FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RobertoBaggio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RobertoBaggio » 21 avg 2014, 17:35

Još uvijek mi je krivo što nismo pobijedili u Foči, pogotovo onaj zadnji Bajićev promašaj još ne mogu svariti. Ali bez obzira na to, Bajić mi je trenutno jedan od naših najdražih igrača, a ova ekipa mi djeluje bolje od one iz prošle sezone, i optimističniji sam nego što sam bio na početku sezone, pred evropske utakmice.

Klub treba podršku, rečeno je to već puno puta ovdje, ali puno raje je tankih živaca, i to velikim dijelom zbog uspona pitara, tako da nam je za mir u kući prijeko potrebna neka serija pobjeda, koja će započeti sa Zrinjskim, nadam se. Poslije Zrinjskog imamo dva vezana gostovanja, Radniku i Drini. Bio bih zadovoljan sa 9 bodova iz te tri utakmice. ;) Ni bod protiv Zrinjskog ne bi bio loš, ako uzmemo poslije toga ove dvije na strani, ali pobjeda bi bila vrlo važna za samopouzdanje ekipe.
FK Željezničar 1921

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 17:39

RobertoBaggio je napisao/la:Još uvijek mi je krivo što nismo pobijedili u Foči, pogotovo onaj zadnji Bajićev promašaj još ne mogu svariti. Ali bez obzira na to, Bajić mi je trenutno jedan od naših najdražih igrača, a ova ekipa mi djeluje bolje od one iz prošle sezone, i optimističniji sam nego što sam bio na početku sezone, pred evropske utakmice.

Klub treba podršku, rečeno je to već puno puta ovdje, ali puno raje je tankih živaca, i to velikim dijelom zbog uspona pitara, tako da nam je za mir u kući prijeko potrebna neka serija pobjeda, koja će započeti sa Zrinjskim, nadam se. Poslije Zrinjskog imamo dva vezana gostovanja, Radniku i Drini. Bio bih zadovoljan sa 9 bodova iz te tri utakmice. ;) Ni bod protiv Zrinjskog ne bi bio loš, ako uzmemo poslije toga ove dvije na strani, ali pobjeda bi bila vrlo važna za samopouzdanje ekipe.
Ne mogu da vjerujem šta sam pročitao
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 21 avg 2014, 17:47

RezervniGolman je napisao/la:
RobertoBaggio je napisao/la:Još uvijek mi je krivo što nismo pobijedili u Foči, pogotovo onaj zadnji Bajićev promašaj još ne mogu svariti. Ali bez obzira na to, Bajić mi je trenutno jedan od naših najdražih igrača, a ova ekipa mi djeluje bolje od one iz prošle sezone, i optimističniji sam nego što sam bio na početku sezone, pred evropske utakmice.

Ne mogu da vjerujem šta sam pročitao
Meni lično ne smeta, nit' mi je kad to posebno smetalo, ali sam siguran da je naprimjer trenutno eto tvoj Velež u situaciji u kojoj je sad Sarajevo, pri tome ne mislim samo na ovu današnju utakmicu, nego prije svega na lovu i pojačanja, da je Velež u toj situaciji, ova tranzicija Željina bi išla bezbolnije, bez ovoliko nervoze velikog dijela navijača. To je vrlo česta logika u Sarajevu, za navijače oba tima. Odavno nisam dio toga, ali sam svjestan da to i dalje igra veliku ulogu.
FK Željezničar 1921

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 17:54

Babo ispa da više mrziš Sarajevo nego što voliš Želju. Šta te libo taki za njih ;)
KLUB SVIH NAS.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 avg 2014, 17:58

A sta tebe boli taki koga covjek voli a koga mrzi, lizi se na drugoj temi ajmo noga.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 18:07

terabajt je napisao/la:A sta tebe boli taki koga covjek voli a koga mrzi, lizi se na drugoj temi ajmo noga.
Ko bola s tobom prica. Sigurno ti je u djetinjstvu falilo pažnje pa sad kompleksi izbijaju i javno se ponizava :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 avg 2014, 18:12

Ispecu te na rostilju pastrmko :D .

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 avg 2014, 18:12

"Badzo" fino si to rekao za posjetu. Al nemojte se raspravljat sa Indijancem, da je neku normalnu diskusiju pa uredu, al je napiso sta je napiso,da ga ne citiram.. Idel ko na treninge, imal mogucih prvih 11 ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2014, 18:25

sviđalo se to nekome ili ne to je tako i tačno je čovjek konstatovao. ovo je balkan, a ne njemačka ili engleska. i tamo se navijači sekiraju kad loše ide, tjeraju igrače, uprave, stručne štabove, ali svejedno dođu na utakmicu.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 18:50

terabajt je napisao/la:Ispecu te na rostilju pastrmko :D .
Brato izvini sto se umjesa ali eto želim ti povratak na tribine stadiona grbavica kad Sarajevo oslabi kad si istomisljenik kao svoj kolega :urnebes: :urnebes:
P.S. ako si kontao mene na roštilj nađi nešto iznad 2000°C ovu običnu vatru doručkujem :lol: :wave:
KLUB SVIH NAS.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 avg 2014, 18:55

Brato izvini sto se umjesa ali eto želim ti povratak na tribine stadiona grbavica kad Sarajevo oslabi kad si istomisljenik kao svoj kolega :urnebes: :urnebes:
P.S. ako si kontao mene na roštilj nađi nešto iznad 2000°C ovu običnu vatru doručkujem :lol: :wave:
Moram priznati da ti je logika na novou ako si to zakljucio iz njegovog posta, jos i to da se ja nalazim medu tim kao sto nazivas istomisljenicima :urnebes: :urnebes:
Zauzmi mjesto sace ti sarajevo poceti :lolno:

Bices prepecena na toj tem a vise volim miris ribe nego kad zagori, volim jos prilog od krompira i luka :D .

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 19:03

terabajt je napisao/la:
Moram priznati da ti je logika na novou ako si to zakljucio iz njegovog posta, jos i to da se ja nalazim medu tim kao sto nazivas istomisljenicima :urnebes: :urnebes:
Zauzmi mjesto sace ti sarajevo poceti :lolno:

Bices prepecena na toj tem a vise volim miris ribe nego kad zagori, volim jos prilog od krompira i luka :D .
Kakvo sarajevo libo me taki. Odo zigu malo kasnije. Znas ono malo restoran Kolo između Bune i Bladaja odma tu sobe. Lagano cabo blatine vecera i hopa cupa poslje. Ostavljam tebi da grizeš nokte ako Sarajevo napravi koju šansu. Ko ce od kolega u školi sutra ostat :urnebes: :urnebes: Haj cao odo se spremat :wave:
KLUB SVIH NAS.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 avg 2014, 19:12

Ides mećat ili me furas :D , tako treba prvo je nahraniš pa onda u kost :lol: . Mislim da je tu dvica i da ces podleci pritisku ko i veceras na kobiljoj glavi. :lol:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 avg 2014, 19:18

da malo promjenimo tok razgovora, previse je indijanaca ovde, sto kvare temu...

adzem je jedini trener uz osima (prvi mandat) koji je svojih prvih 7 utakmica na klupi zeljeznicara uspio da ne bude porazen, ali je razlika da je osim tada (2001.) nanizao 5 pobjeda i 2 nerijesenih, a adzem 2 pobjede i 5 nerijesenih.

od ostalih trenera, plisek je imao start od 5 pobjeda i 2 poraza, a memic 4 pobjede, 1 remi i 2 poraza. ostali nisu vrijedna spomena ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 21 avg 2014, 19:41

Brato, evo malo sam pretjerao sa bijelim lukom uz ručak, zanosi me, pao mi pritisak dobro, pa možda zbog toga sad nikako ne mogu da pročitam u svojim postovima to što ti objasni da sam rekao. Ali vidim da me istomišljenici ipak dobro razumiju.

Lijepo je to što još uvijek s Adžemom nemamo poraza, mada smo protiv Širokog bili zreli za to. To nam je ove sezone najlošija utakmica. Ono što sam vidio protiv Slavije me ohrabruje pred gostovanja Radniku ili Drini. Uz samo malo bolju realizaciju, i ono bi moglo biti dovoljno za 6 vezanih bodova na strani, jer nadam se da ne možemo opet onoliko šansi promašiti a da nam protivnik da gol iz prve kontre. A protiv Zrinjskog, pa vrijeme je da odigramo jednu utakmicu kako treba, od početka do kraja.
FK Željezničar 1921

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 avg 2014, 19:51

Zna li neko kako je Ivica ?
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 avg 2014, 19:56

Buu je napisao/la:Zna li neko kako je Ivica ?
Izašao je iz bolnice. Kući je i odmara se.
DRUG NEBI TI PUNCA

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 21 avg 2014, 20:08

Sjajan rezultat je ostvarila Omonija koja je remizirala u Moskvi protiv Dinama. Završilo je 2:2.
Teško bi s njima izašli na kraj.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 avg 2014, 22:49

Nadam se da je Amar Osim veceras gledao utakmicu komsija (iskrene cestitke na prikazanom) i da je konacno shvatio da nije samo bitan budzet, novac, uslovi,i da se dobre stvari mogu postici srcem, zeljom a narocito dobrom motivacijom i vjerovanjem u sebe i svoju ekipu.Komsije jos jednom svaka cast na igri, a narocito na borbi , zelji i ponosu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 avg 2014, 22:52

dino lj je napisao/la:Nadam se da je Amar Osim veceras gledao utakmicu komsija (iskrene cestitke na prikazanom) i da je konacno shvatio da nije samo bitan budzet, novac, uslovi,i da se dobre stvari mogu postici srcem, zeljom a narocito dobrom motivacijom i vjerovanjem u sebe i svoju ekipu.Komsije jos jednom svaka cast na igri, a narocito na borbi , zelji i ponosu.
Kakve veze ima AO sa svim nabrojanim?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bablaz1, Sarun i 45 gostiju.