Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la adriano_leite » 21 avg 2014, 13:58

dinoze je napisao/la: Hajrovice i Kolasinca je 90% doveo Juka, savez samo na kraju poziv poslao. Da nije bilo Juke koji je odradio najveci dio posla imali bi mahanje kao od Seferovica. Iako mislim da bi Kolasinac u svakom slucaju zaigrao za nas ali ne ovako brzo kao sada, jer je Juka preko medija gurao.
Za Lulica iskreno nemam pojma kako se odigralo, ali nsiam siguran da je bio u kombinacijama za Svicu.
Medunjanin nas je odbijao godinama i kada je vido da nema sanse da zaigra sa Holandiju zaigrao je za nas, za njega savez uopste nije zasluzan nego je isao preko neke veze da bio dosao do savzea i zaigrao za nas, samoinicjativno.
Hahahahha, nidje veze ti je ova prica. Sto se tice Juke, je li to Juka samoinicijativno vabio nekoga da igra za BiH? Ako nije bilo kontakta iz Saveza, onda su Kolasinac i Hajrovic najvece budale, sto su povjerovali Jukinim pricama, jer po tebi je istina da ih Savez nije zelio. Dakle, Hajrovici i Kolasinac povjerovali Jukinim bajkama, bez znanja Saveza, bez zelje Saveza, bez kontakta Saveza i bez zelje selektora. How yes no...

Sto se tice Medunjanina, ipak je neko trebao i njega da zeli u repki, da bi se sve to zavrsilo kako treba.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2014, 14:01

dinoze je napisao/la:Ja tebi opet kazem da savez nikada nista oficijelno nije objavio, nikada nisu oficijelno rekli da su posjetili Hrgotu i da ih je odbio, da su posjetili Tankovica i da ih je odbio,
Koja oficijelna verzija, u kojem svijetu ti živiš. Murat Jaha je išao kod Tankovića, Dino Begić je razgovarao sa Senaidom, Edin Džeko isto tako.

Mnogo lupaš, k'o da ti je Ligata neki rod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 21 avg 2014, 14:03

adriano_leite je napisao/la:
dinoze je napisao/la: Hajrovice i Kolasinca je 90% doveo Juka, savez samo na kraju poziv poslao. Da nije bilo Juke koji je odradio najveci dio posla imali bi mahanje kao od Seferovica. Iako mislim da bi Kolasinac u svakom slucaju zaigrao za nas ali ne ovako brzo kao sada, jer je Juka preko medija gurao.
Za Lulica iskreno nemam pojma kako se odigralo, ali nsiam siguran da je bio u kombinacijama za Svicu.
Medunjanin nas je odbijao godinama i kada je vido da nema sanse da zaigra sa Holandiju zaigrao je za nas, za njega savez uopste nije zasluzan nego je isao preko neke veze da bio dosao do savzea i zaigrao za nas, samoinicjativno.
Hahahahha, nidje veze ti je ova prica. Sto se tice Juke, je li to Juka samoinicijativno vabio nekoga da igra za BiH? Ako nije bilo kontakta iz Saveza, onda su Kolasinac i Hajrovic najvece budale, sto su povjerovali Jukinim pricama, jer po tebi je istina da ih Savez nije zelio. Dakle, Hajrovici i Kolasinac povjerovali Jukinim bajkama, bez znanja Saveza, bez zelje Saveza, bez kontakta Saveza i bez zelje selektora. How yes no...

Sto se tice Medunjanina, ipak je neko trebao i njega da zeli u repki, da bi se sve to zavrsilo kako treba.
Naravno da je trebao neko iz saveza to ne sporim, ali ko je ukazao tim ljudima iz saveza na te igrace i ko je kroz medije gurao te igrace, tu se slazem sa tobom da treba neko iz saveza ali sve ostalo? To su ba tamo nesposobni ljudi koji nemaju dvije ciste u glavi.

Ali dali ti mislis da je te igrace otkrio Murat Jaha i Denijal Piric pa su oni sjeli u avion i otisli do tih igraca pa im ponudili pomoci i poziv u repku a Juka se onda samo zajebavao naokolo?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2014, 14:05

Juka da bi razgovarao sa bilokojim igracem (odnosno pregovarao), mora dobiti zeleno svjetlo od sefa, kako od milja naziva Safeta Susica. (inace ako se pitate gdje je papetov suskavac, upravo ga je poklonio Juki ;) )

Znaci , suludo je pisati, kako je Juka nekoga samoinicijativno doveo, jer to je nemoguce.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2014, 14:05

@ adriano_leite
Dao sam ti video dokaz ( najnoviji ) u kojem na tri konkretnja pitanja dali je Svedjanin nije odgovorio sa DA. Sto je po meni znak da jos uvijek razmislja i o Bosni. Ti meni dajes neke novinarske clanke Svedskih novina a ja sam ti ponudio video dokaz i njegove rijeci kasnijeg datuma. Vjerovatno je poziv Ibrahimovica presudio i on se je tada tako odlucio. Mozda je uvidio svoju gresku nebi bio prvi igrac koji je promjenio svoje misljenje. Sjeti se samo Hajrovica, Begovica, Medunjanina itd.. Ponavljam jos jednom momak ima tek 19 godina ( znaci mladost ludost ) veliki je potencijal i mi trenutno nemamo treceg napadaca. AZ je vrhunski izbor kluba za jednog takvog igraca i trenira ga odlican trener bar sto se tice napadaca. Samo da nam ne bude zao kao sa Seferovicem kojega cemo gledati jos desetak godina u ligama petice i na SP/EP. Kod Tankovica postoji jos neka sansa kod Seferovica nazalost vise ne.

Isto tako iz videa se vidi da je Tankovic odgovorio da nije zelio da igra Championship ( 2 engleska liga ) i da mu je klub nudio novi ugovor kojega je on odbio. Ocigledno je zelio da igra u prvoj ligi sto je sasvim legitimno i dobar potez igraca. AZ je odlican klub za napadaca u tim godinama. Vazno je samo da igra standardno i da zabija.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 avg 2014, 14:12, ukupno mijenjano 3 puta.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 21 avg 2014, 14:06

Virtu4l je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Ja tebi opet kazem da savez nikada nista oficijelno nije objavio, nikada nisu oficijelno rekli da su posjetili Hrgotu i da ih je odbio, da su posjetili Tankovica i da ih je odbio,
Koja oficijelna verzija, u kojem svijetu ti živiš. Murat Jaha je išao kod Tankovića, Dino Begić je razgovarao sa Senaidom, Edin Džeko isto tako.

Murat Jaha razgovarao sa Tankovicem, daj molim te ne lupaj, pa Murat Jaha nezna broj na telefonu okrenuti a kamo li nesto drugo. Jesi li ti ikada dvije progovorio sa tim covjekom?

Stavi mu 100KM na sto i pitaj ga dali zna objasniti offside evo glave ako se 5 puta ne zapetlja.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 avg 2014, 14:10

dinoze je napisao/la: Naravno da je trebao neko iz saveza to ne sporim, ali ko je ukazao tim ljudima iz saveza na te igrace i ko je kroz medije gurao te igrace, tu se slazem sa tobom da treba neko iz saveza ali sve ostalo? To su ba tamo nesposobni ljudi koji nemaju dvije ciste u glavi.

Ali dali ti mislis da je te igrace otkrio Murat Jaha i Denijal Piric pa su oni sjeli u avion i otisli do tih igraca pa im ponudili pomoci i poziv u repku a Juka se onda samo zajebavao naokolo?
Slusaj, prije nego je Hajrovic promijenio misljenje, Pape je s njim razgovarao, dakle zelio ga u ekipi. Izet prihvatio poziv Ottmara, pa onda nakon toga postao nas igrac. To ga Pape zvao onako iz kurcobolje? De ba osvijesti se, jer nista ne moze mimo Saveza i Papeta, te svako ko obuce dres reprezentacije, mora da bude angazovan od strane Papeta ili Saveza. Niko ne moze samoinicijativno doci u reprezentaciju i staviti se na spisak.

Btw. zasto mi jos uvijek ne odgovori za slucaj Arslanagica? Da li su tu krivci Pape i Savez sto ovaj jos nije mrdnuo da promijeni papire?

@Ajax, nit zalim za Seferovicem nit zalim za Tankovicem. Ko god ne zeli igrati u mojoj reprezentaciji, nek mu je kuca dalje od moje i prestajem misliti o njemu kao o potencijalnom reprezentativcu moje domovine. Tankovic moze srati koliko hoce, ali te izjave koje sam predocio, itekako postoje. Takodjer postoji i to da ga Fulham nije zelio zadrzati, tako da ono sto si rekao je cista izmisljotina, da je on njih odbio. Da li je mladost ili ludost, zaista me ne zanima, jer i dalje ostaje cinjenica da je govorio kako je normalno da igra za Svedsku, jer se tu rodio, jer je to njegova zemlja, dakle, sta njega ima ko vise spominjati u kontekstu s repkom, kao da smo ga izgubili? Nismo ga ba nikad ni imali ;) .

Mes Que Un Club!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 avg 2014, 14:12

dinoze je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Murat Jaha razgovarao sa Tankovicem, daj molim te ne lupaj, pa Murat Jaha nezna broj na telefonu okrenuti a kamo li nesto drugo. Jesi li ti ikada dvije progovorio sa tim covjekom?

Stavi mu 100KM na sto i pitaj ga dali zna objasniti offside evo glave ako se 5 puta ne zapetlja.
U Svedskoj je bio Jaha u dva navrata.... :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2014, 14:20

adriano_leite je napisao/la: @Ajax, nit zalim za Seferovicem nit zalim za Tankovicem. Ko god ne zeli igrati u mojoj reprezentaciji, nek mu je kuca dalje od moje i prestajem misliti o njemu kao o potencijalnom reprezentativcu moje domovine. Tankovic moze srati koliko hoce, ali te izjave koje sam predocio, itekako postoje. Takodjer postoji i to da ga Fulham nije zelio zadrzati, tako da ono sto si rekao je cista izmisljotina, da je on njih odbio.
Zalit ces za 2,3 godine kada Vedo prestane igrati. Iz jednog stanja gdje se nam je nudio Seferovic smo dosli u situaciju da Djuricic ili Hodzic moraju proigrati u sljedecih par godina. Jedan igra u slabasnom klubu a drugi sanira povredu i igrati ce u klubu gdje ce uvijek imati zestoku konkurenciju i nije sigurno da ce biti prvi napadac i da ce se naigrati. Od Atajica najvjerovatnije nece biti ni blizu reprezentativni igrac. Sada bukvalno mora neko da "iskoci". Ja nisam nista "rekao" niti znam kako je bilo niti je to izmisljotima. Na prosloj stranici imas video izjavu Tankovica o ugovoru sa Fullhamom da nije zelio da igra Championship, da nije zelio potpisati novi ugovor i nije rekao egzaktno da za njega postoji samo Svedska na tri konkretna pitanja. A mogao je zar ne ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 avg 2014, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 21 avg 2014, 14:21

Ja se sa vama slazem jer i vi citate izjave novinara kao i ja. Ja sto zelim da kazem je to da sve ono sto mi znamo je rekla kazala a da se nas savez nikada nije oficjelno oglasio i da kaze u cemu je problem. Ako neko kaze to je ono Susic sa uvijek istom pricom. Problem je taj sto press sluzba NS BiH ne radi svoj posao, pa onda svako od nasih novinara pise sta hoce i kako ga ko navede.

Sada imamo informacije da jedni pisu ovako o Tankvicu, drugi ovako a sam Muamer objavi nesto drugo na twitteru, savez cuti o ne govori nista.

Kroz svoj posao dodzem cesto do friskih informacija i sjednemo cesto sa nekim ljudima oko saveza, jer vozam te neke novinare koje vi svi dobro znate pa tako da imam neke informacije a i vidim i kako sta funcionise.

A ovo vam mogu sto posto potvrditi u nasem savezu ne postoji niti organizovani tim niti osoba koja treba samo da prati i kontatktira nove igrace iz inostranstva. Sve se radi razlicito od slucaja do slucaja i kako se ko za koga zauzme.

Safetu se igraci predloze sa raznoraznih strana i onda on odlucuje, on licno ako ne vidi nekoga slucajno na TV nece nikada smoinicjativno potraziti igraca.

Murat Jaha i Denijal Piric su metuzalemi kojima je mrsko sjesti u auto i otici do Hrasnice kada je trening repke a kamo li do nekog igraca u Njemackoj. Tankovica u Engelskoj nisu mogli ni posjetiti jer im treba viza, ali nije niko do malog isao , to svi novinari znaju ali nesmije niko da kaze.
I znam da mu je Begic zvao oca, ali to je sve ono vidjeti cemo.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 avg 2014, 14:27

Ajax je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: @Ajax, nit zalim za Seferovicem nit zalim za Tankovicem. Ko god ne zeli igrati u mojoj reprezentaciji, nek mu je kuca dalje od moje i prestajem misliti o njemu kao o potencijalnom reprezentativcu moje domovine. Tankovic moze srati koliko hoce, ali te izjave koje sam predocio, itekako postoje. Takodjer postoji i to da ga Fulham nije zelio zadrzati, tako da ono sto si rekao je cista izmisljotina, da je on njih odbio.
Zalit ces za 2,3 godine kada Vedo prestane igrati. Iz jednog stanja gdje se nam je nudio Seferovic smo dosli u situaciju da Djuricic ili Hodzic moraju proigrati u sljedecih par godina. Jedan igra u slabasnom klubu a drugi sanira povredu i igrati ce u klubu gdje ce uvijek imati zestoku konkurenciju i nije sigurno da ce biti prvi napadac i da ce se naigrati. Od Atajica najvjerovatnije nece biti ni blizu reprezentativni igrac. Sada bukvalno mora neko da "iskoci". Ja nisam nista "rekao" niti znam kako je bilo niti je to izmisljotima. Na prosloj stranici imas video izjavu Tankovica o ugovoru sa Fullhamom da nije zelio da igra Championship, da nije zelio potpisati novi ugovor i nije rekao egzaktno da za njega postoji samo Svedska na tri konkretna pitanja. A mogao je zar ne ??
Nikada mi nece biti zao nekoga ko se igra sa mojom zemljom, pa makar bio i Messi. Sto se tice ugovora, ipak biram da vjerujem Fulhamu, on je otisao i moze da prica sta hoce. Sto se tice toga da nije rekao za koga se odlucio, da, rekao je, ponovio je da je vec odigrao utakmicu za Svedsku, dakle, itekako postoji samo Svedska za njega (na videu od 2:10 kada je pitanje novinara).

Mes Que Un Club!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2014, 14:31

Ajax je napisao/la:
Ima Ermin Zec, koji uskoro potpisuje za 1.FC Nürnberg, ima i Maletic iz prve holandske lige.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2014, 14:43

emir79 je napisao/la: potpisuje za 1.FC Nürnberg, ima i Maletic iz prve holandske lige.
I ja se nadam za Zeca. Nurnberg bi bio odlican klub za njega. Samo ako bude igrao centarfora a ne neko krilo.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 21 avg 2014, 15:05

pa nikad se nezna ni sta ce biti od Denis Salanovica (Atl.Madrid), Dino Fazlic (Fulham), Ismar Tandir (Sochaux), bit ce igraca...slabo se i u zadnje vrijeme spominje Deni Milosevic koji mislim uz Arslanagica da bi mogli pokupti. Pricaju se i neki golmani ovdje iz BH Lige a zaboravljaju Raif Husic koji ako Bog da bit ce prvi golman Werder Bremena. :bih: ...

samo te sjetite oba Baraza protiv Portugala i koliko su nam igraci falili, trebamo da budemo sretni koliko smo i dogurali i ako Bog da bit ce vise.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 avg 2014, 15:11

Ma hajde molim te nas savez nekog doveo... koji vic :lol: .. jaha I pirke koliko su nesposobni (a istovremeno enormno placeni nizasta) ne bi sami sebe mogli premuntati... dzaba sve diplome kad nemas kliker I onu ulicnu diplomu koju ima juka, bez obzira sto nesto nije narocito pismen.. hej on nam dovodi igrace, a frajer obicni navijac... je l vam to dovoljno... A prof dr Suskavac je posebna prica... pa degutantno je napisati da je on nekog samoinicijativno doveo, osim retardosa iz germanije...
Sto se tice korupcije, lopovluka I nepotizma e tu su nam savez I selektor nenadje.bivi.. tu smo najjaci a sto se tice obavljanja svih duznosti kako treba tu smo isto nenadj.ebivo najgori... ne zna se koje gori.ili krimosi u savezu ili lopina uz aut liniju...

Nek se malo ugledaju na Haruna I borbu za djecu... bez obzira sto je hiljadu puta teze dovesti igraca koji je nastupao za dr drzavu nego u fudbalu... al on se bori... sikirasa sa priprema srbije dovodi, antunovica sa spiska Hrvatske (najfriskiji primjeri).... a da ne govorim o ovim ranijim polutku, djedovicu jr, nurkicu, glogovcu itd... e to je to sto treba ovim hadaljima u fud savezu, naravno pored radnih navika (kojih nemaju uopce), doza drskosti I pozitivne bezobraznosti (oni jesu bezobrazni jer uzimaju plate a nista drustveno korisno ne rade, al ta nam bezobraznost nije potrebna)...

Oni a I selektor nece da se zamjere legendi Sukeru I HNS :facepalm: ... pa koji moron moras biti da to kazes... pa ubit ih je odmah trebalo nakon te izjave... Hrvatska nama uzela 33466655 igraca a oni nece da se bore za onog jednog jedinog koji nije hrvat po rodjenju, vwc pola pola... da se ovi ne naljute...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 avg 2014, 15:42

Ajax je napisao/la:
emir79 je napisao/la: potpisuje za 1.FC Nürnberg, ima i Maletic iz prve holandske lige.
I ja se nadam za Zeca. Nurnberg bi bio odlican klub za njega. Samo ako bude igrao centarfora a ne neko krilo.
Nek' bude kao Drmic i sve je dobro. :tralala:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2014, 15:43

MrMuscle je napisao/la:Ma hajde molim te nas savez nekog doveo... koji vic :lol: .. jaha I pirke koliko su nesposobni (a istovremeno enormno placeni nizasta) ne bi sami sebe mogli premuntati... dzaba sve diplome kad nemas kliker I onu ulicnu diplomu koju ima juka, bez obzira sto nesto nije narocito pismen.. hej on nam dovodi igrace, a frajer obicni navijac... je l vam to dovoljno... A prof dr Suskavac je posebna prica... pa degutantno je napisati da je on nekog samoinicijativno doveo, osim retardosa iz germanije...
Sto se tice korupcije, lopovluka I nepotizma e tu su nam savez I selektor nenadje.bivi.. tu smo najjaci a sto se tice obavljanja svih duznosti kako treba tu smo isto nenadj.ebivo najgori... ne zna se koje gori.ili krimosi u savezu ili lopina uz aut liniju...

Nek se malo ugledaju na Haruna I borbu za djecu... bez obzira sto je hiljadu puta teze dovesti igraca koji je nastupao za dr drzavu nego u fudbalu... al on se bori... sikirasa sa priprema srbije dovodi, antunovica sa spiska Hrvatske (najfriskiji primjeri).... a da ne govorim o ovim ranijim polutku, djedovicu jr, nurkicu, glogovcu itd... e to je to sto treba ovim hadaljima u fud savezu, naravno pored radnih navika (kojih nemaju uopce), doza drskosti I pozitivne bezobraznosti (oni jesu bezobrazni jer uzimaju plate a nista drustveno korisno ne rade, al ta nam bezobraznost nije potrebna)...

Oni a I selektor nece da se zamjere legendi Sukeru I HNS :facepalm: ... pa koji moron moras biti da to kazes... pa ubit ih je odmah trebalo nakon te izjave... Hrvatska nama uzela 33466655 igraca a oni nece da se bore za onog jednog jedinog koji nije hrvat po rodjenju, vwc pola pola... da se ovi ne naljute...
Stvar u tome je , da se ne pitaju u nasem savezu samo oni porbosanski orijentisani. Zato nam i jeste tako kako je, na zalost. U izvrsnom odboru NSBIH-a sjede ljudi koji vise vole susjedne/komsijske reprezentacije od vlastite. Mislis da Begic, Safet nebi voljeli Halilovica vidjeti u svojim redovima?
Ima ljudi koji koce takve stvari, na zalost. Kakva nam je drzva, takav i savez i kompletan IO, podijeljen.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 avg 2014, 15:57

Nerminovic je napisao/la: Nek' bude kao Drmic i sve je dobro. :tralala:
Slazem se.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 avg 2014, 16:06

Zanima me jeli iko iskoristio priliku da u Sarajevu poprica sa Hrgotom... Vjerovatno ne.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 avg 2014, 16:11

@emire znam ja da ima munibove zaostavstine I od ostalih po UO I IO saveza.. I da vise vole susjede... al vjeruj vise oni vole svoje gujice I dobre plate... u tom slucaju nestaje sva ljubav... begic i suli istog trena mogu krenuti po halila... pa da vidimo ko ce opstruirati... da ih ivica isproziva kao one bosnjacke delegate koji su manji od makova zrna sad... jednostavno treba samo raditi I truditi se I sve barijere se mogu premostiti al ljudi u savezu ne rade nista... I zato I ne mozemo nikom nista "oteti" vec samo nama uzimaju sakom I kapom upravo zbog letargije I neradinosti celnika I selektora (ne samo Sulija nego I Saketa I onog Kare)... jedino koji svoj posao donekle, al samo donekle dobro radi je Jagodic... on dovodi nam dosta igraca (sto je najbitnije zbog buducnosti) al nema rezultate da bi bio perfektan...vidjet cemo sta ce biti sa 94. I 95. gdje ima masu mladica dobrih I talentovanoh
.. EP mu mora biti imperativ, naravno uz svakodnevno vrbovanje I skautiranje igraca.
.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 12 gostiju.