FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pratim ovog Bekića još od interesa Getafe-a za njega, ništa spektakularno igrač poput Bilbije, ako mu daš na tanjir i zabiće go. Nit je visok, nit jak, nit ima neku brzinu. Po meni bolji je Alem Plakalo od njega
Ne znam zasto se pljuje Bilbija, lik koji je cini mi se jedan od najspremnijih igraca Sarajeva. Toliko se potrosio sinoc i gino je za svaku loptu. Nemanji treba konkurencija, nadam se da ce doci Bekic. Za moderno evropsko Sarajevo nam treba novi golman, oba beka i jos jedan napadac. Ali klasni igraci. Mene je ovaj Okic razocarao... Milsio sam da je bolji igrac. Cimi i Radovac, opet ponavljam, dijamanti naseg fudbala. Cimi odmah moze pored Besica na zadnjeg veznog 
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Nije fazon da on ganja loptu, nego da daje go, on ni jedan duel ne moze izdrzati, nije nešto naročito brz pa i ne mozes mu dati loptu u prostor(jos takav go nije dao), on svoj nedostatak koristi trkomamstaff je napisao/la:Ne znam zasto se pljuje Bilbija, lik koji je cini mi se jedan od najspremnijih igraca Sarajeva. Toliko se potrosio sinoc i gino je za svaku loptu. Nemanji treba konkurencija, nadam se da ce doci Bekic. Za moderno evropsko Sarajevo nam treba novi golman, oba beka i jos jedan napadac. Ali klasni igraci. Mene je ovaj Okic razocarao... Milsio sam da je bolji igrac. Cimi i Radovac, opet ponavljam, dijamanti naseg fudbala. Cimi odmah moze pored Besica na zadnjeg veznog
-
- Kontakt:
Tekma od sinoć pokazuje da se može puno toga uraditi da bi se klub izdigao baruštine zvana PL BiH. Mi smo dobili investitora a to je prvi pred uslov za daljnje korake. Prva faza "naše priče" završava i ostalo je da u 2 fazi uzmemo jedan ili oba trofeja i iduće ljeto napadnemo grupnu fazu nekog euro takmičenja. Uz novac koji će u decembru amidža poslati za kvalitetna 3-4 pojačanja....opet će te gledati divove na euro sceni. Ovaj put u jednoj grupnoj fazi.
Ima li Tatomirovic pravo nastupa u iducoj utakmici posto je sinoc zaradio zuti karton, ne znam jel imao prije ovog.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Mi smo, po meni, sinoc promasili taktiku po ko zna koji put. Krste bi bio daleko korisniji u napadu, a Duljevic od pocetka na krilu. Krste nije ni psihicki, a ni fizicki najspremniji cini mi se. Duljevic bi bio daleko prodorniji po krilu. Bilbiji je tesko doci do lopte i prostorq. Previse se trosio prema nazad i onda mu je u kljucnim momentima ponestalo snage... Sa krila nije dobio nijednu loptu... Ne branim ga, ali najmanji je problem u njemu bio sinoc.
Ima, ovo mu je drugi. U EL sa 3 kartona je suspenzija.ShofaII je napisao/la:Ima li Tatomirovic pravo nastupa u iducoj utakmici posto je sinoc zaradio zuti karton, ne znam jel imao prije ovog.
1946
Drugo je vrijeme onda bilo, mislim u smislu da se zapada nije smjelo štampati puni kapacitet. Al sve tribine su bile pune osim jugo-zapada. Bilo je 30 hiljada sigurnobagrcavi je napisao/la:Onda je protiv NC Uniteda bilo 40 hiljada bez problema.rammstein je napisao/la:na istoku je sinoc bilo brattu 9 000 ... znaci stepenice prepune, onaj dio iznad stolica pun, na ogradi sjedili ljudi...
na sjeveru isto,sve puno i stepenice to ti je na kapacitet stolica od 5 700 dodaj jos odmah minim 6 500
zapad je jedan sektor prazan bio, to je oko 14 000
znaci sa svabama bez problema je bilo 30 000
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Sanse da gore pobjedimo i da prodjemo nisu male, ali nisu ni Bog zna sto velike. Medjutim , kako god da bude ja ponosniji na ovaj tim ne mogu biti. Igrali smo odlicno (mada Dejo moze bolje braniti ali hajd sta je tu je sad). Zato sljedece godine... SARAJ'VO!
MaJaba
Da je bilo 2-2 ili 3-3 bilo bi puno lakse. Valja sada dobiti 3-1
Sa 2-1 ispadamo 

-
- Kontakt:
Da i ja iznesem svoje vidjenje sa Istoka
:
Bandovic
Berberovic - Solidan spasio onaj gol ...al sam pod dojmom da bi Baric bolje odigrao
Tatko -
Dupovac - Fenomenalan u prvom dijelu svaki je duel dobio , malo pao u nastavku ...
Puzi - Protic - Puzigaci naklon do poda za borbenost i trcanje a ovaj ko da je igro citav dan yebote ...
Cimi -
Radovac -
Ovo dijete ce biti igracina ! Dok je imao snage ...
Velkoski - Sjajno je igrao na tom lijevom krilu sa Puzijem ..i ako sam misljenja da moze jos bolje pogotovo u vrhu !
Okic - ....Trcanje
Ali mislim da kad primi loptu
za njega Dulja u tom segmentu
Dulja -
Stojcev-
Pa covjek svaku "podbaci " na Kosevu ...Misljenja sam da je bio pravi da ne bi izgubili sigurno !
Bilbija - Ovi sto pricaju da je prelos ..
pa ljudi dragi on je pretrcao kao cimirot ! Covijek gine za ekipu i dres !
Kova- Vidi se da covjek nema dovoljno minuta ...
Sad sama utakmica ....
Imali smo finih sansi , igrali smo prelijepo u polju sto ja nisam vidio ni u jednoj generaciji Sa za svojih 30 godina zivota .. Malo sam razocaran a u isto vrijeme i ponosan...Igrati EGAL sa Njemcima
a u isto vrijeme izgubiti utakmicu
al nema veze ...
ONI SU NAS PONOS ! I kad gledam ono sta nam se desavalo prije u klubu i sad sto se desava ja sam ubijedjen da cemo se nagledati ovakvih utakmica u skorijoj buducnosti a nase je samo da idemo na te yebene utakmice i da ih podrzimo !
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ"VO !
Izvinite na vecem postu ..

Bandovic

Berberovic - Solidan spasio onaj gol ...al sam pod dojmom da bi Baric bolje odigrao
Tatko -

Dupovac - Fenomenalan u prvom dijelu svaki je duel dobio , malo pao u nastavku ...

Puzi - Protic - Puzigaci naklon do poda za borbenost i trcanje a ovaj ko da je igro citav dan yebote ...
Cimi -

Radovac -

Velkoski - Sjajno je igrao na tom lijevom krilu sa Puzijem ..i ako sam misljenja da moze jos bolje pogotovo u vrhu !
Okic - ....Trcanje

Dulja -

Stojcev-

Bilbija - Ovi sto pricaju da je prelos ..

Kova- Vidi se da covjek nema dovoljno minuta ...
Sad sama utakmica ....
Imali smo finih sansi , igrali smo prelijepo u polju sto ja nisam vidio ni u jednoj generaciji Sa za svojih 30 godina zivota .. Malo sam razocaran a u isto vrijeme i ponosan...Igrati EGAL sa Njemcima

ONI SU NAS PONOS ! I kad gledam ono sta nam se desavalo prije u klubu i sad sto se desava ja sam ubijedjen da cemo se nagledati ovakvih utakmica u skorijoj buducnosti a nase je samo da idemo na te yebene utakmice i da ih podrzimo !
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ"VO !
Izvinite na vecem postu ..
F.K.SARAJEVO DO GROBA !
-
- Kontakt:
očigledno da su naši odštampali više karata jer ono sinoć na istoku nije bilo normalno. Kapacitet je 8000 a bilo je minimalno milja više. Sve stepenice pune, ograda na vrhu istoka ...puna, prostor ispred izlaza...pun. Znači 9000 ..i to 100%. Sjever je ispunio svoju kvotu od 5500 a gledajuči sa istoka može se reči da je zapad bio popunjen na jedno 16 000. Prazan je bio samo onaj dio prema jugu gdje i drotovi nisu dali da se sjedi.
Ledesma10 je napisao/la:Nije fazon da on ganja loptu, nego da daje go, on ni jedan duel ne moze izdrzati, nije nešto naročito brz pa i ne mozes mu dati loptu u prostor(jos takav go nije dao), on svoj nedostatak koristi trkomamstaff je napisao/la:Ne znam zasto se pljuje Bilbija, lik koji je cini mi se jedan od najspremnijih igraca Sarajeva. Toliko se potrosio sinoc i gino je za svaku loptu. Nemanji treba konkurencija, nadam se da ce doci Bekic. Za moderno evropsko Sarajevo nam treba novi golman, oba beka i jos jedan napadac. Ali klasni igraci. Mene je ovaj Okic razocarao... Milsio sam da je bolji igrac. Cimi i Radovac, opet ponavljam, dijamanti naseg fudbala. Cimi odmah moze pored Besica na zadnjeg veznog
Bezveze se napada Nemanja koji ima velike zasluge sto smo u play-off-u.Normalno da ce ganjati igrace iz odbrane i golmana gdje vrsi pritisak na njih ne bi li oni pogrijesili.Ako imalo gledas utakmice ostalih vecih liga vidjet ces da najistureniji napadac vrsi pritisak na golmana i odbranu sto je normalno.Al' kod nas je to tako cim se izgubi neko se kritikuje.Za sinoc ostaje zal sto nije bilo makar nerjeseno ali izgubiti 3:2 od Gladbaha je vise nego dobro.Uz to smo imali dominaciju dok nismo primili treci gol jer to utice psihicki na igrace.Dva puta smo gubili i dva puta smo se vracali.Jucerasnjom utakmicom su nezadovoljni oni koji dodju NEKAD na utakmicu i misle da se sve moze i nesto pametuju treba ovako treba onako.Dodjite na domace prvenstvo pa vidite kako je to tesko igrati kad ekipa protiv tebe igra bunker.Evo vec u nedjelju ce biti problema protiv Mladosti koja ce se braniti cijelu utakmicu.Svi igraci su pokazali sinoc borbenost i ostavili svoj zadnji atom snage.Svi prolazne ocjene osim Deje.
ne mora značiti... gotovo na svakom ulazu si imao grupice koje su čekale da ih uvede neko (zaštitar, drot, onaj s kartama)..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
[/quote]
Bezveze se napada Nemanja koji ima velike zasluge sto smo u play-off-u.Normalno da ce ganjati igrace iz odbrane i golmana gdje vrsi pritisak na njih ne bi li oni pogrijesili.Ako imalo gledas utakmice ostalih vecih liga vidjet ces da najistureniji napadac vrsi pritisak na golmana i odbranu sto je normalno.Al' kod nas je to tako cim se izgubi neko se kritikuje.Za sinoc ostaje zal sto nije bilo makar nerjeseno ali izgubiti 3:2 od Gladbaha je vise nego dobro.Uz to smo imali dominaciju dok nismo primili treci gol jer to utice psihicki na igrace.Dva puta smo gubili i dva puta smo se vracali.Jucerasnjom utakmicom su nezadovoljni oni koji dodju NEKAD na utakmicu i misle da se sve moze i nesto pametuju treba ovako treba onako.Dodjite na domace prvenstvo pa vidite kako je to tesko igrati kad ekipa protiv tebe igra bunker.Evo vec u nedjelju ce biti problema protiv Mladosti koja ce se braniti cijelu utakmicu.Svi igraci su pokazali sinoc borbenost i ostavili svoj zadnji atom snage.Svi prolazne ocjene osim Deje.[/quote]
Al' gubi snagu, kad si vidio Benzemu da onako ganja?? i kad treba da istrči, Stojčev da loptu u prostor nema snage. Nije da ga napadam, nego jednostavno momak nije kvalitet za ono što mi želimo. Pratim ja dovoljno, inače ne bih komentarisao, a i bavio sam se fudbalom tako da znam više garant nego ti, i s tog aspekta gledam
Bezveze se napada Nemanja koji ima velike zasluge sto smo u play-off-u.Normalno da ce ganjati igrace iz odbrane i golmana gdje vrsi pritisak na njih ne bi li oni pogrijesili.Ako imalo gledas utakmice ostalih vecih liga vidjet ces da najistureniji napadac vrsi pritisak na golmana i odbranu sto je normalno.Al' kod nas je to tako cim se izgubi neko se kritikuje.Za sinoc ostaje zal sto nije bilo makar nerjeseno ali izgubiti 3:2 od Gladbaha je vise nego dobro.Uz to smo imali dominaciju dok nismo primili treci gol jer to utice psihicki na igrace.Dva puta smo gubili i dva puta smo se vracali.Jucerasnjom utakmicom su nezadovoljni oni koji dodju NEKAD na utakmicu i misle da se sve moze i nesto pametuju treba ovako treba onako.Dodjite na domace prvenstvo pa vidite kako je to tesko igrati kad ekipa protiv tebe igra bunker.Evo vec u nedjelju ce biti problema protiv Mladosti koja ce se braniti cijelu utakmicu.Svi igraci su pokazali sinoc borbenost i ostavili svoj zadnji atom snage.Svi prolazne ocjene osim Deje.[/quote]
Al' gubi snagu, kad si vidio Benzemu da onako ganja?? i kad treba da istrči, Stojčev da loptu u prostor nema snage. Nije da ga napadam, nego jednostavno momak nije kvalitet za ono što mi želimo. Pratim ja dovoljno, inače ne bih komentarisao, a i bavio sam se fudbalom tako da znam više garant nego ti, i s tog aspekta gledam

CIMIROT I ZVANIČNO NA SPISKU !!!!!!!!!!!!!!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- diplomatija
- Kontakt:
Svaka čast, dobri ste sinoć bili, ali ja se ne mogu oteti dojmu da su ovi iz borusije odrađivali jedan jači trening, ako nije bio trening ispadaju ove godine iz lige..
Mi ćemo s vama da odradimo jedan lakši trening.diplomatija je napisao/la:Svaka čast, dobri ste sinoć bili, ali ja se ne mogu oteti dojmu da su ovi iz borusije odrađivali jedan jači trening, ako nije bio trening ispadaju ove godine iz lige..
glupost za hrabre je sebičan lijek