moguci spisak bez trećeg golmana ( BandovicBegovic, Fejzic,---------;
Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Vranjes , Kolasinac, Mujdza, Vrsajevic;
Pjanic, Medunjanin, Prcic, Lulic, Hajrovic, Susic, Cimirot, Visca, Besic, Hadzic,Zakaric;
Dzeko, Ibisevic;

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
moguci spisak bez trećeg golmana ( BandovicBegovic, Fejzic,---------;
Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Vranjes , Kolasinac, Mujdza, Vrsajevic;
Pjanic, Medunjanin, Prcic, Lulic, Hajrovic, Susic, Cimirot, Visca, Besic, Hadzic,Zakaric;
Dzeko, Ibisevic;
Čak i da nema, a ima, ne vidim u čemu je problem sa pozivanjem tri golmana.phily je napisao/la:ja mislim da je ima neko pravilo da na spisku moraju biti 3 golmana...
nema problema s tim, samo nas vrli strucnjak umjesto nekog mladog i perspektivnog golmana poziva golmane od 30+ godinaDonnie Darko je napisao/la:Čak i da nema, a ima, ne vidim u čemu je problem sa pozivanjem tri golmana.phily je napisao/la:ja mislim da je ima neko pravilo da na spisku moraju biti 3 golmana...
Imaju iskustvo. Da pomognu mladjim golmanima. Avdukic je naucio Begovica sve sto zna.phily je napisao/la:nema problema s tim, samo nas vrli strucnjak umjesto nekog mladog i perspektivnog golmana poziva golmane od 30+ godinaDonnie Darko je napisao/la:Čak i da nema, a ima, ne vidim u čemu je problem sa pozivanjem tri golmana.phily je napisao/la:ja mislim da je ima neko pravilo da na spisku moraju biti 3 golmana...
gdje se prodaju ulaznice? yebo ovo kad ne znaš gdje se ulaznice prodaju..tuzlak1987 je napisao/la:Ala ga zavalise za ulaznice, zapad 20, sjever 15.
Cijena karte za tribinu Zapad biće 20 KM, a za tribinu Sjever 15 KM. S obzirom da je naš klub tehnički organizator ovog meča, svi zainteresovani ulaznice za utakmicu moći će naručiti u prostorijama FK Sloboda (Trg Stara tržnica 10) do 28. avgusta.viKK je napisao/la:gdje se prodaju ulaznice? yebo ovo kad ne znaš gdje se ulaznice prodaju..tuzlak1987 je napisao/la:Ala ga zavalise za ulaznice, zapad 20, sjever 15.
Ako bude u formi,zasto ne bi bio,zajedno sa Tinom... to će biti tvrđava na kojoj će neprijatelj lomit zubeDonnie Darko je napisao/la:Šta mislite kolike su šanse da Avdija, nesuđeni superstar Championshipa, bude starter u ove dvije utakmice?
Donnie Darko je napisao/la:Šta mislite kolike su šanse da Avdija, nesuđeni superstar Championshipa, bude starter u ove dvije utakmice?
Pa s obzirom da se Mujdza povrijedi samim udisanjem vazduha, tipujem da ce Vrsajevic ipak imati pristojnu minutazu. Recimo, u prvom mecu udje u 25. minuti, a protiv Kipra pocne od prve minute.Donnie Darko je napisao/la:Šta mislite kolike su šanse da Avdija, nesuđeni superstar Championshipa, bude starter u ove dvije utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.