Ima i ovoga definitivno, to stoji.MrMuscle je napisao/la:@emire znam ja da ima munibove zaostavstine I od ostalih po UO I IO saveza.. I da vise vole susjede... al vjeruj vise oni vole svoje gujice I dobre plate... u tom slucaju nestaje sva ljubav... begic i suli istog trena mogu krenuti po halila... pa da vidimo ko ce opstruirati... da ih ivica isproziva kao one bosnjacke delegate koji su manji od makova zrna sad... jednostavno treba samo raditi I truditi se I sve barijere se mogu premostiti al ljudi u savezu ne rade nista... I zato I ne mozemo nikom nista "oteti" vec samo nama uzimaju sakom I kapom upravo zbog letargije I neradinosti celnika I selektora (ne samo Sulija nego I Saketa I onog Kare)... jedino koji svoj posao donekle, al samo donekle dobro radi je Jagodic... on dovodi nam dosta igraca (sto je najbitnije zbog buducnosti) al nema rezultate da bi bio perfektan...vidjet cemo sta ce biti sa 94. I 95. gdje ima masu mladica dobrih I talentovanoh
.. EP mu mora biti imperativ, naravno uz svakodnevno vrbovanje I skautiranje igraca.
.
Samo mislim da se mora jos dosta poraditi u savezu, prije svega moraju naci skauta, ili napraviti jedan skauting tim koji ce raditi stvari na poboljsanju komunikacije mladih igraca sa savezom.
Jer sam misljenja, da papirologija i stvari koje su vezane za to, ne trebaju da se doticu selektora , nego da igrace imaju sprene za poziv.
Jer kod nas su selektori preoptereceni stvarima za koje nisu duzni, a uz to im sve to pravi probleme u njihovom radu. Krenuvsi od U17, pa sve do A selekcije. Ovo sto se kod nas radi je cist amaterizam, jer pustati obicnog covjeka (Jusufa Beciorvica, kojeg jako puno cijenim, jer je prije svega veliki covjek i patriota) da obavlja ozbiljne stvari je nedopustivo.
Spominjao si Haruna Mahmutovica, eto dovoljan bi bio jedan kao on. Mada moram reci, kako se predao kosarci i napustio Hayat TV, da je covjek dosta ostario

Inace respekt i za tebe na temama kosarke, vidi se da si mnogo upucen i ostavljas jako dobre komentare.
Dobro bi bilo, kada bi i na temama fudbala se pocelo u tom pravcu. Teme su nam unistene i rijetko se kad ostavi dobar komentar. Sve se svodi na pljuvanju i psovkama na zalost, nesto dobro procitati moras preci 20-tak stranica.