FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj nemojte ni ovog pesimizma mrtvog, hajde odma' da se predamo i skinemo gace.hz1987 je napisao/la:e jesmo euforincni u pm!!!
vatreni sam navijac sarajeva, ali ovo sto se po medijima radi i spominje je itekako kontraproduktivno. daleko smo mi od nekog euro nivoa fudbala i treba se spustiti na zemlju. 2x su nas na kosevu spustali norvezani i grci i sad mi ocekujemo genijalnu partiju protiv ekipe koja je u vrhu bundeslige i koja je mucila i dortmund i bayern...i eto mi cemo kao da i rasturimo, mi nalozeni, mediji nas napucali, izjave pojedinaca nas podigle...polako jbt!!!
mi smo totalni autsajderi u ovoj utakmici i treba odigrati muski bez srljanja, pa sta bude - bude...al ocekivati neki spektakl i da cemo ih dobiti i razbiti je vise nego smijesno...pa mlada boleslav iz ceske demontira siroki, zeljo ne moze metalurga proci koji u narednom kolu zine rukometnom razlikom od protivnika...eto da smo za 2 klase bolji od zelje i sirokog, opet ne bi trebalo euforicno da se nadamo da nesto mozemo napraviti. mi proklete bodove na kosevu ne moze protiv veleza da izvucemo, gubimo od haugesunda i atromitosa na kosevu i ocekujemo spektakl protiv borusije???
ja cu biti presretan da im zabijemo jedan gol...da skupo prodamo kozu i da brate mili trce, ginu po terenu i daju sve od sebe, pa sta bude!
1946
Kad naucis ne mijesati klupski marketing, navijacku euforiju i onu realnost koje smo u sebi svi svjesni, onda ces nauciti sve to poslozit na svoje mjesto i ne pisati ovako nesto.hz1987 je napisao/la:e jesmo euforincni u pm!!!
vatreni sam navijac sarajeva, ali ovo sto se po medijima radi i spominje je itekako kontraproduktivno. daleko smo mi od nekog euro nivoa fudbala i treba se spustiti na zemlju. 2x su nas na kosevu spustali norvezani i grci i sad mi ocekujemo genijalnu partiju protiv ekipe koja je u vrhu bundeslige i koja je mucila i dortmund i bayern...i eto mi cemo kao da i rasturimo, mi nalozeni, mediji nas napucali, izjave pojedinaca nas podigle...polako jbt!!!
mi smo totalni autsajderi u ovoj utakmici i treba odigrati muski bez srljanja, pa sta bude - bude...al ocekivati neki spektakl i da cemo ih dobiti i razbiti je vise nego smijesno...pa mlada boleslav iz ceske demontira siroki, zeljo ne moze metalurga proci koji u narednom kolu zine rukometnom razlikom od protivnika...eto da smo za 2 klase bolji od zelje i sirokog, opet ne bi trebalo euforicno da se nadamo da nesto mozemo napraviti. mi proklete bodove na kosevu ne moze protiv veleza da izvucemo, gubimo od haugesunda i atromitosa na kosevu i ocekujemo spektakl protiv borusije???
ja cu biti presretan da im zabijemo jedan gol...da skupo prodamo kozu i da brate mili trce, ginu po terenu i daju sve od sebe, pa sta god bude - na takav pristup ja prezadovoljan!
Evo ga pocelo je da puse. Vazduh trepti kao da nebo gori. Sprema se oluja
Nadam se da ce prestati do 6....sretno braco
Nadam se da ce prestati do 6....sretno braco
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
jarane razlikuj pesimizam od realnosti!franklampard8 je napisao/la:Joj nemojte ni ovog pesimizma mrtvog, hajde odma' da se predamo i skinemo gace.hz1987 je napisao/la:e jesmo euforincni u pm!!!
ja cu biti presretan da im zabijemo jedan gol...da skupo prodamo kozu i da brate mili trce, ginu po terenu i daju sve od sebe, pa sta bude!
joj nemoj mi ti euforicnog nadrealizma...jer to nije optimizam!
ko bi volio vise od mene da ih dobijemo 1:0, 2:1, 2:0, il više..itd...itd...??? ko???
da majke ti!
koji je vama jbt?
dobiju dortmund u gostima 1:2 u 25-tom kolu bundeslige i imaju nekoliko reprezentativaca i potencijalnih reprezentativaca u ekipi...mi imamo ekipu u stvaranju i ne metemo domacim prvenstvom ekipe po 3-4 razlike...i onda neko govori o pesimizmu? nije to pesimizam jbt! to je realno sagledavanje stvari!
u ovoj utakmici smo autsajder ili ti mala ekipa koja ce igrati pred punim tribinama. vjerujem da ce igraci dati sve od sebe i da ce ginuti za svaku loptu, igrati pametno, disciplinovano i po dogovoru. nadam se da protivnik nije usao u formu i da im nece biti dan i da cemo ih iznenaditi na spavanju i da cemo imati i srece u kompletnoj prici iz kojeg cemo izvuci remi ili eventualnnu senzaciju prirediti pobjedom...ali ako sve ovo bude ispostovano - mislim da i minimalan poraz nece toliko boliti ako dodje do njega!
ovo pesimizam?
- Evolution87
- Kontakt:
sad ce kisa 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ponekad je dovoljno ne gledati face tvnuerta je napisao/la:
Kad naucis ne mijesati klupski marketing, navijacku euforiju i onu realnost koje smo u sebi svi svjesni, onda ces nauciti sve to poslozit na svoje mjesto i ne pisati ovako nesto.

neka, izvrsno je ovo, prava napetost pred veliku tekmu, neki euforični, neki nervozni, neki realni , neki već pjani .... prva klasa

jarane pun mi je k**** neosnovane euforije u koju upadnemo, pa kad nam sloze petaka, osjecam se ko g****nuerta je napisao/la:
Kad naucis ne mijesati klupski marketing, navijacku euforiju i onu realnost koje smo u sebi svi svjesni, onda ces nauciti sve to poslozit na svoje mjesto i ne pisati ovako nesto.
sve ovo igraci citaju, i izjave u novima, i selektora i nekih bivsih igraca, i onih loziona...pa se napale pred tekmu, istrce na stadion, odsjeku im se noge od treme, pa ih protivnik nalije u prvih 10min i ne znaju jesu li posli ili dosli.
preeuforican smo narod sa nerealnim ocekivanjima - sto se do sad pokazalo 1000x, a onda idu teska razocarenja!
- samo_lijevo
- Kontakt:
kaze ovaj na Kalmanu da je na kandidatskoj listi za izbore Gojko Cimirot znao bih kome bi dao glas. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Po ovom pesimističnom liku trebali bi biti u nekom raspoloženju kao kad nam dolazi Obarska ili Radnik iz Bijeljine. Haveru, tebi je najbolje da izbjegneš gužvu i budeš uz FACE tonight.
evo je'ne optimistične:
j.ebaćemo im majku majčinu
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- samo_lijevo
- Kontakt:
evo dresdenovci se spremaju za utakmicu u Gladbachu.
20.08.2014 | Infos zum Spiel Gladbach-Sarajevo
UEFA Europa League, Play-offs, Rückspiel
Donnerstag, 28.08.2014 um 20:45 Uhr, Stadion im Borussia-Park
VfL Borussia Mönchengladbach - FK Sarajevo
Um in Gladbach ordentlich unsere Freunde vom FK Sarajevo zu unterstützen, gibt es ein paar Hinweise von unserer Seite aus.
Eines vorweg. Bezüglich Eintrittskarten können wir erst nach dem morgigen Hinspiel Auskunft geben, da bei diesem Spiel alle Modalitäten besprochen werden.
Seht also bitte von Anfragen diesbezüglich ab!
Vier Regeln, an die sich an diesem Tag jeder Dynamofan zu halten hat:
- Sarajevo hat an diesem Tag das Sagen! Wir sind zu Gast und verhalten uns auch so!
- Sarajevo gibt an diesem Tag den Takt vor! Also beachtet und respektiert die kulturellen Unterschiede zwischen uns und den Jungs aus Sarajevo!
- Sarajevo zählt an diesem Tag! Denkt daran, an diesem Tag repräsentiert ihr nicht nur Dynamo, sondern auch Sarajevo! Trinkt ein Bier weniger und versucht vor allem, im Stadion soviel wie möglich mitzumachen!
- Sarajevo gibt die Farben vor! Deswegen sollen an diesem Tag alle Dynamofans im schicken weinrot erscheinen!
http://ultras-dynamo.de/ud2010/
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- franklampard8
- Kontakt:
To je fino cuti, majku kroz majku !VanBasten je napisao/la:evo je'ne optimistične:

1946
Vazduh trepti, kao da nebo gori, na Koševu se sprema bordo oluja
http://www.klix.ba/sport/nogomet/kustur ... /140821018" onclick="window.open(this.href);return false;

Nedavno sam rekao da smo mi osuđeni na uspjeh. Napravili smo veliki iskorak. U srijedu naveče smo sjedili sa predstavnicima Borussije i kada smo im prezentirali šta smo uradili, shvatili smo da smo na pravom putu. U Monchengladbachu rade isto što i mi, samo što imaju veći budžet. To je garant našeg uspjeha i vjerujem da će Sarajevo postati još veći klub, priznat na Balkanu i šire. Uradili smo odlične stvari i zadovoljan sam. Prva faza je završena, sada idemo dalje. Radimo na izgradnji trening kampa koji treba da omogući proizvodnju mladih nogometaša. Treća faza bit će vezana za rekonstrukciju Koševa, a ozbiljno razmišljamo o izgradnji vlastitog stadiona. Time se završava proces koji smo zacrtali. Naravno, uz ostvaranje najvećih sportskih rezultata

1946
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
RADOSTI SU MOJE I SRECA TVOJAAAA
RADOSTI SU MOJE I SRECA TVOJAAAA

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- moustapha
- Kontakt:
1946
**** kisa 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, misstianopenaldo, Proximic i 58 gostiju.