu medija.

Selektor BiH je rekao da bi ga pozvao "da može", ali da je očito da će prije zaigrati za Švedsku ili Hrvatsku nego za BiH.

e moj Pape umjesto da izjavis Pozvao bi ga da mogu, i ukoliko sredi papire pozvat cu ga 100%, ti ga guras Hrvatima i Svedima. Aferim
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 22 avg 2014, 12:12

Bravo Pape,pozitivno si me iznenadio spiskom,odlicna ekipa !!! :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 avg 2014, 12:12

kobe24 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:zuka treba da se ustali u prvih 11, a vranjes nema kluba i opet ogi pozvan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako, Vranjes mozda i ima klub. Sta ako nije raskinuo ugovor s turskim DRUGOLIGASEM, ha? Hoce l' te biti stid sto si ovo napisao?!

Druze moj, meni je isto to prvo palo na pamet i covjek vise ne zna da li da place ili da se smije od muke. Previse on sebi za pravo uzima!!
a druze zao mi kada vidim sta radi od repke. pravi narod glupim, a takvi ga i podrzavaju i traze opravdanje za svaku njegovu gresku. kada vidis tu jednog hadzica, vranjesa, vrsajevica ispred stilica, zukanovica, dodje ti da places :plac:
normalan covjek ne moze pravdati ovo djubre od covjeka :puke:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 22 avg 2014, 12:13

Braveheart23 je napisao/la:
amstaff je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:jeste smijesni u pm! on da zove 59 igraca u repku vi bi opet nasli nekog 60. kojeg nije pozvao :evil:

Eto zvao je Prcica i Cimirota, pa polako ne moze od jednom zvati 10 novih igraca, na sta bi to licilo... Zove ljude koji su uigrani i dodaje polako po jednog ili dvojicu novi.

Polahke Safete, ovima svedno neces nikada ugoditi...
Da li je u Turskoj počela sezona da zove Vranješa kada već u Zukanović ne igra jer nije počela liga... Avdija je ubleha, Hadžić je ubleha. Trebao je zvati Zukanovića i Štilića umjesto njih.
Ali lik je puko i šta sad...
Ma dobar spisak, kljucni igraci su tu, zdravi, spremni... a mi ne trebamo svaki put biti ovoliko negativno nabrijani kad on izbaci spisak.
Ne podrzavam ga ni ja, i ja sam htio da mu ne produze ugovor, al sta cemo sad... mi se ne pitamo, sta je tu je.
Mujdza je povrijedjen sutra nije u konkurenciji za Bundesligu, samim tim znaci da Vrsajevic ce da drzi desni bek. Znaci postao nam je Vrsajevic kljucni igrac.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 avg 2014, 12:14

adriano_leite je napisao/la:Samo se spisak cekao da se pocne pljuvati i vrijedjati :clap: :clap: . Kako vidim, u tome prednjace navijaci Zeljeznicara koji prizivaju svoje bivse igrace uz Stanica, pa im krivo sto ga nema, iako su Cimirot i Zakaric u 10 puta boljoj formi od njega, a jos su i mladji. Kako god, svaka cast Pape za spisak, jest da je Avdija visak, ali svakako dobar spisak! Samo mi nije jasno zasto se pljuje Hadzica koji je standardan igrac Sturma, svaku je tekmu poceo? Da je kojim slucajem Zukanovic standardni clan Sturma, bio bi proglasen Beckenbauerom :lol: . Neko spomenu kako je Zukanovic bolji igrac od Ognjena, jest al u qrcu.
A dobro, stabilan italijanski prvoligas je znacajno slabiji od turskog drugoligasa. Nema govora, u pravu si. ;)
Da se razumijemo, nemam nista protiv Vranjesa, neka i njega na spisku, ali klubovi za koje oni igraju sve govore o njihovoj kvaliteti. Ostatak spiska je dobar, izuzev treceg golmana (mada ta pozicija nije ni bitna) i Hadzica koji je van svake forme. Stilic je definitivno trebao uzeti to njegovo mjesto.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 22 avg 2014, 12:15

Svaka čast selekore,pokazao si kao i uvek ko je gazda u reprezentaciji...Imamo jedan od najpotentniji timova Europe! Samo hrabro,s ovakvom postavom i potencijalom i Belgija može pasti :bih: Tri magične reči : SAFET SUŠIĆ PAPE! Samo hrabro selekore,i puno sreće!

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 avg 2014, 12:15

TMovac je napisao/la:Selektor BiH je rekao da bi ga pozvao "da može", ali da je očito da će prije zaigrati za Švedsku ili Hrvatsku nego za BiH.
Mongloid će nam glave doći... Polako ali sigurno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 22 avg 2014, 12:16

Joj pacijenata na temi, pa vi necete nikad biti zadovoljni spiskom.
Kakav crni Semir Stilic, a tek Srdan Stanic :lol: :lol:
Isto ste ciganija na ovoj temi.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 avg 2014, 12:16

Dobar odabir igraca,stim sto je tu trebao biti i Zukanovic,ali i sam selektor je rekao da racuna na njega. Po meni sada imamu bolju reprezentaciju nego u proslim kvalifikacijama,mladju,brzu,okretniju....Prcic,Besic,Hajrovic su nasa najveca pojacanja,uz njih tu je i T.Susic koji je na SP odigrao dosta dobro,mali problem ce biti odbrana,ali ce to vremenom doci na svoje. Raduje i poziv Cimirotu,mali ce biti odlican igrac. Sve u svemu ocekivan spisak,uz ozbiljan pristup i maximalno zalaganje mozemo do dvije pobjede u septembru!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 avg 2014, 12:17

kokakolas je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Selektor BiH je rekao da bi ga pozvao "da može", ali da je očito da će prije zaigrati za Švedsku ili Hrvatsku nego za BiH.
Mongloid će nam glave doći... Polako ali sigurno.
Nije vise logicno, sad je ocito :lol: :lol: :lol:

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 22 avg 2014, 12:17

sanlituncay je napisao/la:Svaka čast selekore,pokazao si kao i uvek ko je gazda u reprezentaciji...Imamo jedan od najpotentniji timova Europe! Samo hrabro,s ovakvom postavom i potencijalom i Belgija može pasti :bih: Tri magične reči : SAFET SUŠIĆ PAPE! Samo hrabro selekore,i puno sreće!

slika
Jaka postava, beton! :bih:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 22 avg 2014, 12:18

Znači Tinica prije Vede...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 22 avg 2014, 12:18

sanlituncay je napisao/la:Svaka čast selekore,pokazao si kao i uvek ko je gazda u reprezentaciji...Imamo jedan od najpotentniji timova Europe! Samo hrabro,s ovakvom postavom i potencijalom i Belgija može pasti :bih: Tri magične reči : SAFET SUŠIĆ PAPE! Samo hrabro selekore,i puno sreće!

slika
Zaboravio si Hajrovica on ce poceti sto posto.

Prije ce Lulic na klupu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2014, 12:20

adriano_leite je napisao/la:Samo se spisak cekao da se pocne pljuvati i vrijedjati :clap: :clap: . Kako vidim, u tome prednjace navijaci Zeljeznicara koji prizivaju svoje bivse igrace uz Stanica, pa im krivo sto ga nema, iako su Cimirot i Zakaric u 10 puta boljoj formi od njega, a jos su i mladji. Kako god, svaka cast Pape za spisak, jest da je Avdija visak, ali svakako dobar spisak! Samo mi nije jasno zasto se pljuje Hadzica koji je standardan igrac Sturma, svaku je tekmu poceo? Da je kojim slucajem Zukanovic standardni clan Sturma, bio bi proglasen Beckenbauerom :lol: . Neko spomenu kako je Zukanovic bolji igrac od Ognjena, jest al u qrcu.
Sad mi je jasno sto studiras tolike godine, ti si izgubljen slucaj definitivno.
Zukanovic je za Ogija na poziciji stopera Beckenbauer, jedan se sam prodao u Seriu A a drugog nece niko.
Ogi nam treba kao zamjena za Mujdzu!
Stilic je standardni igrac u klubu koji je bolji i jaci od Sturma i opet ga nigdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 avg 2014, 12:20

TMovac je napisao/la:Branimir Hrgota, rođeni Zeničanin koji je sinoć postigao gol na Koševu u dresu Borussije protiv Sarajeva, je još jedan od igrača koji su u fokusu medija.

Selektor BiH je rekao da bi ga pozvao "da može", ali da je očito da će prije zaigrati za Švedsku ili Hrvatsku nego za BiH.

e moj Pape umjesto da izjavis Pozvao bi ga da mogu, i ukoliko sredi papire pozvat cu ga 100%, ti ga guras Hrvatima i Svedima. Aferim
Ma koji će nam k takva **** ako neće sam reći hoću da igram za BiH i odmah bih dobio poziv.

A i da je neki igrac i nije, sinoć je to i pokazao, potpuno bezopasan bio, nije imao 10 dodira s loptom, onu greška Deje bi i moja baba iskoristila a ona frljoka mu udje jedna od 1000 suteva, tako da i nije nam potreban u tolikim mjerama kao što pišete.

Drago mi je zbog Prcića, dobar igrač, budućnost naše veze Prcić-Bešić-Pjanić :tokralju:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 22 avg 2014, 12:21

dinoze je napisao/la:

slika
Zaboravio si Hajrovica on ce poceti sto posto.

Prije ce Lulic na klupu.
I kakav Hadzic i prvih jedanaest.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.