adnan6595 je napisao/la:mozda se desi cudo pa pobijedite Turbinu
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Promašena formacija i vrlo malo raspoloženih igrača. To je priča današnje utakmice. Sva sreća pa bodovi ostaju tu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kako sam ja drug vidio Pantic se povredio...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Promašena formacija i vrlo malo raspoloženih igrača. To je priča današnje utakmice. Sva sreća pa bodovi ostaju tu.
Treba objektivno sagledat situaciju i priznat da je danasnja ekipa bila čista 0 (drugo poluvrjeme, pošto prvo nisam bio,, al ovi sto su bili kazu da je bilo losije nego drugo),, Moguće da je pritisak bio na igračima i umor... Grbešić ima roka do subote da se ispravi inače ide sa klupe....

- 7aprildomemoj
Atomsko Bratstvo sa obranom od armiranog betona, veznim redom kao Barca i napadom u kojem napadači redaju prilike jednu za drugom je danas prezentovalo PL nogomet
Od ove ekipe kako sad izgleda nema hljeba. Anemičnih 90 minuta sa jednom jedinom prilikom kada Pljevljak iskosa pogađa stativu i više sretnim nego spretnim pogotkom Galina na samom kraju tekme ne obećava mnogo ove sezone. Ekipu može voditi bilo koji amater i to sa tribina kao što ih vodi ovaj nazovi stručnjak od trenera. Kerim totalno van forme, Musa ne može izdržat 15 minuta odmah je prokuho, Damče nikako da se sastavi sa loptom. Ama baš ni jedan danas ne zaslužuje prolaznu ocjenu. I još za one koji se kunu u bratske odnose dva kluba nek znaju unaprijed da u 16 kolu u Čapljini nema bodova za nas. Putuj Gošku u Pl nemoj čekati na nas 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Dobro ba ti turbose, spusti se na zemlju ba nemoj letit visoko, niko ne nosi bodove iz Gracanice, ja ti kazem da cemo igrati bolje i da imas kuci ponjet 3 gola....adnan6595 je napisao/la:ubice vas Turbina ko mraz paprike
Prvo se raspitaj ko je Bratstvo i da li je moguce odnjet bodove iz Gracanice pa onda nesto pisi
" onclick="window.open(this.href);return false;GracanicaAA je napisao/la:Dobro ba ti turbose, spusti se na zemlju ba nemoj letit visoko, niko ne nosi bodove iz Gracanice, ja ti kazem da cemo igrati bolje i da imas kuci ponjet 3 gola....adnan6595 je napisao/la:ubice vas Turbina ko mraz paprike
Prvo se raspitaj ko je Bratstvo i da li je moguce odnjet bodove iz Gracanice pa onda nesto pisi
khm. i da, utakmica nije kupljena
adnan6595 je napisao/la:ubice vas Turbina ko mraz paprike
lezaje , rezhebace to gracanlije
od turbine samo rotor ostade
Video sa današnje utakmice 
http://lukavac-x.ba/video/nk-bratstvo-h ... a-1-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lukavac-x.ba/video/nk-bratstvo-h ... a-1-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
sta ce malo Bratstvo da valjate igrali bi premier ligu vec
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Cuj ovog, tek' ušli u ligu i odmah su Barcelona haha 
adnan6595 je napisao/la:sta ce malo Bratstvo da valjate igrali bi premier ligu vec
izgleda da dobijamo novog idola veceg od anonimnog
Gosk ulazi ove sezone
a vi jos koju sezonu u prvoj ligi navikli ste

The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
realancojk
- Kontakt:
Pusti ti to nego de nam reci kakav je ambijent na derbiju s Višičima, Kupresom, Klisom?
Ja mislim da to ne može svako doživjeti

Ja mislim da to ne može svako doživjeti
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
A i vi aBd u nizi rang, navikli steadnan6595 je napisao/la:Gosk ulazi ove sezone![]()
![]()
![]()
a cini ti se brate ciniqqlele je napisao/la:A i vi aBd u nizi rang, navikli steadnan6595 je napisao/la:Gosk ulazi ove sezone![]()
![]()
![]()
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa brate ti neznas jos ko je Bratstvo i kako igra, nema veze ti nas tako gledas i govoris da ste ispred nas, ti jerane mislis da se u ova 2-3 kola moze vidit kvalitet klubova prevario si se to tek dolazi 7-8 kolo, pa eto ocekuj 7-8 kolo i da te podsjetim tad ko je iznad a ko ispod, ljep pozdrav.adnan6595 je napisao/la:a cini ti se brate ciniqqlele je napisao/la:A i vi aBd u nizi rang, navikli steadnan6595 je napisao/la:Gosk ulazi ove sezone![]()
![]()
![]()
ispred vas smo trenutno na tabeli
znam ko je Bratstvo pratim odavno sve do 3 BH lige,samo da vidim kakvi ste vi sto ga pratite,lako se nalozite
i visoko letite brate.pa nismo se dzaba pojacavali da nam vi petaka uvalite

The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Polahko drug mi zabijemo 4 gola vama crveni kartonadnan6595 je napisao/la:znam ko je Bratstvo pratim odavno sve do 3 BH lige,samo da vidim kakvi ste vi sto ga pratite,lako se nalozite![]()
i visoko letite brate.pa nismo se dzaba pojacavali da nam vi petaka uvalite
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.