Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Andrej
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Andrej » 21 avg 2014, 13:20

Otelo je napisao/la:Ja cekam da DiMarzio potvrdi :)
https://www.facebook.com/GianlucaDiMarzio" onclick="window.open(this.href);return false; imate sve tamo od njega, gotova je stvar Balo u Liverpool :mrgreen:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 21 avg 2014, 13:23

Suarez koji je redovno punio rubrike negativnim publicitetom, redsi mjenjaju sa jos vecim delikventom kakav je Balotelli.

Liverpool u ovoj sezoni obara rekord kad je upitanju ljetni prelazni rok, potrosenih 118 miliona funti je ujedno i najveca suma ovog prelaznog roka u engleskoj.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 21 avg 2014, 13:27

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2014, 13:28

Andrej je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ja cekam da DiMarzio potvrdi :)
https://www.facebook.com/GianlucaDiMarzio" onclick="window.open(this.href);return false; imate sve tamo od njega, gotova je stvar Balo u Liverpool :mrgreen:
Hvala, nisam ga imao lajkano na fb samo na Twitteru :)

U ovim trenucima bolje dovesti Ballotelia nego nekog klinca kojeg cemo morati cekati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 avg 2014, 13:32

Evo sada kazu da su pregovori Raiole i Liverpoola pri kraju. Radi se o posudbi na godinu dana, a za to Liverpool placa 4 miliona eura, a na kraju sezone ima pravo otkupa sa jos 15 miliona eura...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2014, 13:38

mcmanaman je napisao/la:slika
To ti je kad Englezi imaju najnesposobnije novinare. Da su se malo potrudili mogli bi vidjeti da je 9-10 od 26 golova bilo iz penala..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 avg 2014, 13:44

Ballo odlican igrac,samo da jos sredi stvari u glavi i bice odlican...A mislim ako predje u Liverpool to je neki znak da mozda i polako dolazi sebi,tj malo se uozbiljio i zeli da napravi nesto u karijeri a vjerujem da ga Rodgers moze dovesti u red plus imace dobru ekipu oko sebe...

slika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 avg 2014, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 avg 2014, 13:44

ackeey je napisao/la:Evo sada kazu da su pregovori Raiole i Liverpoola pri kraju. Radi se o posudbi na godinu dana, a za to Liverpool placa 4 miliona eura, a na kraju sezone ima pravo otkupa sa jos 15 miliona eura...
Nema sanse da bi na ovo Milan pristao...

ovo s njim je gotovo, pozdravio se sa igracima, ispraznio ormaric i otisao. steta, a meni je ta budala bas bila draga.
puno srece, i vama i njemu. :)
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 21 avg 2014, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 avg 2014, 13:45

rope11 je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Evo sada kazu da su pregovori Raiole i Liverpoola pri kraju. Radi se o posudbi na godinu dana, a za to Liverpool placa 4 miliona eura, a na kraju sezone ima pravo otkupa sa jos 15 miliona eura...
Nema sanse da bi na ovo Milan pristao...

ovo s njim je gotovo, pozdravio se sa igracima, ispraznio ormaric i otisao. steta, a meni je ta budala bas bila draga. zelim mu puno srece. :)
Ja citam vijest, NE DAJEM JA PLATE... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 avg 2014, 13:50

BREAKING: agreement between
Liverpool and Milan for Mario ‪#‎Balotelli‬ for €20M Gianluca Di Marzio (SkySport Italia)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2014, 13:54

Lambert, Gerrard, Balloteli a na golu MIngolet tj. nema sanse da izgubimo neki kup na penale :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 21 avg 2014, 14:02

tuzlak1987 je napisao/la:To ti je kad Englezi imaju najnesposobnije novinare. Da su se malo potrudili mogli bi vidjeti da je 9-10 od 26 golova bilo iz penala..
Pa i treba nam neko ko zna pucati penale. Navijaci sotona prokleli Lamberta pa vise ni penale pucati ne zna. A znaš da nas zovu Penalpool tako da ocekujem od Balotellija jedno 25 golova u 1. sezoni.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 avg 2014, 14:05

vidim kako trensfer izgleda realnije sve je vise ljudi za balu :D bas sam i ja kontao to sto se penala tice bicemo sila ako i on dođe. al eto i lambert je nakon dugo dugo vremena promasio penal i to odma prvi u dresu liverpoola.
vidjecemo ako dođe i balo za mene je ovo solidan prelazni rok. ja asm se nadao da ce nas nasi iznenaditi sa martinezom ali nista od toga, cavani bi bio dobra opcija a za posudbu falcaoa pa da on ide u real naredne sezone nisam niti sam za dovođenje lavezzija ili etoa. ovako solidan transfer bi bio s obrzirom na cijenu ako rodgers uspije uraditi ono sto ja ocekujem od njega a to je da smiri balu i da ga opameti onda mozda i odlican transfer.
You are someone else I am still right here

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 21 avg 2014, 14:06

Sretnoo vam sa Mariom. Svi znate sve o njemu,nema potrebe nesto dodavati ili oduzimati.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 21 avg 2014, 14:15

Meni je furka igrač ybg ono. Budala je momak, ali i ja mislim da želi otići iz Italije zbog dobro poznatih razloga.
Ništa treba dodati brojeve 45 i 50 kolekciji sad' još malo.
I ja sam ljubitelj ovih divljih brojeva :-D
Tako blizu, a tako daleko.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 21 avg 2014, 14:18

samo crveni deres :D
slika

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 21 avg 2014, 14:22

Ja vjerujem u Rodgersa i njegovu procjenu oko dolaska Super Marija.Bolje Balonja nego tamo Bony ili tko god već.Vjerujem da će ga Rodgers promjeniti jer da on ne vjeruje u to da može ne bi ga zasigurno dovodio ;)
YNWA!
76ERS!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 21 avg 2014, 14:23

Ja bih mu dao 7 pa kud puklo :mrgreen:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 21 avg 2014, 14:23

Kao što napisah prije tri ili četiri sedmice, ako ne postoji bolji dostupan igrač od Maria, onda sam definitivno za njegovo dovođenje.
Kako se prelazni rok primiče kraju, izgleda da se upravo to i desilo. Nismo uspjeli dovesti nekog sa prvobitnog spiska onih koji su trebali doći kao nekakve zamjene za Urugvajca, te je Balotelli ostao kao nekakvo jedino realno rješenje i, iskreno, neka je :)
Siguran sam da su u klubu dobro analizirali sve aspekte i uz konsultacije sa doktorom Pitersom ustanovili da se ponašanje Balotellia može popraviti, a ako se to riješi, mi dobijamo jednog odličnog napadača koji, uz redovnu igru, može zabiti dvadesetak golova u ligi što je sasvim dovoljno za naš dobar budući rezultat. Pored toga sigurno da bi ovaj transfer i sa markteniškog aspekta bio dobar potez, jer bi dresovi s njegovim imenom se sigurno vrlo dobro prodavali. Mislim, prvi ja sam zainteresovan za kupovinu takvog dresa :D
Joint_fc

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 21 avg 2014, 14:24

Ne moze njega niko promjeniti,mnogi su pokusali.Bitno je samo da ga nekako motivisu i da bude fokusiran samo na fudbal,jer tad je najopasniji.Takav je bio tek kad je dosao u Milan 12 golova u 13 meceva ili tako nesto.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.