Arhitekt je napisao/la:Zna li neko kako se preuzimaju ove karte sa sportsporta?Bio sam dole u Titovoj i rekli mi da nisu kod njih karte
Ne znam fakat, al da se nasalim ukucas lozinku na ulazu hehehe
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Arhitekt je napisao/la:Zna li neko kako se preuzimaju ove karte sa sportsporta?Bio sam dole u Titovoj i rekli mi da nisu kod njih karte
Dosadan si.collector je napisao/la:i sta ako smo dosadni, imam pravo reci sta me nervira, ako tebi smeta preskoci !!!Babayaro je napisao/la:**** vas kiša, dosadni ste.
a ti si naporan, sto ne mogu ovih na baterije, samo se javljaju kad su rezultati tuBabayaro je napisao/la:Dosadan si.collector je napisao/la:i sta ako smo dosadni, imam pravo reci sta me nervira, ako tebi smeta preskoci !!!Babayaro je napisao/la:**** vas kiša, dosadni ste.
nek se javi ova plava da joj obezbjedim trajni boravak u Sarajevu
Ja kad sam kisnuo po Posušju, Modriči, Trebinju i inim zabitima ti si vjerovatno pokemone skupljao.collector je napisao/la:a ti si naporan, sto ne mogu ovih na baterije, samo se javljaju kad su rezultati tuBabayaro je napisao/la:Dosadan si.collector je napisao/la: i sta ako smo dosadni, imam pravo reci sta me nervira, ako tebi smeta preskoci !!!
Evolution87 je napisao/la:Dobrodosli gosti, cuvajte kosti