Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
slani grad je napisao/la:nemate se sta bunit...ovo je po zakonu ovog mafijaskog saveza..a do jutros ste se kleli u postenje komisija i saveza...mada cemo vas opet morat otrest al nema veze..pokazali smo vam 2 puta ove sezone gdje ste vi a gdje mi..pa cemo i treci put
sto basarajlija89 je napisao/la:Jbem ja ovu drzavU!!!
UKRATKO
slani grad je napisao/la:nemate se sta bunit...ovo je po zakonu ovog mafijaskog saveza..a do jutros ste se kleli u postenje komisija i saveza...mada cemo vas opet morat otrest al nema veze..pokazali smo vam 2 puta ove sezone gdje ste vi a gdje mi..pa cemo i treci put
E i ja se slazem aps sa postom ovoga momka !amertiger je napisao/la:KAd se skonta mozda je tako i najbolj, Olipik je imo obavezu da uz ispisnicu prikaze i te kartone sto nije uradio, i ne moze svaki klub voditi zapisnik svih utakica pa da zna ko ima zute kartone, al opet sa druge strane po pravilima ste zasluzili te bodove al eto kako je tako je, ipak je ovo najpostenije sto tice fudbala ako ste bolji pobjedite na terenu i to je to ako ne onda ne i idemo dalje
da ti ja iskreno kazem ..... onda smo potrosili 15 000 km ....za 10 minuta tekme i 5 sati provociranja-...Fare_Sa je napisao/la:E i ja se slazem aps sa postom ovoga momka !amertiger je napisao/la:KAd se skonta mozda je tako i najbolj, Olipik je imo obavezu da uz ispisnicu prikaze i te kartone sto nije uradio, i ne moze svaki klub voditi zapisnik svih utakica pa da zna ko ima zute kartone, al opet sa druge strane po pravilima ste zasluzili te bodove al eto kako je tako je, ipak je ovo najpostenije sto tice fudbala ako ste bolji pobjedite na terenu i to je to ako ne onda ne i idemo dalje
Ako smo bolji evo nam sanse da dokazemo na terenu !
Da su nam dali 3 boda i onda osvojili titulu, svi bi na nas drvlje i kamenje bacali !
Ovako evo jos jedna prilika Cali i nasim momcima da odu u Tuzlu i pokazu svima da se na Kosevu igra najljepsi i najbolji fudbal !
Ovako je mozda najbolje !
A pravila ne trebaju nasem savezu ! I onako rade po svome !![]()
jadan ti sa takvim razmisljanjemFare_Sa je napisao/la:E i ja se slazem aps sa postom ovoga momka !amertiger je napisao/la:KAd se skonta mozda je tako i najbolj, Olipik je imo obavezu da uz ispisnicu prikaze i te kartone sto nije uradio, i ne moze svaki klub voditi zapisnik svih utakica pa da zna ko ima zute kartone, al opet sa druge strane po pravilima ste zasluzili te bodove al eto kako je tako je, ipak je ovo najpostenije sto tice fudbala ako ste bolji pobjedite na terenu i to je to ako ne onda ne i idemo dalje
Ako smo bolji evo nam sanse da dokazemo na terenu !
Da su nam dali 3 boda i onda osvojili titulu, svi bi na nas drvlje i kamenje bacali !
Ovako evo jos jedna prilika Cali i nasim momcima da odu u Tuzlu i pokazu svima da se na Kosevu igra najljepsi i najbolji fudbal !
Ovako je mozda najbolje !
A pravila ne trebaju nasem savezu ! I onako rade po svome !![]()
drug vidis da ih na sve nacine pokusavaju izvuc iz druge lige al to ce tesko ici i iskreno se nadam da ne mozeta dvaput uzastopno izgubit od buduceg drugoligasaNecromacer je napisao/la:OVO JE CIRKUS TESKI....cak bi i sportsport trebao osuditi ovaj uzas.OVO JE IZBJEGAVANJE ZAKONA I IZMISLJANJE PRAVILA ...JASNO PISE DA BODOVI PRIPADAJU SARAJEVU....samo pravimo cirkus od lige!!!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bosnas_, denimen99, Hajdeee i 47 gostiju.