Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sheyi » 22 avg 2014, 01:07

:zzz: :zzz: :zzz:
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 22 avg 2014, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2014, 01:08

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Necu, gdje cu to bratu uradit :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 avg 2014, 01:08

pobjedesve je napisao/la:Evo ja koji sam do juce govorio da ne treba dobiti poziv Cimirot, sad kazem da treba.(Stilic bi meni imao prednost poziva u odnosu na njega ali bi ga dobila obojica)

A od ostalih niko, pogotovo Dupovac i Bandovic.
Ma kakav Dupovac,odbrana Sarajeva je smijesna,najslabiji dio tima,pogotovo stoperski par.Ako misle izbalansirat ekipu moraju naci puno bolje stopere.Kod prvog gola je sramota sta su im ljudi uradili.
Za Bandovica ne treba trositi rijeci.
Cimirot moze sad za sad na spisak 23 ,potencijal za buducnost imaju jos Radovac i Duljevic,ostalo ni blizu spiska od 50 igraca.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2014, 01:13

Cimirot da, ako vec neko mora iz nase lige...
Bandovic, Bilbija i ovi ostali sto se spominju- nemojte me zayebavat' :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 01:16

Ajax je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Vidim da je vec pocelo pretjerivanje te Duljevic te Dupovac daj drzavljanstvo Tatomirovicu daj Stojcevu...Jedini Cimirot trenutno moze dobiti poziv jer zasluzuje momak je hladnokrvan,a ima i talenat moderni DMF poput Besica i mogao bi izbaciti A.Hadzica sa spiska ali ovi ostali su daleko od rep. Radovac bi trebao igrati za U21..
Duljevic je bolje krilo od Avdije i puno veci potencijal. Avdija vise nije potencijal sa 29 godina. Tatomirovic je najbolji stoper lige i ako bi imao drzavljanstvo sasvim realno bi ocekivao poziv Papeta. O Dupovcu se vec duze vremena govori i danas je odigrao dobro i realno bi se trebao naci bar kao jedan od 30 igraca ( siri spisak )
Evo vidis prvo Avdija i Duljevic ne igraju na istoj poziciji Duljevic igra kao lijevi vezni ili lijevo krilo,a u rep. imas Lulica Viscu Salihovica na lijevoj strani tako da tu tesko moze neki novi igrac igrati sto se tice desne strane Hajrovic i Avdija stim da bi mozda i Kvrzic iz rijeke mogo uskoro opet se vratit tako da jasno je..Sto se tice stopera imas naprimjer jednog Vranjesa koji je igrao standardno u Turskoj polusezonu i nesiguran je zamisli tek kako bi jedan Tatomirovic pokazo se..Slazem se ovi pobrojani igraci na jedan siri spisak da ali trenutno samo Cimirot zasluzuje poziv kao najbolji igrac PLBiH mozda Zakaric uskoro ako ostane na ovom nivou

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 01:24

Duljevica igra i lijevo i desno krilo po potrebi jednako dobro. Avdija je svakako krilo koje se gura na beka. A nije ni dobar bek ni dobro krilo. I to ce se vidjeti ( nadam se da ipak nece ) ako zaigra ijednu utakmicu protiv iole bolje reprezentacije. Tatomirovica je trazila Crvena zvjezda ( i ove sezone ) isto kao Vranjesa i zbog bolje finansijske ponude se je odlucio za Sarajevo. Tu su njih dvojica po kvalitetu. Jedino sto Ogi ne zna ni sam gdje ce igrati a Tatomirovic je standardno odlican. Stojcev bi prekuco u Hajduku. Tamo bi bio obozavan bar kao prije par godina Ibricic ako ne i vise. Samo sto mnogi podcjenjuju sve sto je domace. Hajduk trenutno nije ispred Sarajeva i ima/o je puno lakse protivnike u zadnja dva kola. Neuporedivo lakse. Da je ovakav gol postigao Tin ovdje bi pojedini ispisali bar 20 stranica.

slika

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2014, 01:35

Ja ne razumijem zasto na ovoj temi spominjes igrace koji veze nemaju sa nasom repkom, kao sto su Tankovic, Seferovic, Stojcev...? :hmmmmm:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 01:50

Sta bi ja sad tebi trebao objasnjavati da je Seferovic bio na korak do promjene drzavljanstva i da imas linkove i sa ovog sajta u kojima to govori da se jos samo zelio sastati sa selektorom. Ili je novinar to sve izmislio. I ona nagrada za najboljeg mladog igraca i druzenje sa Dzekom i Spahom je bilo zato jer nema nikakve veze sa BiH. Kod Tankovica je isto postojala sanse doduse ne tolika ali da se je malo bolje pristupilo mozda bi bilo vise rezultata. Stojcev koliko cujem ima namjeru promjeniti drzavljanstvo i zaigrati za Makedoniju. Doduse ne znam zasto sada spominjes Seferovica i Tankvica kada je rijec samo o igracima Sarajeva na zadnjih par stranica. Danas sam se ukljucio u razgovor o Tankovicu samo zbog izjave koje je bila drugacija od najnovije video izjave Tankovica po tim pitanjima. Isto tako danas sam napisao da je Seferovic nazalost izgubljen za BiH ali Tankovic jos nije sto je i istina.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2014, 01:55

Ja sam upoznat sa svim tim, i krivim nase nesposobnjakovice iz Saveza, ali koja je svrha njihovog pominjanja ovdje, i zasto si stavio taj gol Stojceva gore?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 02:00

Consigliere je napisao/la:Ja sam upoznat sa svim tim, i krivim nase nesposobnjakovice iz Saveza, ali koja je svrha njihovog pominjanja ovdje, i zasto si stavio taj gol Stojceva gore?
Pa kod Tankovica jos postoji sansa dok ne zaigra sluzbenu utakmicu za Svedsku. ( sjeti se Hajrovica ) Nadu mi je dala ta njegova video izjava kada na tri pitanja zaredom nije rekao da se osjeca kao Svedjanin nego samo da je odigrao tu jednu prijateljsku utakmicu za njih. Znaci momak nije 100% jos odlucio. Sto se tice Stojceva ako moze uzeti Makedonsko drzavljanstvo mogao bi i nase zar ne. Isti mislim iz Tatomirovica. Ni prvi ni zadnji igrac koji je promjenio drzavljanstvo prije nego sto je zaigrao za BiH. Mislima da je i Dupovac vec sada za siri spisak. Ali ipak Tatomirovic mi djeluje bar 20% bolji i sigurniji od njega. Naravno da kod Dupovca nebi bilo tih problema oko papira. Gledao sam ih danas pazljivo i ipak je Tatomirovic za nijasnu bolji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 avg 2014, 02:08

Ja ne znam šta radi Tanković,oko njega su se stvarno zadali,Džeko pričo s njim,na kraju kaže da se u potpunosti osjeća Švedjaninom,hvali Ibru i sl. Može bit da se nešto promjenilo,vrijedi probat,ništa ne gubimo,al ne kontam koga on ovdje je.be
Što se tiče Hrgote,komentari tipa 'nek ide kloc hrvatima','nije nešto' i slično su preglupi i sa takvim razmišljanjem smo otjerali ibrahimovića(doduše oni iza saveza,ne mi).Koga se god može privolit da igra nek dodje,mislim da smo idealna ekipa sad za sve potencijalne reprezentativce,nije havarija u savezu,nismo prejaki pa da nemaju mjesta u timu,a nismo poluamaterska reprezentacija.
Nad tobom sunce najljepše sja

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 02:13

pinoglavi je napisao/la:Ja ne znam šta radi Tanković,oko njega su se stvarno zadali,Džeko pričo s njim,na kraju kaže da se u potpunosti osjeća Švedjaninom,hvali Ibru i sl. Može bit da se nešto promjenilo,vrijedi probat,ništa ne gubimo,al ne kontam koga on ovdje je.be
Što se tiče Hrgote,komentari tipa 'nek ide kloc hrvatima','nije nešto' i slično su preglupi i sa takvim razmišljanjem smo otjerali ibrahimovića(doduše oni iza saveza,ne mi).Koga se god može privolit da igra nek dodje,mislim da smo idealna ekipa sad za sve potencijalne reprezentativce,nije havarija u savezu,nismo prejaki pa da nemaju mjesta u timu,a nismo poluamaterska reprezentacija.
Te izjave iz novina koje je napisao neki njihov novinar ( ako su istinite ) da se osjeca Svedjaninom su na neki nacin demantovane video izjavom koju imas na ovoj temi par stranica unazad gdje to nije zelio da kaze i koja je kasnijeg datuma. Sto se tice Hrgote ( koji nije ni sjena Ibrahimovica kojega navodis ) treba ga zamoliti i ponuditi mu sve sto zeli ali nikako ne treba dozvoliti da nas momak zajebava. Ili hoces ili neces i cao. Nema on mjesta ni u HR ni u SWE trenutno jos manje nego kod nas i on to jako dobro zna. Ali ako on kojim slucajem ceka da mu propadnu druge reprezentacije i tek onda da zaigra za BiH. Onda ga treba **** momentalno.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 avg 2014, 02:45

Prvo nemoj bit smiješan,izjave nisu izmišljene.Stvarno smo ganjali Tankovića,ni Džeko ne zove svakog na piće i razgovor da bi imo više prijatelja,i ima još jedna stvar koju dosta vas ne razumije,a to je kad se obavi razgovor sa nekim igračem,ne zovu se portali da se to iste sekunde plasira u javnost,neke stvari se moraju i krit(ne kažem da se ovi naši ubiše od traženja reprezentativaca,al nije baš da nikad nisu čuli za Vrančića i slične ko što se misli)

Možda momak jednostavno nije htio iz poštovanja prema Bosni,savezu i navijačima koji su imali interesa za njega,i svojoj rodbini, da kaže Švedska je moja domovina il šta je već pitanje bilo.Il' možda hoće da ga se opet traži da bi dobio malo publiciteta.Možda i nije do publiciteta možda samo voli ložit ljude.

Opet,već sam napiso,možda je stvarno nešto drugačije,al za njim ne žalim jer znam da se uložio dovoljan trud da on igra za nas ako se osjeća bosancem,a tako se očito nije/ne osjećao/osjeća.
Dvaput zamuca na intervjuu i odma pljuvat po savezu što se ne bore za njega,a frajer nas hladno već jednom odbio,i to se podobro pričalo o njemu,i oni koji ne prate potencijalne reprezentativce su pratili rasplet situacije.

Što se Hrgote tiče nije bitno jel kvalitet za reprezentacije ili nije,mlad je,igra u vrlo jakom timu bundeslige,vrebaju ga drugi,borit se za njega ko i za sve ostale.Nemamo mi more ovakvih pa da možemo reć ko te ****.Ibru sam naveo jer nije ni Ibra bio zvijezda kad mu je otac kontaktirao naš savez ;) Neće on ni prismrdit Ibri,al taj isti stav su imali ljudi u savezu kad su ga odbili.
Neko dobro napisa,kakve su reakcije kad Džeko da 2 gola,a da se cijelu utakmicu ne vidi?
Nad tobom sunce najljepše sja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 avg 2014, 02:46

Head je napisao/la:Hrgota je pozdravljen aplauzom na Kosevu. ;)
nisam to upratio. Na kraju, početku?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 22 avg 2014, 03:02

Ajax je napisao/la:
Head je napisao/la: Radovac ima ponudu HSV-a 800 000 eura, ne znam hoce li ga prodati.
Jarane nema teorije. Za dvije do tri godine vrijedit ce bar 3 x toliko. Sarajevo ce svakako igrati svake godine evropu bice sve jace i jace. Treba mu samo produzit ugovor tako da ima sveukupno jos bar pet godina. Radovac je siguran dobitak i igracki i svaki drugi :thumbup: :thumbup: ( sve duze sto bude u klubu za sve vece pare cete ga prodati jer ce samo napredovati i on i klub ) Najslicniji igrac Pjanicu od svih koji imamo. Nikako prodati :nene: :nene: Bar ne ispod 2 milke eura.
U BIH ne mogu napredovati.
Zapad. :wave: odma nista ne treba da ceka.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2014, 03:05

Gojko Cimirot veceras jos jednom zacepio usta svim onim koji su ovdje ismijavali momka i njegov poziv..Besic koji je eto postao kako selektor kaze nezamjenjiv u reprezentaciji nebi nista bolje odigrao od Cimirota veceras..PERFEKCIJA
Dok odradi kvalifikacije sa repkom i jos jednu dobru sezonu u Sarajevu i imat cemo prvi milionski transfer iz nase lige

o Bandovicu sam jucer rekao svoje misljenje,navijac sam Sarajeva ali on u reprezentaciji :crazy:
U nasoj ligi sigurno imaju 3-4 kvalitetnija golmana da ne govorim o Sehicu,Buricu itd

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 22 avg 2014, 07:20

Ajax je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Vidim da je vec pocelo pretjerivanje te Duljevic te Dupovac daj drzavljanstvo Tatomirovicu daj Stojcevu...Jedini Cimirot trenutno moze dobiti poziv jer zasluzuje momak je hladnokrvan,a ima i talenat moderni DMF poput Besica i mogao bi izbaciti A.Hadzica sa spiska ali ovi ostali su daleko od rep. Radovac bi trebao igrati za U21..
Duljevic je bolje krilo od Avdije i puno veci potencijal. Avdija vise nije potencijal sa 29 godina. Tatomirovic je najbolji stoper lige i ako bi imao drzavljanstvo sasvim realno bi ocekivao poziv Papeta. O Dupovcu se vec duze vremena govori i danas je odigrao dobro i realno bi se trebao naci bar kao jedan od 30 igraca ( siri spisak ). Stojcev je najbolji igrac Sarajeva i opet ako bi kojim slucajem imao drzavljanstvo mogao bi ocekivati poziv. Stojcev u Hajduku bi bio bez ikakve sumnje daleko najbolji igrac kod njih. Ni blizu nemaju igraca njegovih kvaliteta. I to danas je bila jedna od njegovih losijih partija jer je uvjek imao bar dvojicu igraca na sebi a to su trebali drugi igraci da iskoriste vise. Cimirot jeste moderan zadnji vezni ali da bi bio blizu prvih 11 mora biti puno bolji u defanzivi sto on nije. Ofanzivno je i previse dobar.

O svim tim igracima se govori vec par mjeseci. Niko to ne izmislja nakon jedna utakmice. Uvjek se govori o istih 4,5 igraca. Osim sto je neko slucajno spomenuo Bilbiju koji nema mjesta ni blizu.
Jel ima neko osim Biblije iz FKS da nije kandidat za reprezentaciju? :)
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2014, 07:24

Cimirot ce za par sati dobiti poziv
Bandovic,ako je Susic imalo normalan nece nikad bit ni blizu poziva
Duljevic ce kad tad biti reprezentativac to je valjda svima jasno
Bilbija : tesko,da ne kazem nemoguce da ikad dobije poziv
Dupovac,kad napravi neki transfer,ako nastavi igrati dobro,a odbrana bude kakva je sad,zasto da ne
Radovac : kao i Duljevic

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 avg 2014, 08:05

Dupovac je los....

Njegova reakcija kod svih golova protiv Sarajeva ove sezone to dokazuje...... Ima mnogo nedostataka, brzina i pozicioniranje su mu najvece mane.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 avg 2014, 08:10

mirzatele je napisao/la:Gojko Cimirot veceras jos jednom zacepio usta svim onim koji su ovdje ismijavali momka i njegov poziv..Besic koji je eto postao kako selektor kaze nezamjenjiv u reprezentaciji nebi nista bolje odigrao od Cimirota veceras..PERFEKCIJA
Dok odradi kvalifikacije sa repkom i jos jednu dobru sezonu u Sarajevu i imat cemo prvi milionski transfer iz nase lige

o Bandovicu sam jucer rekao svoje misljenje,navijac sam Sarajeva ali on u reprezentaciji :crazy:
U nasoj ligi sigurno imaju 3-4 kvalitetnija golmana da ne govorim o Sehicu,Buricu itd
pored ove dvojice..
soldo, oštraković i dujković su za bandovića klasa :salut:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 24 gosta.