Radovac, skidam kapu.

Bandovic.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jarane nema teorije. Za dvije do tri godine vrijedit ce bar 3 x toliko. Sarajevo ce svakako igrati svake godine evropu bice sve jace i jace. Treba mu samo produzit ugovor tako da ima sveukupno jos bar pet godina. Radovac je siguran dobitak i igracki i svaki drugiHead je napisao/la: Radovac ima ponudu HSV-a 800 000 eura, ne znam hoce li ga prodati.
hajde reci da se zajebavaš?Bosniacum Lilium je napisao/la:Gojkara se poigravao sa SvabamaMomak ozbiljno konkurise i za prvih 11
Nije za prvih 11 ali je medju 20 igraca ove selekcije brat bratu. Kakvu mirnocu malac ima u iznosenju lopte.Chinaglia je napisao/la:hajde reci da se zajebavaš?Bosniacum Lilium je napisao/la:Gojkara se poigravao sa SvabamaMomak ozbiljno konkurise i za prvih 11
Ako laze Ibrakovic onda lazem i ja.aleksandar_veliki je napisao/la:
Nema takve ponude, jedino ako veceras nije dosla.
I ti ga sad pretjera. Iz ove livade lige se prodaju igraci za 50.000-100.000 eur. Itekako vjerujem sta je @Head rekao. 800k je sada realna vrijednost i mislim da su bas nesto tako ponudili. Za jedno 2,3 godine ce biti realno 3x toliko. I tada ga treba prodati a i on ce do tada igracki ojacati. Premlad je on jos za HSV. Za 5 miliona se sigurno nece prodati igrac iz Premijer lige nema sanse.Clutch je napisao/la:Bila je puno veća ponuda za Radovca nedavno koja je odbijena. Neće on nigdje. I kad bude išao neće biti ispod 5 milja vjerujte.
Duljevic je bolje krilo od Avdije i puno veci potencijal. Avdija vise nije potencijal sa 29 godina. Tatomirovic je najbolji stoper lige i ako bi imao drzavljanstvo sasvim realno bi ocekivao poziv Papeta. O Dupovcu se vec duze vremena govori i danas je odigrao dobro i realno bi se trebao naci bar kao jedan od 30 igraca ( siri spisak ). Stojcev je najbolji igrac Sarajeva i opet ako bi kojim slucajem imao drzavljanstvo mogao bi ocekivati poziv. Stojcev u Hajduku bi bio bez ikakve sumnje daleko najbolji igrac kod njih. Ni blizu nemaju igraca njegovih kvaliteta. I to danas je bila jedna od njegovih losijih partija jer je uvjek imao bar dvojicu igraca na sebi a to su trebali drugi igraci da iskoriste vise. Cimirot jeste moderan zadnji vezni ali da bi bio blizu prvih 11 mora biti puno bolji u defanzivi sto on nije. Ofanzivno je i previse dobar.zgembo89 je napisao/la:Vidim da je vec pocelo pretjerivanje te Duljevic te Dupovac daj drzavljanstvo Tatomirovicu daj Stojcevu...Jedini Cimirot trenutno moze dobiti poziv jer zasluzuje momak je hladnokrvan,a ima i talenat moderni DMF poput Besica i mogao bi izbaciti A.Hadzica sa spiska ali ovi ostali su daleko od rep. Radovac bi trebao igrati za U21..
Joj kad te zeznem sviju miHead je napisao/la:I da, ne yebite mi cejf sutra, prespavat cu ko da gledam. Dva puta sam otvar'o temu Gojko Cimirot a aleksandar mi brise, valjda se ceka da bude zvanicno.
Eto molba da meni ostavite to zadovoljstvo, tema je moj amanet.![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kad te zeznem sviju miHead je napisao/la:I da, ne yebite mi cejf sutra, prespavat cu ko da gledam. Dva puta sam otvar'o temu Gojko Cimirot a aleksandar mi brise, valjda se ceka da bude zvanicno.
Eto molba da meni ostavite to zadovoljstvo, tema je moj amanet.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, Jegres, Proximic, Sheyi i 43 gosta.