FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A neka djeca mala stalo se porede s' nama !
http://sportsport.ba/tifo/velicanstvena ... zla/138516" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/tifo/velicanstvena ... zla/138516" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg, samo Bandović nemože da procjeni let lopte u trajanju od 3, 4 sekunde!*p!p!t@* je napisao/la:A ima i opcija da je skontao da će ovo golman čisto pokupiti pa je zato spustio zastavicu. SAmo što ga je golman malo je reći zaje'bao. Kao i sebe, pa i svoju ekipu. To mi je nekako najlogičnije objašnjenje...hz033 je napisao/la:AL pogledaj na slici, visinu lopte i gdje Bandović, majko mila
U novi boj ...
kako Bilbija van pa Bojan i Samir nisu mogli više hodati ni ostali nisu haman nešto ali ova dva samo da ih je malo ranije u izvadio mislim da ne bi izgubilizgembo89 je napisao/la:U drugom pol prije gola Hrgote za 3-2 bila je jedna kontra nakon kornera Sarajeva Johnson po desnoj ali je lopta presla gol tada se vidjelo da Sarajevo pada u tempu i sam u sebi kazem daj zamjeni nekoga da malo osvjezi zadnju liniju mislio sam u glavi Bilbija da ide van Kovacevic unutra,a Krste na napadaca nije proslo ni 2min Hrgota zabi..Mozda se to nista nije moglo sprijeciti jer su imali jos 1-2 sanse ali kazem nervira me ponekad sto Uscuplic taktizira sa izmjenama ko Van Gal ,a ekipa pada fizicki..Protić umalo usra na kraju ko Spahic sa Emenikeom
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 22 avg 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Bas me zanima koji bi rezultat bio da su igrali maleni i Gladbah 
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Nemoj to.amstaff je napisao/la:Bas me zanima koji bi rezultat bio da su igrali maleni i Gladbah
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto nemoj..pa zeza,jbtiamstaff je napisao/la:Bas me zanima koji bi rezultat bio da su igrali maleni i Gladbah

gladbahli bi mumijevi,garant...

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 22 avg 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
suti , ziv bio !amstaff je napisao/la:Bas me zanima koji bi rezultat bio da su igrali maleni i Gladbah
- Evolution87
- Kontakt:
e moj dejo 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hajmo istokkk... 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
al Cimirot jede malu djecu , kako frajer igra svaka mu cast 

Ma Cimirot je zvijer, kapa do podaaS_Roma je napisao/la:al Cimirot jede malu djecu , kako frajer igra svaka mu cast

U novi boj ...
Rekoh li ja bez sekiracije za posjetu kad mi čovjek 25 minuta pred početak reče ne može se više na istok ne daju ahahaha 

Sarajevo ljubavi moja!
E da i to, imam osjećaj da su ili štampali malo više nego može stati, ili puštali bez karte. Nema smisla da ljudi nemaju gdje a ulaze !sekac je napisao/la:Rekoh li ja bez sekiracije za posjetu kad mi čovjek 25 minuta pred početak reče ne može se više na istok ne daju ahahaha
U novi boj ...
- alan_kardec
- Kontakt:
Kakva rupa je ovaj Bandović, to je strašno.
I ovakve početničke greške mu se ne dešavaju prvi put.

I ovakve početničke greške mu se ne dešavaju prvi put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- samo_lijevo
- Kontakt:
i onda uefa posalje cestitku.hz033 je napisao/la:E da i to, imam osjećaj da su ili štampali malo više nego može stati, ili puštali bez karte. Nema smisla da ljudi nemaju gdje a ulaze !sekac je napisao/la:Rekoh li ja bez sekiracije za posjetu kad mi čovjek 25 minuta pred početak reče ne može se više na istok ne daju ahahaha
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Da citiram komentatora sa Arene*p!p!t@* je napisao/la:
Jer je očigledno da niko živ ne može da skonta šta mu se vrzmalo po glavi u datom trenutku.

"Sudija je tu signalizirao.. Boga pitajte šta."
Živa istina

4.10.2009.
OVO JE STRAŠNO, SA EKIPOM KOJA IMA TITULE KUPA UEFA, NJEMČKE LIGE KOJA JE BILA IZA MOĆNOG BAJERNA BORUSIJE,LEVERKUZENA ŠALKKEA odmah uz njih, kojadrzi 4 rekordne pobjede u BL, ekipa koja ima sve same reprezentativce, na Koševu je dobila ravnopravnog ako ne i boljeg protivnika!!!!
DIVOVI HVALA VAM, OVO JE PERVERZNO KAKO DVA MOMKA OD 18 I 21 OGIDNU UZIMAJU SREDINU TERENA!
CIMIROT JE GENIJE FUDBALSKI KOJI CE OTICI ZA NEVJEROVATNU SUMU NOVCA U JEDNU OD LIGA 5... nakon ove utakmice veceras kada su ga posmatrali STRASNI klubovi. ocekujte navalu na njega... MORAMO GA ZADRZATI!
DOLAZI BEKIĆ TO JE ISTINA I MOGUCE JOS JEDAN....
BANDOVIĆU KONJU MRŠ VIŠE U 1000 MATERINA!
DIVOVI HVALA VAM, OVO JE PERVERZNO KAKO DVA MOMKA OD 18 I 21 OGIDNU UZIMAJU SREDINU TERENA!
CIMIROT JE GENIJE FUDBALSKI KOJI CE OTICI ZA NEVJEROVATNU SUMU NOVCA U JEDNU OD LIGA 5... nakon ove utakmice veceras kada su ga posmatrali STRASNI klubovi. ocekujte navalu na njega... MORAMO GA ZADRZATI!
DOLAZI BEKIĆ TO JE ISTINA I MOGUCE JOS JEDAN....
BANDOVIĆU KONJU MRŠ VIŠE U 1000 MATERINA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma nek salju, **** 24 hiljade km to je za nas 0
Toliko Velskoski, Dupovac i Radovac mjesecno nargila ispuse 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ramo jel ovo 100% ??rammstein je napisao/la: DOLAZI BEKIĆ TO JE ISTINA I MOGUCE JOS JEDAN....
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ubipara i 38 gostiju.