Safet Sušić - Pape

OnlyUnited
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la OnlyUnited » 22 avg 2014, 11:53

Nije lose... Mozda je trebao Zuka > Vranjes, ali sta je tu je.. U vezi Cimirot/Prcic i vec sada nezamjenjivi Besic, solidno.. Mislim da je Anel nepotreban.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 avg 2014, 11:55

VIdi objasnjena za Zukanovica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa sto je onda pozvao Ibisevica, Vranjesa, Kolasinca? Ni oni se nisu ustalili, jer liga nije pocela.

Al ima nesto mnogo ozbiljnije, sto moram podebljati ovde.

"Ja znam da već ima nekoliko igrača koji imaju problema u svom klubu. Mujdža je produžio ugovor prije dva mjeseca, ali me nazvao i rekao da trener neće previše računati na njega ove sezone," kaže Sušić.

Znaci Avdagi se otvara prostor za cijele kvalifikacije.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 22 avg 2014, 11:55

samoposteno je napisao/la:
THC je napisao/la:Sušiću majmune napusti reprezentaciju molim te :puke: :puke: :puke:

Zašto nije Srđan stanić pozvan u reprezentaciju , kroz medije su se provlačila imena cimirota, stanića , zakarića i bandovića. Štilić koji trenutno igra u životnoj formiu wisli ne dobija poziv, Zukanović koji igra u Italijanskoj ligi ne dobija poziv, zato neka ga dobijaju prvotimci hajduka i šturma. Sušiću napolje!
slazem se da je pogresio sto nije zvao zukanovica ali za stanica ga krivit nidje veze pa frajera kritikuju i navijaci zelje kako slabo igra u zadnje vrijeme a ti bi ga u reprezentaciju
Hajde ja sam navijač Željezničara pa sam djelovao ovako zbog stanića, stoji to da početkom ove sezone igra slabije , zbog promjene pozicije, ne igra beka nego krilo. Pošteno
Ali nek mi maloumni mozak Safeta Sušića objasni zašto Prvotimci Wisle, Maccabi haife, (zukanoviću tek treba da počne sezona) nisu dobili pozive, pitam se ovdje šta je sa Arslanagićem, Vrančićem (prvotimcima u belgijskoj i Bundesligi nisu dobili pozive. (ako su papiri problem, zašto nije naveo to sada.
SAFETE MAJKU TI **** MALOUMNU !!!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 22 avg 2014, 11:59

Realno,dosad sam tezio podrzavanju Safeta,ali ovo zaista nema vise smisla.Ovo je u narodu poznato kao yebavanje u zdrav mozak.Jedva je cekao da mu se oprsoste Spahic i Misimovic.Anel Hadzic,Avdija Vrsajevic........boze sacuvaj.A ovaj izgovor za Zukanovica,fuj.....BGM mogao bi Sajo poceti i zvizduke dobijati sa tribina vrlo brzo.
Safete,zalosno ali si sablonski trener.Fuj.......
BosnaE

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 avg 2014, 12:00

Mozambik je napisao/la:VIdi objasnjena za Zukanovica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema smisla tražiti logiku kod ovakvog magarca na klupi reprezentacije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 avg 2014, 12:00

Eh ovako.. Hajmo realno situaciju posmatrati:

Golmani: Prva dva ok, ali Ratko Dujković? Riješio se Avdukića koji ima 33 godine da bi doveo Dujkovića koji ima 31?
Bolje opcije iz naše lige: Oštraković
Bolje opcije iz drugih liga: Šehić, Burić
Bolje bi bilo da je čak nekog iz mlade reprezentacije zvao..

Odbrana: Reći za Zukanovića da se nije ustalio je SRAMOTA.. Pa čovjek gol dao, logično da ne igra 90 jer su prijateljske utakmice, liga im počela nije.. Zato je zvao Vranješa koji ne zna sam ni gdje će ni šta će..

Sredina terena: Ne pozvati Semira Štilića koji je u životnoj formi i pozvati Hadžića koji je kloc u bilo kojoj formi je idiotizam! Ove ostale neću da komentarišem..

Napad: NEMAMO TREĆEG ŠPICA!!!!!!!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 avg 2014, 12:01

zuka treba da se ustali u prvih 11, a vranjes nema kluba i opet ogi pozvan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 avg 2014, 12:02

zasto niko od novinara vise ne postavi prava pitanja ovom debilu
lijepo direktno pitat kako da igraci iz HNL-a imaju prednost u odnosu na igraca koji je u ekstra formi i igra u poljskoj . za stilica je sad moralo biti mjesta ,**** mu tino mater i onaj hadzic degen koji nema uloge u repci ,lik je visak ,16 igraca na njegovoj poziciji vec ima pape ,nidje veze :facepalm:
zasto zuka nije pozvan pod izgovorom nije se ustalio u prvih 11 a ko je to se ustalio uopste od reprezentativaca ?? :facepalm:

onda kad ce vise poceti zvati novog napadaca ,pa ljudi moji nece dzeko i ibisevic biti vjecito u repci,
djuric usao u seriu a sa cesenom ,dok je igrao u u21 repci vidilo se da je dobar centarfor ,mora se polako uvoditi neki napadac i polako pripremat ga ,onda ima onaj mahmutovic u ceskoj ,a sad napadaca ni u najavi
lik ne razmislja glavnom nikako, debil pa debil puu **** ti citav savez kad produzi debilu ugovor :evil:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 22 avg 2014, 12:04, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 avg 2014, 12:02

newton_heath_lyr je napisao/la:Realno,dosad sam tezio podrzavanju Safeta,ali ovo zaista nema vise smisla.Ovo je u narodu poznato kao yebavanje u zdrav mozak.Jedva je cekao da mu se oprsoste Spahic i Misimovic.Anel Hadzic,Avdija Vrsajevic........boze sacuvaj.A ovaj izgovor za Zukanovica,fuj.....BGM mogao bi Sajo poceti i zvizduke dobijati sa tribina vrlo brzo.
Safete,zalosno ali si sablonski trener.Fuj.......
Nek' si ti brzo skontao da frajer veze nema sa životom.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Dijaspora
Kontakt:

Post Postao/la Dijaspora » 22 avg 2014, 12:03

Pa stani malo, prvih 11 je ?

Joj cirkusa, sta lik radi.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 22 avg 2014, 12:03

jeste smijesni u pm! on da zove 59 igraca u repku vi bi opet nasli nekog 60. kojeg nije pozvao :evil:

Eto zvao je Prcica i Cimirota, pa polako ne moze od jednom zvati 10 novih igraca, na sta bi to licilo... Zove ljude koji su uigrani i dodaje polako po jednog ili dvojicu novi.

Polahke Safete, ovima svedno neces nikada ugoditi...

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 avg 2014, 12:05

Sušiću ebem sve po spisku, jedva čekam Kipar u Zenici **** ću mu majku na svakoj utakmici svih 90 minuta zapamtit će me ebem mu familiju svu seljačku, u Tuzlu ne idem na seljačka okupljanja iako se možda predomislim pa ti i gore ebem sve.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 12:05

Dobar spisak nema se tu sta prigovoriti vidim da mnogi bljujete vatru ja licno ne podrzavam Susica ali vi ste pretjerali..Covjek je pozvao 3mlada igraca Prcica Zakarica i CImirota i vi sad nasli sto nema Stanica?(katastrofalna forma) i sto nema Semira Stilica koji je klasicni dizelas i godinama je stagnirao od Lecha Karpatya i sad u Wisli uvezao par nastupa i golova,rano je jos za njega..
Zukanovic je promjenio klub nije jos igrao za Chievo u ozbiljnijim utakmicama mislim da je greska sto ga nije pozvao ne zato da bi igrao vec da se rasciste stvari oko SP-a..

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 avg 2014, 12:05

jasmin10 je napisao/la:zuka treba da se ustali u prvih 11, a vranjes nema kluba i opet ogi pozvan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako, Vranjes mozda i ima klub. Sta ako nije raskinuo ugovor s turskim DRUGOLIGASEM, ha? Hoce l' te biti stid sto si ovo napisao?!

Druze moj, meni je isto to prvo palo na pamet i covjek vise ne zna da li da place ili da se smije od muke. Previse on sebi za pravo uzima!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 22 avg 2014, 12:06

Braveheart23 je napisao/la:jeste smijesni u pm! on da zove 59 igraca u repku vi bi opet nasli nekog 60. kojeg nije pozvao :evil:

Eto zvao je Prcica i Cimirota, pa polako ne moze od jednom zvati 10 novih igraca, na sta bi to licilo... Zove ljude koji su uigrani i dodaje polako po jednog ili dvojicu novi.

Polahke Safete, ovima svedno neces nikada ugoditi...
Da li je u Turskoj počela sezona da zove Vranješa kada već u Zukanović ne igra jer nije počela liga... Avdija je ubleha, Hadžić je ubleha. Trebao je zvati Zukanovića i Štilića umjesto njih.
Ali lik je puko i šta sad...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 22 avg 2014, 12:07

pa teleca glavo :puke: :damn:
Ne moze igrac iz Serie A,a moze igrac bez kluba (nista protiv Ogija,on je svoj kvalitet vec pokazao),brate mili kad nesto kazes drzi se toga!!!
Stilic u ekstra formi,igra u prvih 11,i opet nista :hmmmmm:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 avg 2014, 12:07

Ovo se ceka jos od produzenja ugovora :urnebes:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 avg 2014, 12:09

Samo se spisak cekao da se pocne pljuvati i vrijedjati :clap: :clap: . Kako vidim, u tome prednjace navijaci Zeljeznicara koji prizivaju svoje bivse igrace uz Stanica, pa im krivo sto ga nema, iako su Cimirot i Zakaric u 10 puta boljoj formi od njega, a jos su i mladji. Kako god, svaka cast Pape za spisak, jest da je Avdija visak, ali svakako dobar spisak! Samo mi nije jasno zasto se pljuje Hadzica koji je standardan igrac Sturma, svaku je tekmu poceo? Da je kojim slucajem Zukanovic standardni clan Sturma, bio bi proglasen Beckenbauerom :lol: . Neko spomenu kako je Zukanovic bolji igrac od Ognjena, jest al u qrcu.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 22 avg 2014, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 avg 2014, 12:09

Sušiću ebem sve po spisku, jedva čekam Kipar u Zenici **** ću mu majku na svakoj utakmici svih 90 minuta zapamtit će me ebem mu familiju svu seljačku, u Tuzlu ne idem na seljačka okupljanja iako se možda predomislim pa ti i gore ebem sve.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 avg 2014, 12:10

slika
Zipa pogleda...Bojim se da vas nisam razumio,ko je taj Stilic i gdje igra?
StarMo nije skutorija...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.