Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Rekli su da ce najzvucnije pojacanje doci na kraju prijelaznog roka, ali Emre, Lallana > Balotelli tako da se ne sekirajte, ne dolazi Balo kod nas 

ZZ
[youtube][/youtube]

Mislim da će se ova priča oko napadača rastegnuti do zadnjeg' dana. Bit' će borba oko Falcao-a i Balotelli-a, možda i Cavani-a.
Transfer **** @**** 17m
Liverpool have been given the green light to sign Radamel Falcao on a season long loan.
Transfer **** @**** 17m
Liverpool have been given the green light to sign Radamel Falcao on a season long loan.
At the end of the storm there's a golden sky..
Meni nije jasno jel to ozbiljno nečije mišljenje ili je cilj napisati što veću glupost. Fakat to pokušavam skontat već dugo vremena, pogotovo u zadnje vrijeme kad je napisana nenormalna količina gluposti i besmislenosti, naravno ne računam ove koji su godinama poznati trolovi il kako se to već kaže.fera je napisao/la:jel kad napises nesto glupo treba staviti ovaj smajli sto pije kafu ili ?
Drago mi je što se povezujemo sa provjerenim napadačima, nadam se da je to znak da se neće tražiti još neko "za budućnost". Svaki od ovih što se sad povezujemo nosi i neke negativne strane ali bi isto tako uveliko povećao kapacitet ekipe, a i poslao bitan znak snage i stabilnosti kluba.
Vidim neki su gledali Lille večeras, kakav je bio Origi osim ova dva fina poteza?
Re: Odg: Liverpool FC
Pricas neistinu otelcicu.Otelo je napisao/la:@ackeey jedno je kad se slozi sa covjekom kad prica o kvalitetu EPL, Swansea, Primere, kad daje uvid u tekme LP i sl. ali da se ti sa njim ides slagati kad vrijedja tvoj klub i sve simpatizere/navijace tvog kluba i onda ti dodjes i ljubis mu "postove" je nevjerovatno.
Evo @topnik je na svim temama fer i posten, uvijek kaze realno i dobar je forumas. Naravno, da kad je rijec o Arsenalu ne da preko njega i to je to.
Ajmo on topic:
Ja nisam za to da Balloteli dodje. Previse mi je sebican i zbog toga bi Daniel mogao da pati a i nije all-around player kakve Rodgers zeli no cinjenica je da nam je prijeko potreban napadac i da se on mora dovesti dok je ljeta jer kad krene tempo subota/utorak/srijeda pa dva kupa bit ce veoma gusto i ozljede ce biti mnogo cesce nego prosle sezona a i prosle sezone ih je bilo dosta tako da eto bolje Balloteli nego neki anonimus tipa Aspas
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Od svih igraca sa kojima se povezujemo, ja bih najvise volio Cavanija. Nije sklon ispadima i glupostima a meni se doima kao igrac koji je spreman da saradjuje sa menadzerom, da se zrtvuje za taktiku igre kluba itd. Svi ostali mi ne djeluju bas ono da kazem pouzdano, pogotovo Balo i Lavezzi, nevezano za kvalitet istih.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pravo se zakuhalo sa Balotellijem. Ništa više nije isključeno. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Ponos Torina
- Kontakt:
Radije bi da dovedemo Balotellija za 17-20 M nego da za Cavanija dajemo 40-50 ili za Falca-a 12-15 za posudbu
....
Sve mi mirise da ce Balotelli doci pred sami kraj prelaznog roka jer ostale opcije sve propadaju jedna po jedna,ono negiranje od samog pocetka da Balotelli nece doci u Liverpool mi pravo smrdi....
Kupi Reusa i Konopa i zdravo sta se peglaju

Rodgers moze dovesti Balotellija u red i vratiti ga na pravi put

Sve mi mirise da ce Balotelli doci pred sami kraj prelaznog roka jer ostale opcije sve propadaju jedna po jedna,ono negiranje od samog pocetka da Balotelli nece doci u Liverpool mi pravo smrdi....
Kupi Reusa i Konopa i zdravo sta se peglaju

Rodgers moze dovesti Balotellija u red i vratiti ga na pravi put

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Milan potvrdio na službenoj stranici kako je Balotelli u pregovorima. Ne navodi se koji je klub u pitanju, ali je očigledno.
Greatness dies
Kako očekujete od Rodgersa da dovede u red momka koji nije bio uredu iako je igrao u klubu za koji navija od malih nogu, i tu se glupirao?
Ja te volim, volim Željo..
Haj ga j..., ako dodje - dodje, necu biti bas tuzan, treba nam napadac, ali nisam uvjeren da je on rjesenje za nas. Mislim na Maria...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Sve je izgleda dogovoreno, 17.5 miliona funti, Raiola već danas putuje u Liverpool.
Napadač je potreban, a na tržištu ih je jako malo. Svakako da je rizik, ali se može itekako isplatiti. A ni 17.5m nije neka cifra. Bit će jedan od jeftinijih ovog ljeta.
U Milanu je imao užasnu ekipu tokom ovih godinu i po. I opet je uspio postići najviše golova od svih igrača u Seriji A u tom periodu. Ovo mu je posljednja šansa da iole pokaže svoj potencijal. Rodgers očigledno vjeruje da ga može obuzdati i treba ga podržati.gio10 je napisao/la:Kako očekujete od Rodgersa da dovede u red momka koji nije bio uredu iako je igrao u klubu za koji navija od malih nogu, i tu se glupirao?
Napadač je potreban, a na tržištu ih je jako malo. Svakako da je rizik, ali se može itekako isplatiti. A ni 17.5m nije neka cifra. Bit će jedan od jeftinijih ovog ljeta.

Zadnja izmjena: Bertrand, dana/u 21 avg 2014, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Greatness dies
Evo nesto o svima po malo
FabrizioRomano
Balotelli agent, Mino Raiola, is in London now. Talks ongoing between Milan and Liverpool, but #LFC must offer money. Milan said no to loan.
Tony Barrett - In recent weeks, inquiries have been made for Radamel Falcao, Edinson Cavani and Karim Benzema but without success
James Pearce - Liverpool remain keen on Monaco’s Radamel Falcao and haven’t been put off by talk of a £12million loan fee
Tony Barrett, The Times - Radamel Falcao remains the preferred option, #LFC would be willing to put a £20m package to sign him on loan if his move to Real Madrid fails
Mediaset reports tha Milan and Liverpool have reached an agreement regarding the sale of Balotelli - allegedly around €22m.
eto vam bale
eto vam bale

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
BREAKING NEWS:
Fabrizio Romano @FabrizioRomano
Mario Balotelli confirmed he'll join Liverpool arriving in sport center: "This one is my last day as Milan player". He'll play for #LFC
Fabrizio Romano @FabrizioRomano
Mario Balotelli confirmed he'll join Liverpool arriving in sport center: "This one is my last day as Milan player". He'll play for #LFC
Ma bravo, najgori transfer. Još jednom da napišem i podvučem Ibe>>>Balotelli
Ja te volim, volim Željo..
Simpaticnu ekipu Pool ima,steta sto dovode takvu nakaradnu pojavu kao sto je Balotelli.Ne vjerujem ni da ce im igracki nesto pretjerano pomoc.Fejlao u Cityu kod Mancinija,fejlao u omiljenom klubu,fejlao i kod Mourinha.I sto se ponasanja i sto se dobre igre u kontinuitetu tice.
nije vam bas trebo ovaj problem od momka ,lik stvarno igra preko q fudbal
nikakav, nezainteresovan ,imali ste boljih rijesenja u premier ligi kao sto je bony ,puno ozbiljniji igrac
ovog se milan hoce da rijesi pod svaku cijenu
a bolje dat i duple pare pa dovest falcaa ili cavanija al zato znas da si doveo igracinu ha ya
nikakav, nezainteresovan ,imali ste boljih rijesenja u premier ligi kao sto je bony ,puno ozbiljniji igrac
ovog se milan hoce da rijesi pod svaku cijenu
a bolje dat i duple pare pa dovest falcaa ili cavanija al zato znas da si doveo igracinu ha ya
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Mislim razumem Rodgersa do odredjene tacke,pokusavao da dovede klasu od igraca,ali je veoma tesko kad vas klub prodaje svoje najbolje igrace posle dve dobre sezone u proseku,nijedan igrac tipa Benzema,Falkao,Kavani a o Rojsu da i ne pricam ne zeli da dodje u klub koji se treba tek dokazivati da je napredovao u nekom smislu,poslednjih 7 godina nije bilo lako biti navijac Liverpula,ali tek sledi dokazivanje da se Liverpul vratio na pravi put,ako ove sezone ponovo budete konkurentni,mislim de ce se sledece godine u ovo doba provuci neko veoma kvalitetno pojacanje.Balo po meni nije za Liverpul,decko jednostavno ima problema u glavi,kvari atmosferu.pa pogledajte koji su ga sve treneri trenirali i nisu uspeli da iz njega izvuku ono sto navodno poseduje u sebi,tako da je bolje da ste doveli Bonija,Bentekea,malog Mitrovica,Martineza iz Portoa,nego ovog koji se nalazi intelektualno na nivou deteta od deset godina.
Balotelli >>> Borini
Prvog dovedes za 17, a drugog prodas za 14. Mislim da je to odlican posao, kakav god da je Balotelli, tako da se nemate zbog cega zaliti.
Prvog dovedes za 17, a drugog prodas za 14. Mislim da je to odlican posao, kakav god da je Balotelli, tako da se nemate zbog cega zaliti.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.