FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

demir44
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la demir44 » 06 mar 2010, 12:17

Navijac sam Zelje,kao sto se vidi u potpisu,medjutim sramota je da se utakmica mora igrati ponovo,i da niste dobli 3 boda...Ovdje je izgleda samo bitno da se Sloboda udalji od zone ispadanja :x :x :x
Rotor Volgograd...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 mar 2010, 12:18

PA KOJI CIRKUS FAKAT OVO NIGDJE NEMA , CUJ NOVA UTAKMICA :o :shock: :x :evil: :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 06 mar 2010, 12:19

Ojj, kako nas mrzee ! :D
Hahaha... Al nema veze !
Idemo ponovo aBd napraviti invaziju na Tuzlu !
Da se tresu od nas kao prosle sedmice ! :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 12:19

nemate se sta bunit...ovo je po zakonu ovog mafijaskog saveza..a do jutros ste se kleli u postenje komisija i saveza...mada cemo vas opet morat otrest al nema veze..pokazali smo vam 2 puta ove sezone gdje ste vi a gdje mi..pa cemo i treci put :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 06 mar 2010, 12:20

neznam sta da kazem na ovu odluku takmicarske komisije da se ponovo igra utakmica.u svakoj normalnoj drzavi vi bi dobili 3 boda al ipak je ovo Bosna...zao mi je sto komsije nisu dobili bodove al nema veze zelim vam da u ponovnoj utakmice uzmete slobodu...sretno komsijee

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2010, 12:20

Jbem ja ovu drzavU!!!

UKRATKO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 06 mar 2010, 12:23

slani grad je napisao/la:nemate se sta bunit...ovo je po zakonu ovog mafijaskog saveza..a do jutros ste se kleli u postenje komisija i saveza...mada cemo vas opet morat otrest al nema veze..pokazali smo vam 2 puta ove sezone gdje ste vi a gdje mi..pa cemo i treci put :D

upravu si tacno se vidi gdje ste vi a gdje smo mi

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 12:24

sarajlija89 je napisao/la:Jbem ja ovu drzavU!!!

UKRATKO
sto ba :D :D ..pa sve je bilo cisto,jel tako....
ne kontam kako necete da nabijete u svoje glaveOVO JE SAVEZ Z.A.J.E.B.O...KO DA JE NEKO LUD U NASOJ UPRAVI PA DA UBACI IGRACA POD KARTONIMA..I MI SMO ZAKINUTI JER VAS MORAMO PONOVO OTRESTI..OVO JE ZA NJIH KOMPROMIS..i vjeruj mi ono sto su oni nama uradili prosle godine ovo je nista :evil: :evil:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2010, 12:30

Svaku narednu utakmicu stavljati igrace koji su pod suspenzijom :!: jel zakoni nikakvi ne vaze,ocito ti niko ne moze uzeti tri boda ako stavis igraca koji nesmije igrati,zanimljivo ovi iz Slobode se prvo kunu da je igrac imao pravo igrati,da bi dan poslije se kleli kako nisu znali da igrac nije imao pravo te da ih niko nije obavjestio,al kod nas prolazi sve tako da i to prolazi

Treba predat slucaj Uefi ko im hebe mater,drugacije nemozes sa njima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 mar 2010, 12:34

slani grad je napisao/la:nemate se sta bunit...ovo je po zakonu ovog mafijaskog saveza..a do jutros ste se kleli u postenje komisija i saveza...mada cemo vas opet morat otrest al nema veze..pokazali smo vam 2 puta ove sezone gdje ste vi a gdje mi..pa cemo i treci put :D

cekaj da se malo prisjetim :roll: a da vi negdje ste 2 al kad okrenesa tabelu :lol: a mi smo negdje u vrhu 3 :) a jeste nas oderali nema sta na AFH jednom presli centar i dali go,al jbg treba i to znat sto jest jest ,nema niko onako savrsen bunker uigran,a za tusanj konacni dali vise od 1 gola po utakmici i dernek,smijesni i ti nasao nesto pricat, samo mi reci kolko imas godina 10,11,12 ,ne vjerujem da vise imas 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 06 mar 2010, 12:39

KAd se skonta mozda je tako i najbolj, Olipik je imo obavezu da uz ispisnicu prikaze i te kartone sto nije uradio, i ne moze svaki klub voditi zapisnik svih utakica pa da zna ko ima zute kartone, al opet sa druge strane po pravilima ste zasluzili te bodove al eto kako je tako je, ipak je ovo najpostenije sto tice fudbala ako ste bolji pobjedite na terenu i to je to ako ne onda ne i idemo dalje
Mes Que Un Club

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 mar 2010, 12:49

SAMPIONI U INAT SVIMA
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 06 mar 2010, 12:51

amertiger je napisao/la:KAd se skonta mozda je tako i najbolj, Olipik je imo obavezu da uz ispisnicu prikaze i te kartone sto nije uradio, i ne moze svaki klub voditi zapisnik svih utakica pa da zna ko ima zute kartone, al opet sa druge strane po pravilima ste zasluzili te bodove al eto kako je tako je, ipak je ovo najpostenije sto tice fudbala ako ste bolji pobjedite na terenu i to je to ako ne onda ne i idemo dalje
E i ja se slazem aps sa postom ovoga momka !
Ako smo bolji evo nam sanse da dokazemo na terenu !
Da su nam dali 3 boda i onda osvojili titulu, svi bi na nas drvlje i kamenje bacali !
Ovako evo jos jedna prilika Cali i nasim momcima da odu u Tuzlu i pokazu svima da se na Kosevu igra najljepsi i najbolji fudbal !
Ovako je mozda najbolje !
A pravila ne trebaju nasem savezu ! I onako rade po svome ! :D ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 mar 2010, 12:54

Fare_Sa je napisao/la:
amertiger je napisao/la:KAd se skonta mozda je tako i najbolj, Olipik je imo obavezu da uz ispisnicu prikaze i te kartone sto nije uradio, i ne moze svaki klub voditi zapisnik svih utakica pa da zna ko ima zute kartone, al opet sa druge strane po pravilima ste zasluzili te bodove al eto kako je tako je, ipak je ovo najpostenije sto tice fudbala ako ste bolji pobjedite na terenu i to je to ako ne onda ne i idemo dalje
Da su nam dali 3 boda i onda osvojili titulu, svi bi na nas drvlje i kamenje bacali !
Ovako evo jos jedna prilika Cali i nasim momcima da odu u Tuzlu i pokazu svima da se na Kosevu igra najljepsi i najbolji fudbal !
da ti ja iskreno kazem ..... onda smo potrosili 15 000 km ....za 10 minuta tekme i 5 sati provociranja-...
STA MISLIS KOLIKO CE LJUDI PONOVO BITI NA ISTOM GOSTOVANJU?????
iz ove lige treba lijepo istupiti .... **** ovo....u ZAKONU pise DA SE GUBE BODOVI a oni ponavljaju utakmucu...**** te,pa covjece ovo da uefa vidi plakala bi od smijeha!!!!!!!!!!!!!
a najkomicnija stvar u svemu je ta ,da ovo nije malo ni ttuzle ni saveza nego gospode iz BANJA LUKE I LISTICE!!!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 mar 2010, 12:59

Fare_Sa je napisao/la:
jadan ti sa takvim razmisljanjem

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2010, 13:04

Sad Torlak danas moze igrati iako je trebao pauzirati zbog kartona,a Maksumic koji je treba igrati ce danas morati pauzirati...zbog toga jel se sve sa utakmice u Tuzli ponistilo pa tako i kartoni

Sto da bude jednostavno kad moze komplikovano :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 06 mar 2010, 13:16

OVO JE CIRKUS TESKI....cak bi i sportsport trebao osuditi ovaj uzas.OVO JE IZBJEGAVANJE ZAKONA I IZMISLJANJE PRAVILA ...JASNO PISE DA BODOVI PRIPADAJU SARAJEVU....samo pravimo cirkus od lige!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2010, 13:18

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32473.htm

lobi iz listice i banjaluke je svoje uradio jbem im majku svima....ovu ligu treba ukinuti za sve vremena....ovo je tuga....KAKVA NEPRAVDA...ja nezz kako cu danas otic na utakmicu...malo je rec da sam se nasekiro... :| :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 06 mar 2010, 13:20

Necromacer je napisao/la:OVO JE CIRKUS TESKI....cak bi i sportsport trebao osuditi ovaj uzas.OVO JE IZBJEGAVANJE ZAKONA I IZMISLJANJE PRAVILA ...JASNO PISE DA BODOVI PRIPADAJU SARAJEVU....samo pravimo cirkus od lige!!!
drug vidis da ih na sve nacine pokusavaju izvuc iz druge lige al to ce tesko ici i iskreno se nadam da ne mozeta dvaput uzastopno izgubit od buduceg drugoligasa

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 mar 2010, 13:20

Ja sam po 100 puta ponovio da mi je žao da ovako dobijemo bodove, ali sad gledam i nebi mi nimalo bilo žao. Pa jbt. gledam ove tuzlake (mislim većinu) prvo govore nismo znali, pa jesmo, pa...JBG...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Napapijri, Vanja8 i 52 gosta.