EDIT: Ipak lazni profil

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
buci buci buci :smajkojitestipazaobraze: a imas i @gaston vjerovatno keksi kakvisoe je napisao/la:Ne znam o kakvom se smirivanju strasti ovdje prica decko je retardiran i to je sve a i da je normalan prosjecan je napadac ko to nije vidio za sve ove godine ja ne znam sta prati.
Otelo je napisao/la:buci buci buci :smajkojitestipazaobraze: a imas i @gaston vjerovatno keksi kakvisoe je napisao/la:Ne znam o kakvom se smirivanju strasti ovdje prica decko je retardiran i to je sve a i da je normalan prosjecan je napadac ko to nije vidio za sve ove godine ja ne znam sta prati.
Da zaista, rijesili se najboljeg igraca EPL-a i to je dobro?Saurman je napisao/la:Taman se riješili jedne budale sad dovode još veću, ne znam koliko lud moraš biti da uzmeš klauna Ballotelija.
Pogledaj njegovu listu suspenzija i kazni u Ajaxu i Liverpoolu a koje je prenio i na Barcelonu i sve će ti biti jasno.Dobar je igrač al' džaba sve kad nije psihički stabilan.Lillard je napisao/la:Da zaista, rijesili se najboljeg igraca EPL-a i to je dobro?Saurman je napisao/la:Taman se riješili jedne budale sad dovode još veću, ne znam koliko lud moraš biti da uzmeš klauna Ballotelija.
Balotelli nije skupo placen, moze ispast dobar potez, nadam se da i hoce.
Mario Balotelli refuses to speak to the s*n at a press conference!
A ti pogledaj njegove zadnje 2 sezone i ono sta je on radio na terenu pa mi reci kako ikako takav igrač moze biti gubitak. Prosle sezone daleko najbolji igrač lige.Saurman je napisao/la:Pogledaj njegovu listu suspenzija i kazni u Ajaxu i Liverpoolu a koje je prenio i na Barcelonu i sve će ti biti jasno.Dobar je igrač al' džaba sve kad nije psihički stabilan.Lillard je napisao/la:Da zaista, rijesili se najboljeg igraca EPL-a i to je dobro?Saurman je napisao/la:Taman se riješili jedne budale sad dovode još veću, ne znam koliko lud moraš biti da uzmeš klauna Ballotelija.
Balotelli nije skupo placen, moze ispast dobar potez, nadam se da i hoce.
Balotelli da dođe džaba je opet promašaj jer lika ne zanima fudbal nego ono što se dešava oko njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.