Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma nema ništa od toga,plus ogromna plaća cavanija,nevjerujem da bi pristao na duplo manju plaću,bolje iskoristiti pumu i dovest falcaa,pa nek mu oni daju pola plaće 

- Ozymandias
- Kontakt:
Dvije muhe jednim udarcemAA23 je napisao/la:According to reports #AFC are preparing to offer £40m + #Giroud for PSG striker Edinson Cavani.
Salji kladu

Kako bi nam ovo godilo Girouda lijepo upakovati,jos mu masnicu staviti i dati tih 40 miliona

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pristao bi on i na manju platu,ali ne bas manju za 3 ili 4 miliona,jer njih u Francuskoj pojede porez,previse placaju,tako da bi za nekih 8 milki po sezoni on dosao namarambo16 je napisao/la:Cavani ima 10 miliona eura po sezoni!!

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kažu da ako bude odbijena ponuda za Cavanija da ćemo ganjat Falkaa na posudbu
Citam da pola evrope ceka Falkaa na posudbu. Ne znam sto ga se Monako rjesava pa makar i na godinu. Je li zbog povrede? Monako kako je krenuo bit ce ko oni rusi, Anzi.AA23 je napisao/la:Kažu da ako bude odbijena ponuda za Cavanija da ćemo ganjat Falkaa na posudbu
prilika da puma otvori kesu i financira svog manekena kad je tolko jako htjela svoga igrača u klubu da je gurala i onog budalaša balotellija 

Vlasnika Monaca skupo stajao razvod braka, pa ga sad posuduđuje dok se financijski ne oporavimuamerc je napisao/la:Citam da pola evrope ceka Falkaa na posudbu. Ne znam sto ga se Monako rjesava pa makar i na godinu. Je li zbog povrede? Monako kako je krenuo bit ce ko oni rusi, Anzi.AA23 je napisao/la:Kažu da ako bude odbijena ponuda za Cavanija da ćemo ganjat Falkaa na posudbu

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Monaco želi da Falcao ode a kažu Falcao odbio Liverpool, da ga Wenger uzme da posalje kladu na klupu a Sanoga na posudbu, treba strogo tu i odma poslat na klupu Cazorlu, Girouda itd, Giroudu se daju 2 godine da pokaže da zna bolje al nažalost on ne može više a mi sa njim od top 4 vidjet više nećemo, toliko
Ziru je svoj maximum pokazo, dosta mi je njegovog dokazivanja. Daj neku zvijer u napad Arseneee Dedicuu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Radamel Falcao je 300 puta izjavljivao kako želi u Real! Wenger je potvrdio da smo završili sa pojačanjima u napadu!
Znači sve glasine koje nas povežu sa napadačima 95% nisu tačne!
Moja očekivanja (kao i očekivanja svih vjernih navijača najvećeg Londonskog klub) su dovođenje Famoznog DM-a.
Znači sve glasine koje nas povežu sa napadačima 95% nisu tačne!
Moja očekivanja (kao i očekivanja svih vjernih navijača najvećeg Londonskog klub) su dovođenje Famoznog DM-a.
A.F.C. Bournemouth!
Ni Cavani ni Falcao izgleda ce nas novi igrac biti Marco Reus. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne kontam kako to Schurle može igrati još u provm kolu protiv Burnleya, a za ove naše se još ne zna hoće li biti spremni za Everton. Također Lahm, Schweinsteiger... su počeli igrati za Bayern još prošle sedmice.on the return of the three Germans…
I will check of course today and tomorrow to see if they will be available for selection. That is a target I fixed to them to prepare to be ready for selection against Everton. Will I use the three? Certainly not because they lack competition but they might be included for Saturday.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
u nas uvijek problemi sa spremom, fakat schurle za Chelsea vec uveliko igra a nase svabe upitni i za drugo kolo 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kome to dajete 40 milki da odvede Žirua
Kakve mi napadace imamo, to je za poželiti samo

Kakve mi napadace imamo, to je za poželiti samo

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
uz nekoliko izmjena u pocetnih 11 mogli bi doci do pobjede
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Što se tiće Artete kao pojedinca i njegovih igračkih kvaliteta uopšte nije loš koliko se ovdje predstavlja. Slažem se da treba Arsenalu bolji igrač od njega ali je fazon što na toj poziciji ima igrača koji su gori od njega. Valjda se onda treba riješiti Flaminija i Diabija koji vjerujem imaju istu platu kao i Arteta a ne odigraju pet mečeva u sezoni. Treba se riješiti prvo ovih panjeva pa onda i Artete. On svakako ne može odigrati više od dvije sezone.
A što se tiče pojačanja ko bi najbolje odgovarao mislim da je to Khedira. Već se dokazao da može da igra na visokom nivou i ne bi mu trebalo neko vrijeme za prilagođavanje a sezona je uveliko počela. A ako bude trebao neko ko glumi budalu na terenu i frajera da pravi faule ima Flamini koji i ne zna ništa drugo. Mada ko god dođe na poziciju zadnjeg veznog od ovih koji su se povezivali sa Arsenalom sigurno da Arsenal neće biti slabiji. Tako da neka dovodi koga god hoće samo da ne bude free transfer.
A što se tiče pojačanja ko bi najbolje odgovarao mislim da je to Khedira. Već se dokazao da može da igra na visokom nivou i ne bi mu trebalo neko vrijeme za prilagođavanje a sezona je uveliko počela. A ako bude trebao neko ko glumi budalu na terenu i frajera da pravi faule ima Flamini koji i ne zna ništa drugo. Mada ko god dođe na poziciju zadnjeg veznog od ovih koji su se povezivali sa Arsenalom sigurno da Arsenal neće biti slabiji. Tako da neka dovodi koga god hoće samo da ne bude free transfer.
Sad kad Psg odbije ponudu od £32M + Giroud i uzmu samo £32M 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.