FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HercUSrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HercUSrcu » 21 avg 2014, 12:19

rodom s Mejtaša je napisao/la: Zrinjski ove godine nije kandidat za titulu jer su je prošle godine dobili ni našta. Klasični deal. Nismo ni mi Juventus da uzmemo treću u nizu. Željo je bio nemoćan (i na terenu i van njega) i bila je odlična prilika da ode titula dole i pitanje kad će više. Hamzić zvani hu-ha ispade je zorno pokazao kako to ide kad ide.
De bratko šuti.
Nemoj da nadležni organi vide da si ovo napisao, odmah će istragu pokrenuti i UEFA će nam suspendirati ligu zbog namještanja tj. puštanja klubu iz Hercegovine jer je na njima bio red.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 21 avg 2014, 12:28

Iako je i bilo neke greške u vezi žutog kartona takvih grešaka ima najmanje u svakoj drugoj utakmici a i puno gorih pa se ne kažnjava sa 5 utakmica. Ovo je bila poruka preko Valjića i ostalim sudijama protiv koga se smije a protiv koga ne smije šta suditi.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 avg 2014, 12:29

Nekom je smetao opasno, nego helem nejse, nadam se normalnom u vremenu u Subotu i opet ce pored svega da bude 4 ili 5 hiljada ljudi na utakmici..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 avg 2014, 12:31

bojamora je napisao/la:Iako je i bilo neke greške u vezi žutog kartona takvih grešaka ima najmanje u svakoj drugoj utakmici a i puno gorih pa se ne kažnjava sa 5 utakmica. Ovo je bila poruka preko Valjića i ostalim sudijama protiv koga se smije a protiv koga ne smije šta suditi.
Bravo,upravo tako,mozda nasi sta i nauce. A zato ce jakupovic nama u subotu vratiti sve greske valjica,zivi bili pa vidjeli,a mi na to naravno ostajemo nijemi... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2014, 12:35

ipak da ne kukamo unaprijed. nemojte biti pitari.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 avg 2014, 12:40

ChWilla je napisao/la:ipak da ne kukamo unaprijed. nemojte biti pitari.
Nema sta tu kukaj,ne kukaj. Nas je to razmisljanje "nismo pitari" ,dovelo do toga da nas i od vrha do dna saveza handre gdje stignu.

Upamti sto ti pisem,jakupovic ce napraviti neko sra.nje u subotu 1000000% ,a mi naravno ostajemo nijemi kao i obicno

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 21 avg 2014, 12:45

Pa svake godine pokradete Zrinjski bilo na grbavici bilo u Mostaru. Te čist penal te čist gol pa stotinjak prekršaja pa ovo ono i još kukate. Ako kojim slučajem bude navlačio za Zrinjski ne gine mu suspenzija do kraja prvenstava a ako bude navlačio za domaćine tad ide kazna od tri ili četiri utakmice bez suđenja. Imate pravo što kukate....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2014, 12:46

SarajlijaTM je napisao/la:
Nema sta tu kukaj,ne kukaj. Nas je to razmisljanje "nismo pitari" ,dovelo do toga da nas i od vrha do dna saveza handre gdje stignu.

Upamti sto ti pisem,jakupovic ce napraviti neko sra.nje u subotu 1000000% ,a mi naravno ostajemo nijemi kao i obicno
oglasio se gredić poslije olimpica. mislim znam da to nije dovoljno, ali nije baš da šute. ali ne može ništa unaprijed, tu odmah gubiš na uvjerljivosti i ako si u pravu.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 avg 2014, 12:49

miki651 je napisao/la:Pa svake godine pokradete Zrinjski bilo na grbavici bilo u Mostaru. Te čist penal te čist gol pa stotinjak prekršaja pa ovo ono i još kukate. Ako kojim slučajem bude navlačio za Zrinjski ne gine mu suspenzija do kraja prvenstava a ako bude navlačio za domaćine tad ide kazna od tri ili četiri utakmice bez suđenja. Imate pravo što kukate....
E fino si nam objasnio. Ima milion primjera gdje smo MI pokradeni, pa onda se sve vodi na "slobodnu sudijsku procjenu", i ostanemo praznih ruku. Ako igdje mozes igrati, i pobijediti ako si bolji, to je na Grbavici. A takvih primjera je bilo mali milion do sada. Uostalom, kakvi su arsini ljudi u Savezu govori i broj kazni koje Zeljo plati svake godine, sto zbog ovog, sto zbog onog...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 avg 2014, 12:51

miki651 je napisao/la:Pa svake godine pokradete Zrinjski bilo na grbavici bilo u Mostaru. Te čist penal te čist gol pa stotinjak prekršaja pa ovo ono i još kukate. Ako kojim slučajem bude navlačio za Zrinjski ne gine mu suspenzija do kraja prvenstava a ako bude navlačio za domaćine tad ide kazna od tri ili četiri utakmice bez suđenja. Imate pravo što kukate....
Ne budi lud! Koga su to suspendovali,kad je zelju ostetio u zadnjih par godina,a osteceni smo milion puta.
Jbt u zadnje 3 godine,ja sad ovako na prvu mogu da se sjetim 2 penala koja smo mi izveli.

Pa jbt,onaj vas maj.mun sto zoli nogu slomi ni zuti ne bi dobio da sudiji pomocnici ne rekose. Mi smo na grbavici u zadnjih par godina imali 15-20 povrijedjenih igraca na terenu,a da protivnici nisu za to dobili vise od 10 zutih sveukupno,o crvenima da ne pricam,nema potrebe.

Ne pratis zelju isto ko sto ja ne pratim zrinski,tako da znam bolje od tebe kako nas "paze" sudije...

Eldin Jakupovic,nikad nije sudio nama tekmu da nije nesto usrao,zivi bili pa vidjeli.Upamti,nekoga ce sje.bati,ili nas ili vas,a najvjerovatnije i jedne i druge

@ChWilla- jeste u pravu si,ali to je prvi i jedini put da se neko oglasio prosle godine i to je to. ljudi jbt fino hronoloski poredali greske i cao.ja samo kazem da treba nauciti od sirokog

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 avg 2014, 13:59

i u sezoni duple krune, kad su svi tvrdili da sudije guraju nas, jakupović nam je na koševu protiv olimpica dao 8 ili 9 žutih kartona i crveni eldinu. a avaz napisao da je bio jedan žuti karton.

ja sam i danas sklon misliti da bi opet otjerali amara da nismo dobili tu tekmu.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 21 avg 2014, 14:02

Eldin Jakupovic je najzasticeniji sudija u NFS BiH, tako da covjek moze cirkus pravit jer bi se to pravdalo njegovim stilom sudjenja, jedina utakmica koju je normalno sudio je ona u Zrinjski-Siroki, mada pitanje je bil svirno onaj penal za gosta da je kojim slucajem obrnuta situacija bila

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 avg 2014, 14:21

lisander je napisao/la:Eldin Jakupovic je najzasticeniji sudija u NFS BiH, tako da covjek moze cirkus pravit jer bi se to pravdalo njegovim stilom sudjenja, jedina utakmica koju je normalno sudio je ona u Zrinjski-Siroki, mada pitanje je bil svirno onaj penal za gosta da je kojim slucajem obrnuta situacija bila
bi k.u.r.a.c
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 avg 2014, 14:29

Kevin je napisao/la:
lisander je napisao/la:Eldin Jakupovic je najzasticeniji sudija u NFS BiH, tako da covjek moze cirkus pravit jer bi se to pravdalo njegovim stilom sudjenja, jedina utakmica koju je normalno sudio je ona u Zrinjski-Siroki, mada pitanje je bil svirno onaj penal za gosta da je kojim slucajem obrnuta situacija bila
bi k.u.r.a.c
Objektivno mi smo u tri kola osteceni za dva penala protiv olimpica i protiv slavije i to dosta govori. Sto se tice utakmice protiv Sirokog meni je samo zao sto nije bila negdje u 10 kolu jer bi bila jedna od najboljih utakmica sezone.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 21 avg 2014, 14:30

To je bio čist penal, o čem vi pričate?!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 avg 2014, 14:31

HercUSrcu je napisao/la:To je bio čist penal, o čem vi pričate?!
pa nitko ne govori da nije bio :hmmmmm:
samo je pitanje bi li ga svirao na suprotnoj stranicu posljednjih 30 sekundi utakmice pri rezultatu 2:2..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 avg 2014, 15:15

Jesul poznate cijene ulaznica za utakmicu u Subotu ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2014, 15:49

:facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 21 avg 2014, 16:18

Minjore je napisao/la:Jesul poznate cijene ulaznica za utakmicu u Subotu ?
Vjerovatno iste kao i protiv Širokog!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 21 avg 2014, 16:29

Kevin je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:To je bio čist penal, o čem vi pričate?!
pa nitko ne govori da nije bio :hmmmmm:
samo je pitanje bi li ga svirao na suprotnoj stranicu posljednjih 30 sekundi utakmice pri rezultatu 2:2..
A odkud pretpostavka da ne bi?
Zar je Zrinjski možda imao vjetar u leđa cijelu sezonu pa da možeš tako nešto tvrditi?

Da je isti takav prekršaj bio na drugoj strani, sudio bi ga i to bi bilo pošteno.
Kraj priče ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 23 gosta.