FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... a/sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
- Burberry46
- Kontakt:
Head je napisao/la:http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... a/sarajevo

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Selektor Sušić večeras dolazi na Koševo: Interesantni su mi Bandović i Cimirot
Bandoviću neka ti bude ovo motiv da braniš bolje nego ikad, tvoje odbrane su nam potrebne!
A Cimi će aBd standardno među boljim biti
Bandoviću neka ti bude ovo motiv da braniš bolje nego ikad, tvoje odbrane su nam potrebne!

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
plus Dupovac + Tatomirovic da zavrsi papireZastone je napisao/la:Selektor Sušić večeras dolazi na Koševo: Interesantni su mi Bandović i Cimirot

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zaboravio si Berberovica, Duljevica, Bilbiju, Radovca...Svi oni imaju mjesto u prvih 11 reprezentacijeBosniacum Lilium je napisao/la:plus Dupovac + Tatomirovic da zavrsi papireZastone je napisao/la:Selektor Sušić večeras dolazi na Koševo: Interesantni su mi Bandović i Cimirot

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Steta sto Krste vec igra za Makedoniju, a Stojceva da smo ranije zaganjali dobili bi i njega. Treba vidjeti ima li Sevko bh. papire jer znam da je rodjen u LabinuEmirTM87 je napisao/la:Zaboravio si Berberovica, Duljevica, Bilbiju, Radovca...Svi oni imaju mjesto u prvih 11 reprezentacijeBosniacum Lilium je napisao/la:plus Dupovac + Tatomirovic da zavrsi papireZastone je napisao/la:Selektor Sušić večeras dolazi na Koševo: Interesantni su mi Bandović i Cimirot

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Veceras vam je najvaznije da udete bez respekta u utakmicu! ako bude straha,ljudi ce vas nabusiti,**** jaki su bas.Nek igraci stisnu zube,srcem odigraju pa sta bude.cak vjerujem da se moze nesto i uraditi po pitanju prolaza dalje..imate dobru ekipu,kvalitet nije upitan,pokazali ste da se mozete vracati iz rezultatskog minusa protiv grka..ali ovo je ipak Borusiaa...Rijeka je prosle godine pokazala recept kako treba igrati s velikim ekipama.bez imalo respekta,takticni dobro postaviti se,cekati kontre i uci ce neka,samo polako
navijaci su bitni isto,gledajte Torcidu sta radi od Hajdukaa,digli su ih s dna...Horde samo jako..Sretno vcrs¨! 

Zadnja izmjena: FanVitez, dana/u 21 avg 2014, 14:31, ukupno mijenjano 2 puta.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Sretno veceras, ove vase velike utakmice uvijek docekam u krevetu, bolestan ili tako nesto, simbolicno
Bit ce ovo praznik fudbala kako god da se zavrsi i to je lijepo i za grad i za drzavu.
Cimirotu poziv zasluzno, Dupovac donekle mozda, sve drugo bi bilo isforsirano. Treba radi primjera pozivati igrace iz nase lige, ali ne treba ignorisati momke koji na puno ozbiljnijem nivou godinama igraju po Evropi zapazene uloge za svoje timove.

Bit ce ovo praznik fudbala kako god da se zavrsi i to je lijepo i za grad i za drzavu.
Cimirotu poziv zasluzno, Dupovac donekle mozda, sve drugo bi bilo isforsirano. Treba radi primjera pozivati igrace iz nase lige, ali ne treba ignorisati momke koji na puno ozbiljnijem nivou godinama igraju po Evropi zapazene uloge za svoje timove.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Fan Shop u bezistanu pun švaba, nemaju ljudi šta da kupe...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
jel bilo zemljotresa u sarajevu malorije, u zenici pravo zatreslo, ili se ceka pa ce da trese veceras na stadionu......
Grmi sa sjevera trese se zenicaeldo je napisao/la:jel bilo zemljotresa u sarajevu malorije, u zenici pravo zatreslo, ili se ceka pa ce da trese veceras na stadionu......

1946
ne može se porediti ova Borussia sa prošlogodišnjim Stuttgartom
-
- Kontakt:
Hajde pitari, hocu paklenu atmosferu veceras, kad vas njemacki komentator pohvali na kabel 1 hocu da se najezim!

imalo bi smisla da je zatreslo za vrijeme tekme,a ovako nista to....... da nebude off, nek je sa srecom ove noci....Head je napisao/la:Grmi sa sjevera trese se zenicaeldo je napisao/la:jel bilo zemljotresa u sarajevu malorije, u zenici pravo zatreslo, ili se ceka pa ce da trese veceras na stadionu......
-
- Kontakt:
Imal švaba po gradu
?
Sretno vam veceras

Sretno vam veceras

- Burberry46
- Kontakt:
Ima i nasih svaba da se znaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Imal švaba po gradu?
Sretno vam veceras

1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
GoldenDust je napisao/la:Svanulo je... Krece se na put za Sarajevo!!! Momci na terenu nek ostave srce, a mi na tribinama grla i dlanove. Ja sam optimistaSVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Što druže ne odgovori na poruku?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- maroonGiant
- Kontakt:
Prodajem Istok 10 km. PP
Das ist Tan. 

oj kad kaze vodja na sjeveru zaglite se i idemo na na na ooooooo Saraj'vo