FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
mogli bi ste vi tri boda danas uzet
...nije losa dvica danas za odigrat..........sretno.

- Simpatizer
- Kontakt:
Igraj 0-2. Mi smo dosad primili samo 9 komada, tako da ne vjerujem da ce nas ovi natankati. A vala tesko cemo i mi koji zabiti. 

HAJ FAJV
Nije loše,nije loše.borcev_navijac je napisao/la:evo sastav ekipe iz glasa i blica sam ga uzeo:
Milinović
Trivunović
Ćorić
Žarić
Damjanović
Vukobratović
Stančeski
Stanić
Puzigaća
Stevanović
Vukelja
Sada sam gledao Stepijevu konferenciju za novinara...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Sta kaze, hoce li pobijediti sve do kraja?VB 1987 je napisao/la:Sada sam gledao Stepijevu konferenciju za novinara...

HAJ FAJV
heheheheehe, kaže da je pregledao snimak utakmice od subote i da kad stvoriš onakve četiri situacije moraš da zabiješ i gol, ali da će već danas da porave taj segment igre, a plus na kraju kaže Budo, da se nada da će svi klubovi iz RS izboriti opstanak ali da se nada da ćemo svi imati razloga i da slavimo na kraju tj da se nada će sa Borcem da slavi titulu na kraju sezone 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ovaj najavljeni sastav,u koji ne vjerujem,bi bio najdefanzivniji u 85-godisnjoj istoriji Borca.
Ako se ne varam,osim Vukelje,svi ostali su po vokaciji prvenstveno odbrambeni igraci
Znam naravno da mogu igrati i druge pozicije,ali ipak....
Ako se ne varam,osim Vukelje,svi ostali su po vokaciji prvenstveno odbrambeni igraci

ne samo to nego bi imali i pet ljevaka u prvih 11, možda je to recept za uspjeh??? 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
I da Stepija dovedemo za Evropu.VB 1987 je napisao/la:i da slavimo na kraju tj da se nada će sa Borcem da slavi titulu na kraju sezone

P.S. Zna li neko kakav je teren danas u Trebinju? Da li je dole padala kisa ovih dana?
HAJ FAJV
-
- Kontakt:
Stevanović je ofanzivni veznjak, orijentisan prema golu , cak ih je na pripremama i dao najvise dva ja mislimSchlager je napisao/la:Ovaj najavljeni sastav,u koji ne vjerujem,bi bio najdefanzivniji u 85-godisnjoj istoriji Borca.
Ako se ne varam,osim Vukelje,svi ostali su po vokaciji prvenstveno odbrambeni igraci![]()
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
za razliku od nas nemaju ni jednog povredjenog igraca,,citam kako najavljuju s njihove strene potpuno napadacku i otvorenu igru,sto bi mogla biti sansa za kontre,pa sad vidjecemo ili cuti;]. Jel zna neko gdje ima prenos na radiju i hoce li uopste biti nesto??
DUPLA MAJSTORE
- Simpatizer
- Kontakt:
Previse je zainteresovanih strana na danasnjoj utakmici za poraz Borca, Leotar mozda i najmanje zainteresovan od svih tih strana....A sto je najgore te zainteresovane strane imaju vrlo jake uticaje u FS BiH....Jutros sam ponesto doznao tako da povlacim ono sto sam juce napisao o nasoj upravi koja kuka unaprijed,trazi snimanje i sl.
Moracemo pruziti vrhunsku igru ako hocemo bar do boda....
Je l to citava utakmica,uzivo?Koje su to frekvencije,da nadjem?Simpatizer je napisao/la:Prenosice Radio RS i Radio BH.

Bice bas tesko!Jedan gol ce odluciti,siguran sam.Schlager je napisao/la:Previse je zainteresovanih strana na danasnjoj utakmici za poraz Borca, Leotar mozda i najmanje zainteresovan od svih tih strana....A sto je najgore te zainteresovane strane imaju vrlo jake uticaje u FS BiH....Jutros sam ponesto doznao tako da povlacim ono sto sam juce napisao o nasoj upravi koja kuka unaprijed,trazi snimanje i sl.
Treci put castimo
http://www.rtrs.tv/tatamata je napisao/la:Je l to citava utakmica,uzivo?Koje su to frekvencije,da nadjem?Simpatizer je napisao/la:Prenosice Radio RS i Radio BH.![]()
Metalac GM 1 - 1 Vojvodina
18'Peric 31' Bilbija
18'Peric 31' Bilbija
Bas sam to htio da napisembojdo je napisao/la:Metalac GM 1 - 1 Vojvodina
18'Peric 31' Bilbija

"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
hehehehehe, ipak je Džo u prvih 11 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.