Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Kako su loše Ukrajina i Danska, to nije normalno...
-
- Kontakt:
Ovi Hrvati pravo telentovani.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Jel Musa, Sikiraš, Čampara i Čerkezović imaju pravo igrati i sljedeće godine ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Da samo ti imaju pravo iduce EP igrati i morati ce se skautirati jos mnogo djece po BiH koja su 2000. pogotovo sto ce i Srbi lesinariti maximalno ove po RS-u, o Kockicama da ne govorim... Jednog malca iz Trebinja Srbi su vec uzeli pod svojeVandelanoite je napisao/la:Jel Musa, Sikiraš, Čampara i Čerkezović imaju pravo igrati i sljedeće godine ?

Naci ce se jos neki u nasoj ligi koji 99. i tako ce formirati ekipu... A svakako trebaju racunati i na Nermina Mavrica 2001. god (brat od Emina) bez obzira sto ce biti 2 god mladji.. momak je odlican potencijal...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Svaka cast momci. Svakako hvala i KS BiH sto im je omogucio da se takmice i pokazu da nisu nista losiji od vrsnjaka iz ostalih evropskih zemalja. Eh da su bolji uslovi, gdje bi nam kraj bio. Kako nam je standard losiji i ekonomija u stalnom padu, ne mogu da shvatim da se sport odjednom digao ovako. Izgleda da je bosanski inat konacno proradio. Kad dodjemo do samog dna - pocinjemo se dizati. Samo naprijed momci i volio bih da ostanete na okupu do seniorske reprezentacije pa da vladamo Evropom.

RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Ako pobijedimo i Latviju, ja se vise necu oglasavati na ovom forumu...MetanorisBack je napisao/la:edin74 je napisao/la:Šta kažeš za Latviju,možemol' ići ispod -30?MetanorisBack je napisao/la:
Btw. Zezam se,zato što trčiš pred rudu svaku utakmicu,i zato što sebe unosiš u te prognoze kao da ti neko plaća,eto zato te zajebavam,zato što si to,što si napisao da sam ja u drugom redu.
Eto zato te zajebavam i zajebavat' ću te dok ne prestaneš ispadati smiješan.
Ne mogu vjerovati da 5 klinaca zajebava ozbiljne evropske reprezentacije.
I to na kakav nacin!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Btw. Zezam se,zato što trčiš pred rudu svaku utakmicu,i zato što sebe unosiš u te prognoze kao da ti neko plaća,eto zato te zajebavam,zato što si to,što si napisao da sam ja u drugom redu.
Eto zato te zajebavam i zajebavat' ću te dok ne prestaneš ispadati smiješan.[/quote][/quote]
Ako pobijedimo i Latviju, ja se vise necu oglasavati na ovom forumu...
I to na kakav nacin!!![/quote]
Oglasices ti se oglasiti.To je jace od tebe.Nedostajace nam negative ako tebe ne bude.
Eto zato te zajebavam i zajebavat' ću te dok ne prestaneš ispadati smiješan.[/quote][/quote]
Ako pobijedimo i Latviju, ja se vise necu oglasavati na ovom forumu...
I to na kakav nacin!!![/quote]
Oglasices ti se oglasiti.To je jace od tebe.Nedostajace nam negative ako tebe ne bude.
BosnaE
Nema veze, neka ga. Njegova negativa nam donosi sreću!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eto njega sutra,poslije naše pobjede,sa pričom ovdje smo anonimni tako da njegova riječ ne vrijedi ništa 

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 avg 2014, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne znam da li si čitao njegov post od jučer, ali imao je čovjek pravo u dosta stvari..pinoglavi je napisao/la:Eto njega sutra,poslije naše pobjede,sa pričom ovdje smo anonimni tako da moja riječ ne vrijedi ništa
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Čito sam,nisam napiso da veze nema o čemu priča,nego da mu ne vrijedi to 'neću se javljat' kad je već jednom prekršioClutch je napisao/la:Ne znam da li si čitao njegov post od jučer, ali imao je čovjek pravo u dosta stvari..pinoglavi je napisao/la:Eto njega sutra,poslije naše pobjede,sa pričom ovdje smo anonimni tako da njegova riječ ne vrijedi ništa

Više je naglasak na tome da ćemo pobjedit

Vjerovatno je i upravu za neke stvari,al daj nemoj tolke negative 2/2 smo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Tek vidim da su momciluci napravili veliki uspjeh i ostvarili dvije sjajne pobjede. Zasluzuju vise paznje. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moze li mi neko reci , kako se zvao mladi talentovani kosarkas, koji je igrao za KK Sparse, inace je iz BIH, a nastupao za mlade kategorije Srbije???
Ne mogu se imena da sjetim nikako. Znam da se dizala prasina oko toga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da ne mislis na Djoku Salica ili nekog mladjeg?emir79 je napisao/la:Moze li mi neko reci , kako se zvao mladi talentovani kosarkas, koji je igrao za KK Sparse, inace je iz BIH, a nastupao za mlade kategorije Srbije???
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
- Sarajevo29
- Kontakt:
evo ako nekom treba stream za u16 danas protiv Latvije
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 34804.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 34804.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Danas ima stream al izgleda da je samo za podrucje Latvije
tj mi ga ne mozemo gledati, nisu jucer ni Hrvati mogli gledati svoje... Nesto sto je i sa rukometnom LP gdje se excluzivno LP sa njihove stranice u HD-u ne moze gledati u Bosni...
http://www.ltv.lv/lv/tieshraide/eiropas ... /live.528/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link... i ako slucajno postoji neko ko zna latvijski
(cisto sumnjam) da nam kaze jesam li upravo za prenos da se ne moze gledati van Latvije ili je meni jucer bilo do flash playera jer sam u tom trenutku sa mobitela usao (al opet uredno gledam tekme nekad na mob kad sam vani i gdje ima wifi
)...

http://www.ltv.lv/lv/tieshraide/eiropas ... /live.528/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link... i ako slucajno postoji neko ko zna latvijski

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Dino Radoncic ce nastupati za Bosnu i Hercegovinu

jeli ovo prepostavljas, negdje si suo ili je 100%Gi33 je napisao/la:Dino Radoncic ce nastupati za Bosnu i Hercegovinu![]()
![]()
ako jeste MORAMO zadrzati mjesto u A diviziji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Svaka čast Harunu,provjeren izvor mi je rekao da je lično Divac sa par svojih saradnika išao Dini da lobira da igra za Srbiju ali da je on odbio tu mogućnost,a otac mu se valjda posvađao sa čelnicima Crnogorskog saveza i ako je prvobitno želio da igra za CG,svaka čast Harunu koji je iskoristio to i doveo malog pod našu zastavu,jer je mali strašan potencijal..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
posto ga kudim za lose stvari, red je da ga pohvalim za dobre, zato svaka castsanlituncay je napisao/la:Dino Radončić je sin nekadašnjeg rukometnog reprezentativca BiH Damira Radončića,Bassha je napisao/la:Harune![]()
![]()
![]()
a nedavno je ovaj mladi košarkaš potpisao trogodišnji ugovor s Real Madridom.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.