NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
8 utakmica pauze od sudenja Spahalicu,pa dobro je on vas pogurao za vikend,sad sam se uvjerio kako ste bili ''bolji'' . prvo nas zakine burekovic kuci,sad dole...iducu ce netko s batinama od sudaca ici iz viteza 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Sta se ovaj opet javlja,vec je pisano da je Vitez ostecen,kazna je ok,zapravo ovoga treba izbaciti sa liste sudaca,isto tako i onog Valjica za kojeg kazu da je najbolji BH sudac 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
pa vidis da se sprdam,cemu agresivnostAndroid je napisao/la:Sta se ovaj opet javlja,vec je pisano da je Vitez ostecen,kazna je ok,zapravo ovoga treba izbaciti sa liste sudaca,isto tako i onog Valjica za kojeg kazu da je najbolji BH sudac

TH 1950
Ma ne govorim tebi,vec ovome gore "moderatoru"FanVitez je napisao/la:pa vidis da se sprdam,cemu agresivnostAndroid je napisao/la:Sta se ovaj opet javlja,vec je pisano da je Vitez ostecen,kazna je ok,zapravo ovoga treba izbaciti sa liste sudaca,isto tako i onog Valjica za kojeg kazu da je najbolji BH sudac
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Na kraju dodajmo da je Valjić kažnjen jer nije isključio golmana Željezničara koji je na otvaranju susreta namjerno igrao rukom van svog šesnaesterca, te zbog još nekoliko sitnijih previda, dok je Spahalić kažnjen jer nije dosudio dva jedanaesterca za goste.aleksandar_veliki je napisao/la:Nezvanicno, nakon pregledavanja snimka utakmice bocne kamere su zabiljezile da je Valjic pogrijesio jer je golmanu dao zuti bespotrebno, odnosno Antolovic je loptu uhvatio i golmanskom prostoru. Situacija kod gola za siroki, mislim na nepriznati, dosta teska za ocijeniti i nakon gledanja uz pomoc bocnih kamera, ali blize je ofsajdu nego sto nije. Start Antolovica nad Wagnerom ni u Somaliji se ne svira, odnosno nije bilo nikakvog kontakta, utvrdjeno.
I onda se digne buna, onako reda radi, a svi koji su utakmicu gledali hladnih glava, vidjeli su jedno, nema nikakve tendencije. O tome da li je sudjenje evropsko, moze se raspravljati, ali skidati glavu covjeku na osnovu snimki s Arene je u najmanju ruku smijesno...
Nekada je bolje šutiti nego bilo što reći.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
maxmore je napisao/la:Na kraju dodajmo da je Valjić kažnjen jer nije isključio golmana Željezničara koji je na otvaranju susreta namjerno igrao rukom van svog šesnaesterca, te zbog još nekoliko sitnijih previda, dok je Spahalić kažnjen jer nije dosudio dva jedanaesterca za goste.aleksandar_veliki je napisao/la:Nezvanicno, nakon pregledavanja snimka utakmice bocne kamere su zabiljezile da je Valjic pogrijesio jer je golmanu dao zuti bespotrebno, odnosno Antolovic je loptu uhvatio i golmanskom prostoru. Situacija kod gola za siroki, mislim na nepriznati, dosta teska za ocijeniti i nakon gledanja uz pomoc bocnih kamera, ali blize je ofsajdu nego sto nije. Start Antolovica nad Wagnerom ni u Somaliji se ne svira, odnosno nije bilo nikakvog kontakta, utvrdjeno.
I onda se digne buna, onako reda radi, a svi koji su utakmicu gledali hladnih glava, vidjeli su jedno, nema nikakve tendencije. O tome da li je sudjenje evropsko, moze se raspravljati, ali skidati glavu covjeku na osnovu snimki s Arene je u najmanju ruku smijesno...
Nekada je bolje šutiti nego bilo što reći.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nisam gledao utakmicu sa Vitezom, ne mogu ništa tvrditi. Kroz razgovor sa kolegama rečeno mi je da je na granici za penal. Tj. da je Vitez bio doma da bi bilo opravdano svirati penal, domaćinski teren. Pominje se samo jedan penal ne znam za ovaj drugi. Ovo je bila replika za "nezvanično" od nekada prije.Kevin je napisao/la:maxmore je napisao/la:Na kraju dodajmo da je Valjić kažnjen jer nije isključio golmana Željezničara koji je na otvaranju susreta namjerno igrao rukom van svog šesnaesterca, te zbog još nekoliko sitnijih previda, dok je Spahalić kažnjen jer nije dosudio dva jedanaesterca za goste.aleksandar_veliki je napisao/la:Nezvanicno, nakon pregledavanja snimka utakmice bocne kamere su zabiljezile da je Valjic pogrijesio jer je golmanu dao zuti bespotrebno, odnosno Antolovic je loptu uhvatio i golmanskom prostoru. Situacija kod gola za siroki, mislim na nepriznati, dosta teska za ocijeniti i nakon gledanja uz pomoc bocnih kamera, ali blize je ofsajdu nego sto nije. Start Antolovica nad Wagnerom ni u Somaliji se ne svira, odnosno nije bilo nikakvog kontakta, utvrdjeno.
Nekada je bolje šutiti nego bilo što reći.koja 2?
Lištica
Lištica
ma ovaj drugi je bio, aa taj prvi sto spominju ako je to onda kad su malo skocili svi onda nigdje veze..sudar tijelima, nitko nije imao posjed lopte u skoku nekako..ne bi ga nikome svirao jedino da ga nategne maksimalno na silu pa da ga sviraš..maxmore je napisao/la: Nisam gledao utakmicu sa Vitezom, ne mogu ništa tvrditi. Kroz razgovor sa kolegama rečeno mi je da je na granici za penal. Tj. da je Vitez bio doma da bi bilo opravdano svirati penal, domaćinski teren. Pominje se samo jedan penal ne znam za ovaj drugi. Ovo je bila replika za "nezvanično" od nekada prije.
Ne biježim ja ni od koga a ne od tebe. Kao što rekoh, nisam gledao utakmicu sa Vitezom pa ne mogu ući u raspravu. Ali čitajući portale i komentare izgleda da je bio penal...i mislim da je sudačka komisija nepravedna po oba sudca. Kazne su blage, treba ih odmah baciti u 2 ligu do kraja sezone pa će biti pametniji idući put. Ja sam replicirao ono što si ti "neslužbeno" pustio i pravdao. Ne pravdam ni "neslužbeno", ni službeno (Vitez).aleksandar_veliki je napisao/la:Pokusavate pobjeci od odgovara, pitanje je jasno kao dan. Cemu licemjerstvo, cemu ste se obrusivsi na Valjica borili za bh. fudbal, a skrivanjem sramotnog sudjenja Spahalica borili za svoj carsijske interese. Ne ide to tako, ne treba biti licimjer, na sve treba gledati s prave strane. Zakljucili smo, Valjic je ostetio Siroki i to s jednom odlukom, a ne vise njih, a Spahalic je Vitez nategao pravo. O Valjicu se pisalo, o Spahalicu se sutilo i gle cuda, nisu ni mediji prozivani sto ne pisu o pljacki na Pecari...
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 21 avg 2014, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Lištica
Lištica
nije mi jasno što to ti želiš? da široki napiše priopćenje kako je spahalić nategao vitez na pecari i objavi na službenoj stranici što li?aleksandar_veliki je napisao/la:Pokusavate pobjeci od odgovara, pitanje je jasno kao dan. Cemu licemjerstvo, cemu ste se obrusivsi na Valjica borili za bh. fudbal, a skrivanjem sramotnog sudjenja Spahalica borili za svoj carsijske interese. Ne ide to tako, ne treba biti licimjer, na sve treba gledati s prave strane. Zakljucili smo, Valjic je ostetio Siroki i to s jednom odlukom, a ne vise njih, a Spahalic je Vitez nategao pravo. O Valjicu se pisalo, o Spahalicu se sutilo i gle cuda, nisu ni mediji prozivani sto ne pisu o pljacki na Pecari...

pa ima li vitez upravu, glasnogovornika itd, što ne napišu priopćenje na temelju snimke i objave, zar im netko smeta? pa će im onda mediji prenijet...
mi smo ovdje svi valjda ustvrdili da je vitez oštećen..
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa stani malo, ja ponavljam, tko to je ovdje od forumasa, a da je prokomentirao sudjenje rekao da je sudac uradio dobar posao, citiraj?
Ti si 'jedini' koji je nakon utakmice i malo je reci evidentnih kardinalnih gresaka na Grbavici bio poceo o ''po nesluzbenim snimkama, drugim kutevima i pm''...
Ne znam sta je licemjerno u tome da i kevin i android i ja i tko jos ovdje pise kaze realno da je Vitez zakinut za penal, a da je sudjenje inace bilo lose, i da time potvrdimo momku koji je uostalom lijepo i upitao za vidjenje, , ne znam sta vise ocekujes od forumasa i sta tu mogu promijeniti.
Iako shvacam sta hoces za reci, taj primjer ti je neupotrebljiv za ovu situaciju jer su momci sami rekli kako jest i nitko to ne spori niti negira.
Malo tko ce za Pecaru reci ''nismo tu mogli igrati''. Malo tko. Od 95 posto ces cuti samo kako su dobro primljeni i kakve su fantasticne uvjete za igru imali. A i da se desi, priznat ce se, kao sto se priznalo da je Vitez zasluzio i trebao dobiti penal.
Ti si 'jedini' koji je nakon utakmice i malo je reci evidentnih kardinalnih gresaka na Grbavici bio poceo o ''po nesluzbenim snimkama, drugim kutevima i pm''...
Ne znam sta je licemjerno u tome da i kevin i android i ja i tko jos ovdje pise kaze realno da je Vitez zakinut za penal, a da je sudjenje inace bilo lose, i da time potvrdimo momku koji je uostalom lijepo i upitao za vidjenje, , ne znam sta vise ocekujes od forumasa i sta tu mogu promijeniti.
Iako shvacam sta hoces za reci, taj primjer ti je neupotrebljiv za ovu situaciju jer su momci sami rekli kako jest i nitko to ne spori niti negira.
Malo tko ce za Pecaru reci ''nismo tu mogli igrati''. Malo tko. Od 95 posto ces cuti samo kako su dobro primljeni i kakve su fantasticne uvjete za igru imali. A i da se desi, priznat ce se, kao sto se priznalo da je Vitez zasluzio i trebao dobiti penal.
- storm_raider
- Kontakt:
Valjic je ostetio Siroki u vise navrata. I gdje je taj "nesluzbeni" izvjestaj da je Antolovic igrao u sesnaestercu? Crveni je morao dobiti kad je vec svirao. Da ne spominjem cist gol koji je ponisten. Siroki je ostecen kao malo ko u tom mecu.aleksandar_veliki je napisao/la:Pokusavate pobjeci od odgovara, pitanje je jasno kao dan. Cemu licemjerstvo, cemu ste se obrusivsi na Valjica borili za bh. fudbal, a skrivanjem sramotnog sudjenja Spahalica borili za svoj carsijske interese. Ne ide to tako, ne treba biti licimjer, na sve treba gledati s prave strane. Zakljucili smo, Valjic je ostetio Siroki i to s jednom odlukom, a ne vise njih, a Spahalic je Vitez nategao pravo. O Valjicu se pisalo, o Spahalicu se sutilo i gle cuda, nisu ni mediji prozivani sto ne pisu o pljacki na Pecari...
Sport je lijek za tijelo i duh.
poenta je da se Siroki (ali i bilo koji drugi tim) ne oglasava kad je nesto u njihovu korist, dok se oglasavaju kad su zakinuti. nikog ne zanima sta ovo malo dusa pise po forumima bitno je kako klub reaguje. zbog ove cinjenice ja mrzim sve nase klubove zbog licemjerstva a Celika moram voliti bez obzira i na nase zakulisanje radnje...
kaze navijaj za nekog naseg u Evropi ma mrss dabogda se svi pogasili kad ne mozes fer normalne utakmice pogledat
kaze navijaj za nekog naseg u Evropi ma mrss dabogda se svi pogasili kad ne mozes fer normalne utakmice pogledat
- storm_raider
- Kontakt:
Nesluzbene informacije...? Ko ili sta je izvor tim nesluzbenim informacijama? Ko je referenca? Ofsajd je bio i to jedno tri ili cetiri puta vise od 20 centimetara, da ne kazem prema nesluzbenim informacijama. Pomocni sudija nije kaznjen, ali je zajedno sa glavnim drasticno ostetio Siroki Brijeg, a ovo pisem kao dugogodisnji navijac Zeljeznicara. To sto nije kaznjen ne mijenja cinjenicu da je ostetio hercegovce, nije ni prvi ni posljednji koji nije kaznjen.aleksandar_veliki je napisao/la:.Android je napisao/la:Pobjeda 2:1,dosta zicera promaseno,na kraju nas je to umalo kostalo,Zvone iz utakmicu u utakmicu sve bolji,Zakaric standardno najbolji
U Tuzlu po tri boda!
storm_raider, pomocni sudija nije kaznjen i to je ispravna odluka jer ne mozes kaznjavati covjeka koji dige ili ne digne zastavicu kada se radi o ofsajdu ili dozvoljenoj poziciji od 20 centimetara. Od cetiri pozicije na koje su se Sirokobrijezani zalili, tri su tacne iz nesluzbenim informacija...
Jos jednom cu ponoviti, manje gledati na te greske, a vise se osvrtati na igru ekipe.
- storm_raider
- Kontakt:
To sto sam navijac Zeljeznicara, a pricamo o utakmici Siroki - Zeljeznicar, me itekako dovodi u bolji polozaj, buduci da i kao pristrasni clan Zelje stajem na stranu Sirokog kada je ovo u pitanju. To, primjetio si, nije bas cest slucaj na ovom forumu.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ništa, onda je pomocni sudija s pravom digao zastavicu jer je ofsajd bio jedno 80 centimetara ili da zaokružimo na metar. E, hajde sad se potrudi, pa nam video snimkom pokusaj dokazati svoje tvrdnje. To sto si navijac ovog ili onog kluba ne dovodi te u neki bolji položaj prilikom naše diskusije...
Upravo tako, sada nadolazimo, kao sto ni ti ne mozes "nesluzbenim izvjestajem" 100% nista dokazati niti video snimkom, tako isto ne mogu ni ja dokazati svoje tvrdnje, ali zasto bih ja vjerovao tvom "nesluzbenom izvjestaju" (naglasak na "nesluzbeni"), kada vise vjerujem svojim ocima? Ili, zasto bi ti vjerovao mojim ocima, kada ces vise vjerovati "nesluzbenom izvjestaju". Poenta je da niko nikoga ne treba uvjeravati, ali ja ne mogu vjerovati tvom neslubenom izvjestaju naustrb svojeg osjecaja i uzeti taj isti izvjestaj kao nesto sto je cinjenica u toku bilo kakve diskusije. Nisam nasao nigdje sluzbeni podatak koji ce potvrditi tvoje pisanje i samim tim ne mogu "nesluzbeni izvjestaj" uzeti relevantnim niti te to stavlja u neki bolji polozaj...
Siroki je ostecen i Vitez je ostecen, i moj Zeljo je debelo mnogo puta ostecen (kao i svi klubovi), a eto, ja nisam vidio ovdje da vecina pisala da Vitez nije ostecen.
- storm_raider
- Kontakt:
Sve je to ok, ali da li to znaci da oni nisu pogrijesili? Da li to znaci da ofsajda nije bilo, da je Antolovic igrao u svom sesnaestercu? Zasto je dobio zuti karton? Valjic kao glavni sudija ne mora poslusati pomocnog, a on je to uradio.aleksandar_veliki je napisao/la:Siroki je ostecen od Ognjena Valjica, sto je potvrdio i nadlezni organ koji raspravlja o tome, a ne od pomocnog sudije, kako ti tvrdis i to vise nije nesluzbeno, nego sluzbeno. Dakle, moj argument su ovi sto su kaznili Valjica i Spahalica, a nisu ovog pomocnog. Ti nam probaj pronaci i zalijepiti svoj.storm_raider je napisao/la:To sto sam navijac Zeljeznicara, a pricamo o utakmici Siroki - Zeljeznicar, me itekako dovodi u bolji polozaj, buduci da i kao pristrasni clan Zelje stajem na stranu Sirokog kada je ovo u pitanju. To, primjetio si, nije bas cest slucaj na ovom forumu.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ništa, onda je pomocni sudija s pravom digao zastavicu jer je ofsajd bio jedno 80 centimetara ili da zaokružimo na metar. E, hajde sad se potrudi, pa nam video snimkom pokusaj dokazati svoje tvrdnje. To sto si navijac ovog ili onog kluba ne dovodi te u neki bolji položaj prilikom naše diskusije...
Upravo tako, sada nadolazimo, kao sto ni ti ne mozes "nesluzbenim izvjestajem" 100% nista dokazati niti video snimkom, tako isto ne mogu ni ja dokazati svoje tvrdnje, ali zasto bih ja vjerovao tvom "nesluzbenom izvjestaju" (naglasak na "nesluzbeni"), kada vise vjerujem svojim ocima? Ili, zasto bi ti vjerovao mojim ocima, kada ces vise vjerovati "nesluzbenom izvjestaju". Poenta je da niko nikoga ne treba uvjeravati, ali ja ne mogu vjerovati tvom neslubenom izvjestaju naustrb svojeg osjecaja i uzeti taj isti izvjestaj kao nesto sto je cinjenica. Nisam nasao nigdje sluzbeni podatak koji ce potvrditi tvoje pisanje i samim tim ne mogu "nesluzbeni izvjestaj" uzeti relevantnim niti te to stavlja u nei bolji polozaj...
Siroki je ostecen i Vitez je ostecen, i moj Zeljo je debelo mnogo puta ostecen, a ja nisam vidio ovdje da vecina pisala da Vitez nije ostecen.
Zbog ovoga sam sam te citirao najvise. "Nezvanicno". Ko, sta, kako? Nisi ni ti meni odgovorio na mnogo pitanja. Ko su ta nesluzbena lica?aleksandar_veliki je napisao/la:Nezvanicno, nakon pregledavanja snimka utakmice bocne kamere su zabiljezile da je Valjic pogrijesio jer je golmanu dao zuti bespotrebno, odnosno Antolovic je loptu uhvatio i golmanskom prostoru...
Moj argument? Pa i moj je argument da je Valjic pogrijesio, ja sam to napisao:
storm_raider je napisao/la:Valjic je ostetio Siroki u vise navrata. I gdje je taj "nesluzbeni" izvjestaj da je Antolovic igrao u sesnaestercu? Crveni je morao dobiti kad je vec svirao. Da ne spominjem cist gol koji je ponisten. Siroki je ostecen kao malo ko u tom mecu.
Sad vam se ovi iz saveza malo izvinjavaju, imate 6 sudija u Tuzli
"Glavni sudija biće Danijel Pajić (Bijeljina), a uz aut liniju će mu asistirati Hrvoje Turudić (Čitluk) i Haris Baković (Sarajevo). Četvrti sudija biće Moamer Čaušević (Sarajevo), a uz gol - aut liniju će biti sudije Irfan Peljto (Sarajevo) i Mirza Tičić (Sarajevo)."
Dolazite li kompletni, nema povreda ?

"Glavni sudija biće Danijel Pajić (Bijeljina), a uz aut liniju će mu asistirati Hrvoje Turudić (Čitluk) i Haris Baković (Sarajevo). Četvrti sudija biće Moamer Čaušević (Sarajevo), a uz gol - aut liniju će biti sudije Irfan Peljto (Sarajevo) i Mirza Tičić (Sarajevo)."
Dolazite li kompletni, nema povreda ?
- storm_raider
- Kontakt:
Pa vidi, to i jeste poenta. Nisam upratio sta znaci "nesluzbeno", a citao sam... Zato se i jesam javio, sta su nesluzbeni izvori?aleksandar_veliki je napisao/la:storm_raider, onda je najbolje da ne vjerujemo nikom. Jbg, da l ito znaci da su mozda pogrijesili i kad su Valjica kaznili? Ne vodi nas to nikud, rekao sam ti, ofsajd iako nije postojao, bilo je bukvalno u par centimetara, a radi toga se u svim normalnim zemljama, savezima, ne skida sudiji glava. Nesluzbeno sam vec pojasnio, zato sam i napisao nesluzbeno. Od cetiri situacije na koje se zalio Siroki, tri su od nesluzbenih izvora pokazane istinitim. Moras priznati da nije los prosijek. Ali, opet se udaljavam od onog sto pokusavam reci, nasi klubovi se stalno vade na sudije, los teren i slicne stvari i onda nas vecina forumasa nasjeda na to, ali uglavnom ostajemo nijemi kada se klubu za kojeg navijamo, kojeg simpatisemo "pomogne".
a sto se tice tvoje poente, pa ja sam dosao ovdje i napisao da je Siroki ostecen, zar ne?

@aleksandar_veliki
evo ti moj komentar iza utakmice:
postavio si post forumaša Androida odmah nakon utakmice..možda je čovjek nabrzaka dao viđenje što se tiče ekipe širokog i tu se nije osvrtao na suđenje ali je kasnije pošteno rekao da je vitez oštećen ali to su "propustio" citirat..
činjenica je da je široki oštećen na grbavici i to je direktno utjecalo na rezultat, da je željo zakinut na otoci (čist penal kod 0:0 i to sam ja prvi napisao tokom utakmice ovdje na temi), da je vitez zakinut sad na pecari..
navodis da svugdje suci griješe ali isto tako svugdje se na suce i udara, piše, izdaju priopćenja. je li tako? od lige prvaka, europske itd itd..bilo koja liga..suci su ljudi i griješe, to nije sporno ali je sporno kad netko kroji svoja pravila..znači npr valjić je pogrešno ili ne svirao igranje rukom antolovića i to je crveni karton po svim pravilima..ako ga je svirao onda ga je morao pokazat a ne davat žuti, radi čega, koga? razumiješ o čemu govorim..
spahalić, terzić, paradžik i ta kompanija..pa oni će od riješene utakmice napraviti sranje..razumiješ? od utakmice tipa siroki-leotar kod rezultata 3:0 itd..a tu vise ne pričamo o greškama, nego o neznanju..ne znaju suditi, nemaju osjećaj za igru..i uvijek se uglavnom oko istih vrti priča..
široki rijetko izdaje priopćenja oko suđenja..na pecari se može igrat i to će ti reći svaki trener bilo koje ekipe u pl, i maltene u najavi evo kod vas ovdje na ss.ba svaki trener to i istakne da se na pecari moze igrati..ali pazi..na pecari se moze igrati ali tko garantira da ti spahalić neće doći i usrati sve..o tome se radi..suce se treba filtrirati..najbolji opstaju..
evo ti moj komentar iza utakmice:
znači na prvu, bez gledanja emisije one itd..kasnije je netko napisao da je vitez oštećen, ja sam napisao na prvu da tako izgleda ali da nisam najbolje vidio jer sam bio daleko..Kevin je napisao/la:sudac Spahalić, kako li se zove..sudio večeras široki-vitez...katastrofalan..pa to je tuga ko dobiva licencu i upada i pl bih..ovo nema smisla..ne da covjek sudi za nekog nego nema pojma o zivotu..pa to je tuga..
i onda netko napisa sudacka komisija radi odlican posao sta li..**** i suce i sve..ovakve..
postavio si post forumaša Androida odmah nakon utakmice..možda je čovjek nabrzaka dao viđenje što se tiče ekipe širokog i tu se nije osvrtao na suđenje ali je kasnije pošteno rekao da je vitez oštećen ali to su "propustio" citirat..
činjenica je da je široki oštećen na grbavici i to je direktno utjecalo na rezultat, da je željo zakinut na otoci (čist penal kod 0:0 i to sam ja prvi napisao tokom utakmice ovdje na temi), da je vitez zakinut sad na pecari..
navodis da svugdje suci griješe ali isto tako svugdje se na suce i udara, piše, izdaju priopćenja. je li tako? od lige prvaka, europske itd itd..bilo koja liga..suci su ljudi i griješe, to nije sporno ali je sporno kad netko kroji svoja pravila..znači npr valjić je pogrešno ili ne svirao igranje rukom antolovića i to je crveni karton po svim pravilima..ako ga je svirao onda ga je morao pokazat a ne davat žuti, radi čega, koga? razumiješ o čemu govorim..
spahalić, terzić, paradžik i ta kompanija..pa oni će od riješene utakmice napraviti sranje..razumiješ? od utakmice tipa siroki-leotar kod rezultata 3:0 itd..a tu vise ne pričamo o greškama, nego o neznanju..ne znaju suditi, nemaju osjećaj za igru..i uvijek se uglavnom oko istih vrti priča..
široki rijetko izdaje priopćenja oko suđenja..na pecari se može igrat i to će ti reći svaki trener bilo koje ekipe u pl, i maltene u najavi evo kod vas ovdje na ss.ba svaki trener to i istakne da se na pecari moze igrati..ali pazi..na pecari se moze igrati ali tko garantira da ti spahalić neće doći i usrati sve..o tome se radi..suce se treba filtrirati..najbolji opstaju..

post iznad sam ti stavio svoj komentar nakon utakmice bez pregledavanja izvještaja..on je tamo na premijer liga općenito temi...aleksandar_veliki je napisao/la:Momci iz Sirokog su poceli pisati o ostecenom Vitezu, izuzemo li Kevina, koji je kako kaze pisao na nekoj drugoj temi, tek danas kada se pojavio info o Spahalicevoj suspenziji. Zbog toga sam ja i zapoceo diskusiju.storm_raider je napisao/la:Pa vidi, to i jeste poenta. Nisam upratio sta znaci "nesluzbeno", a citao sam... Zato se i jesam javio, sta su nesluzbeni izvori?aleksandar_veliki je napisao/la:storm_raider, onda je najbolje da ne vjerujemo nikom. Jbg, da l ito znaci da su mozda pogrijesili i kad su Valjica kaznili? Ne vodi nas to nikud, rekao sam ti, ofsajd iako nije postojao, bilo je bukvalno u par centimetara, a radi toga se u svim normalnim zemljama, savezima, ne skida sudiji glava. Nesluzbeno sam vec pojasnio, zato sam i napisao nesluzbeno. Od cetiri situacije na koje se zalio Siroki, tri su od nesluzbenih izvora pokazane istinitim. Moras priznati da nije los prosijek. Ali, opet se udaljavam od onog sto pokusavam reci, nasi klubovi se stalno vade na sudije, los teren i slicne stvari i onda nas vecina forumasa nasjeda na to, ali uglavnom ostajemo nijemi kada se klubu za kojeg navijamo, kojeg simpatisemo "pomogne".
a sto se tice tvoje poente, pa ja sam dosao ovdje i napisao da je Siroki ostecen, zar ne?Momci iz Sirokog pisu da je Vitez ostecen, zar ne?
Dzaba, ne volim poklonjene bodove, pa makar i da su kupljeni...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.