Shvatam i to, al' ja igram na Mac-uarelinho je napisao/la:ovaj problem se sto posto rjeseva instaliranjem update 14.03franklampard8 je napisao/la:Ja samo 1 update imam pa opet nece ...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Shvatam i to, al' ja igram na Mac-uarelinho je napisao/la:ovaj problem se sto posto rjeseva instaliranjem update 14.03franklampard8 je napisao/la:Ja samo 1 update imam pa opet nece ...
kuknjavazvucnikK je napisao/la:Ljudi,slucajno vidjoh ovu temu,i nakon FM2008 pozeli sam ponovo igrati.
Moze li mi neko ovako,ili preko pp objasniti gdje mogu skinuti kompletnu igricu,a pogotovo me zanima kako i gdje skinuti ove dodatke sa nasom ligom.
Zastario sam par godina pa MOLIM VAS:)
Pošlo sam ti na PP, a evo i ovo ako ti zatrebazvucnikK je napisao/la:kuknjavazvucnikK je napisao/la:Ljudi,slucajno vidjoh ovu temu,i nakon FM2008 pozeli sam ponovo igrati.
Moze li mi neko ovako,ili preko pp objasniti gdje mogu skinuti kompletnu igricu,a pogotovo me zanima kako i gdje skinuti ove dodatke sa nasom ligom.
Zastario sam par godina pa MOLIM VAS:)
Ubacis ovde: My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2014/editor datazvucnikK je napisao/la:Ima li ko online da mi kaze kako nakon instalacije FM ubaciti patch?
daaj drug i meni ako ti nije frkaJoseMourinho je napisao/la:Nema to vezefranklampard8 je napisao/la:Al' nije orginal igra ...et poslo sam ti pp
Odlična ekipaWalterWhite je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.