Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ma jok brate....nije to toJoseMourinho je napisao/la:Jest al kao i obično krilo igra desno FM izrazom AMR, samo drugačije igra nije pravolinijski trkač nego inside forward, al ponovo je to ta ista pozicija kao et navasova njega ste spominjali
Pa to ja i pricam a neki su ovdje dolazili i pricali bajke o Alexisu krilu, on ce biti teski flop ukoliko bude nastavio da igra u ovom nakaradnom sistemu igre gdje sluzi samo da trci kontru i nabacuje lopte Giroudu i Sanogu...ne znam samo kako se treneru Wengerovog kalibra moze desiti da sa ovako amaterskom taktikom pocne sezonu. Alexis bi trpao nemilice u sistemu gdje je on neki spic a krila Campbell i Ox a iza njih Ramsey i Ozil i na tu ekipu dodaj jednog klasnog DMFA i onda mozes pricati da ces nesto napraviti sa ovom taktikom i ekipom sada 4 maksimum 3 mjesto je neminovnost.let3 je napisao/la:Alexis nije Jesus Navas ili Cuardado (to jest klasicno krilo koji pići uz aut liniju i koji služi za nabacivanje centarforima)![]()
jok to
on je krilni napadac,a to znaci za formaciju 4-3-3 ili 3-4-3 gdje je jedan od tri napadaca, trident, trozubac...ništa krilo i vezna linijaa Arsenal fura neke 4-2-3-1
ili da igra u samoj špici ekipe....covjek je napadac, a ne krilno.
Bravosuhi je napisao/la:Dok god weneger gomila peglatore na ove ofanzivne pozicije nema tu napredka.Pogotovo santi na krilu,pored podlia ,cambela ,oxa,smijesno. O kapitenu ne treba trositi rijeci. ox/cambel ,mesut,alexis i iza ramiz,je kljuc za uspjeh.
Jednostavniji i okomitiniji nogomet se mora igrati ako hoce da izvuce max iz ozila i alexisa.
Sto bar ne izbiva sa terena jedno 2 mjeseca da nam voajer dovede konacno tog dmf-aSeaman je napisao/la:The Guardian report this evening that Mikel Arteta is expected to miss ‘at least’ two weeks with the ankle injury he picked up in last night’s Champions League tie.nije mu ništa kao što sam pretpostavio,lakša ozljeda smrada
dolazi vam songAca je napisao/la:Venger na presici potvrdio da trazimo DM hvala bogu,i da do sad nisu stigle ponude ni za Podolskog i Cambela,mislim da cemo konacno resiti boljku koja nas godinama muci a to je DM,koga cemo dovesti to je pitanje,i hvala Liverpulu sto je uzeo onog gmizavca sa intelektom desetogodisnjeg deteta
.
barca_87 je napisao/la:dolazi vam songAca je napisao/la:Venger na presici potvrdio da trazimo DM hvala bogu,i da do sad nisu stigle ponude ni za Podolskog i Cambela,mislim da cemo konacno resiti boljku koja nas godinama muci a to je DM,koga cemo dovesti to je pitanje,i hvala Liverpulu sto je uzeo onog gmizavca sa intelektom desetogodisnjeg deteta
.
Pa dobro,nije da mozemo bas porediti ta dva transfera,.Cesc nije dosao zato sto na njegovim pozicijama imamo Ramseya i Ozila,mislim da je prosla sezona bila presudna,doveden je Ozil a Ramsey je imao fenomenalnu sezonu tako da Cescov povratak i nije bila opcija..Ne ulazim u to ko je od ove dvojice bolji igrac(Ramiz-Cesc) i ko ce imati bolju sezonu,jednostavno Ramsey je u ovom trenutku ono sto je Cesc bio na odlasku iz kluba a Ozil je skupo placen da bi na kraju izvisio za mjesto u prvih 11..AA23 je napisao/la: Bolji je od Artete 3x![]()
Al sumnjam, kad nije htio Cesca a da uzme Songa? Voajer je probao neku travu ove godine tako da sumnjam da će ga vraćat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.