Moderator/ica: GracanicaAA
Sta je onda 3:0? K*ranje bez vazelinastaragarda je napisao/la:sve smo pokupovali osim one sa vama kada smo vas raskovali na Tusnju gdje je realno trebalo bit 5 0 jer kao lideri do tad niste na j.e.b.e.n.i gol opucali za 90 minuta...sretno u borbi za opstanak![]()
..trebat ce vam
Fino vam je dat "znak" dovodjenjem Cire da imamo i da mozemo u PL. Problem je sto vi niste taj znak uocili pa ste izletili sa ceste za PL. Sigurno bi bilo bilje da ste sacekali ovu sezonu.Rafael30 je napisao/la:Nisi skontao o čemu se govori. Rekao je da Jedinstvo nudilo nekom pare da Sloboda ne pobjedi. Ti su klubovi bili upućeni da Azmir ima pare. I sad npr. Sloboda gostovala u Čapljini i nudi im 30 000 za 3 boda, a oni znaju da moze dati jos vise, i da ce dati koliko oni traze jer im je tesko gostovanje. I izađu sa pričom pred Azmira da Jedinstvo nudi lupam 50 000 da ne izgube od Slobode. I onda Azmir da 50 000, a ustvari Jedinstvo nije nudilo nista i mogli su uzeti i za 10 000. Jer Jedinstvo nije imalo toliko para da kako vi kazete kupuje i svoje i tudje utakmice.Probisvjet je napisao/la:Svi su to vidjeli, samo iz uprave Jedinstva to nisuRafael30 je napisao/la:@SaltCityAttack pa jel kontas da su ljudi vidjeli da Azmir ima pare i normalno da će ga izmusti i prosuti priču Jedinstvo daje toliko da ne pobjedite. Pa lakse je njima bilo pustiti utakmicu Slobodi nego da ne izgube.tek onda kada su potrosili sve pare za drugo mjesto. Jednostavno je bilo bolje da su na vrijeme skontali da im je drugo mjesto plafon. Bolji bi im potez bio da su ostavili pare za ovu sezonu. Ovu 14/15 koja im sigurno propada.
Jedinstvu je kesa ispraznjena, a to ce se najvise osjetiti poslije oktobra. Tada nastupaju jos gori dani za Jedinstvo.
Bihac za to nije kriv, nego nesposobna i korumpirana uprava.
+1Probisvjet je napisao/la:Fino vam je dat "znak" dovodjenjem Cire da imamo i da mozemo u PL. Problem je sto vi niste taj znak uocili pa ste izletili sa ceste za PL. Sigurno bi bilo bilje da ste sacekali ovu sezonu.Rafael30 je napisao/la:
Nisi skontao o čemu se govori. Rekao je da Jedinstvo nudilo nekom pare da Sloboda ne pobjedi. Ti su klubovi bili upućeni da Azmir ima pare. I sad npr. Sloboda gostovala u Čapljini i nudi im 30 000 za 3 boda, a oni znaju da moze dati jos vise, i da ce dati koliko oni traze jer im je tesko gostovanje. I izađu sa pričom pred Azmira da Jedinstvo nudi lupam 50 000 da ne izgube od Slobode. I onda Azmir da 50 000, a ustvari Jedinstvo nije nudilo nista i mogli su uzeti i za 10 000. Jer Jedinstvo nije imalo toliko para da kako vi kazete kupuje i svoje i tudje utakmice.
To sa cjenkanjem i blefiranjem sa Azmirom je prica za malu djecu. To neko od vasih plasira da bi zamutio vodu jer su potrosene velike pare uzalud. Navijaci Jedinstva su u problemu jer vas i sada lazu. Mi smo te marifetluke davno apsolvirali sa nasim proslim upravama. Imate problem vise jer ste tvrdoglavi.
Ne zaboravite post covjeka iz Cazina koji vam je sve potanko napisao na vasem forumu, a vasi krelci ga banovali.
Vratite se i procitajte taj post. Samo onaj ko plitko razmislja moze reci da to nije istina.
Pozdrav i mnogo srece.
Kada znate kako smo mi usli (ja vjerovatno bolje znam od vas) primjenite isti metod i princip i udjite u PL.Rafael30 je napisao/la:@ Probisvjet jel se ti fakat ne kuzis u fudbal ili se pravis? Da li ti stvarno mislis da ste vi usli na kvalitetu sa Ćirom u PL? Cijelu sezonu sam pisao da je Ćiro tu samo da privuče navijače, da je on odavno svoje trenersko znanje odradio. A vi ste pisali Ćiro majstor, Ćiro taktiku vrh, ovo, ono... lako je taktiku pripremiti kad Azmir pare pripremi. Da smo mi ljubomorni i sl. A to moje je potvrdio i Azmir kad je gostovao kod Mime na OBN-u, jedino nije rekao da jek kupovao utakmiceDa ste vi isli na Ćirino znanje jos bi ovdje bili.
k.a.r.a.n.j.e. il ne na Tusnju ste devastirani u svakom pogledu...sto dalje implicira da cete jos duuuugo gazit po ovom glibu jer ste stvorili neprijatelja za narednih 10 godina...pokazalo se da ste pali k.u.r.c.u za usi...probisvijet vam nesto pokusava objasnit al vi bas ko magarci zapeli....zanci,sretno u borbi za opstanak i da nam duuugo ne ispadnete iz federalne super ligeRafael30 je napisao/la:Sta je onda 3:0? K*ranje bez vazelinastaragarda je napisao/la:sve smo pokupovali osim one sa vama kada smo vas raskovali na Tusnju gdje je realno trebalo bit 5 0 jer kao lideri do tad niste na j.e.b.e.n.i gol opucali za 90 minuta...sretno u borbi za opstanak![]()
..trebat ce vam
![]()
![]()
Tebi vise ne moze pomoci ni Mevludin Hasanovićastaragarda je napisao/la:k.a.r.a.n.j.e. il ne na Tusnju ste devastirani u svakom pogledu...sto dalje implicira da cete jos duuuugo gazit po ovom glibu jer ste stvorili neprijatelja za narednih 10 godina...pokazalo se da ste pali k.u.r.c.u za usi...probisvijet vam nesto pokusava objasnit al vi bas ko magarci zapeli....zanci,sretno u borbi za opstanak i da nam duuugo ne ispadnete iz federalne super ligeRafael30 je napisao/la:Sta je onda 3:0? K*ranje bez vazelinastaragarda je napisao/la:sve smo pokupovali osim one sa vama kada smo vas raskovali na Tusnju gdje je realno trebalo bit 5 0 jer kao lideri do tad niste na j.e.b.e.n.i gol opucali za 90 minuta...sretno u borbi za opstanak![]()
..trebat ce vam
![]()
![]()
![]()
Istina je ono sto sam cijelu sezonu pisao i sto je Azmir potvrdio kod Mime. A ja nezz to karanje 40min igrača vise i ne mozes dati gola, to je nesposobnost....staragarda je napisao/la:pa de reci rafaele aka mevludine hasanovicu jel istina il nije...
Jel moguće da si ovo napisoRafael30 je napisao/la:A ja nezz to karanje 40min igrača vise i ne mozes dati gola, to je nesposobnost....
bravo KolMixpinoglavi je napisao/la:Jel moguće da si ovo napisoRafael30 je napisao/la:A ja nezz to karanje 40min igrača vise i ne mozes dati gola, to je nesposobnost....
sto to....pa jedino mi i pisemo ovdjeanonymous001 je napisao/la:haj vi Tuzlaci razgulite sa ove teme!!!!!!
Pusti ba Tuzlake nek rade svoj posao ,nego hoce li se igdje prenositi ili ce te vi javljati na forum rezultat derbija JED-RUDnebeskasila je napisao/la:Pa nek ugase temu ovu. To bi i bilo najbolje.![]()
Zbog vas Tuzlaka mi se ni ne ulazi ovdje. Vas se nikad riješiti.
Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 7 gostiju.